Virus
- Post n°326
Re: Virus
Не, тешко да су толики идиоти да плански пусте у промет нешто против чега су и сами далеко лошије заштићени и подложнији.
- Post n°327
Иначе, још кад је почео да се шири вирус по свету су јавили да у Вухану имају два соја вируса, а да је онај сој који је почео да се шири по свету у самој Кини заступљен са мање од 10%, што је чудно.
Нисам видео нека нова истраживања која наводе још сојева. Ово са пет сојева у Америци јесте ново.
Нисам видео нека нова истраживања која наводе још сојева. Ово са пет сојева у Америци јесте ново.
- Post n°328
radili su i idiotskije stvariSotir wrote:Не, тешко да су толики идиоти да плански пусте у промет нешто против чега су и сами далеко лошије заштићени и подложнији.
- Post n°330
Gargantua wrote:65 pozitivnih, 8/19 testiranih od sinoć, 335 ukupno testiranih.
Jel imao još neko stabilnih 20% zaraženih u ovoj fazi epidemije? Mislim jasno da nije za 1 na 1 poređenje jer su različite strategije ali ventiliram pa da pitam.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°331
Nemam pojma, meni se čini da je par zemalja u krugu oko nas u sličnoj poziciji (HR, BG, BH, MK itd).
Oko ritma testiranja sinoć je detaljnije objasnila jedna doktorka, ispisao sam ovde. Ne jure kvantitet, koriste kao neke pouzdane testove preporučene od SZOa u fazi u kojoj hvataju lanac povezanih lica
Oko ritma testiranja sinoć je detaljnije objasnila jedna doktorka, ispisao sam ovde. Ne jure kvantitet, koriste kao neke pouzdane testove preporučene od SZOa u fazi u kojoj hvataju lanac povezanih lica
- Post n°333
Kako to
Kako to
Kako to
Kako to
Kako to
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°334
Bluberi wrote:COVID-19: Further Evidence that the Virus Originated in the US?
Ja sam dodao znak pitanja.
Па добро знали смо да ће Срђа Трифковић и другари да окриве ЦИЈУ, то није било баш под питањем.
- Post n°335
паће wrote:Ајде. Јуче сам причао са другаром оданде, кажеколега wrote:largest queues today were in front of the cofee shop
To na fotkama su... kao... redovi za travu, šta?
- Post n°337
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°338
pošaljite bolesne stanare, one koji nemaju šta da izgube, da ga umlate motkama.
- Post n°339
То је све супер док им неко не промакне.Gargantua wrote:Nemam pojma, meni se čini da je par zemalja u krugu oko nas u sličnoj poziciji (HR, BG, BH, MK itd).
За то време у Русији са нешто више оболелих скркали преко 100 хиљада тестова. Мислим да су рекордери по односу број тестова на позитивне (мање од 1/1000)
Код нас је 25%.
- Post n°340
Papa Lazarou wrote:pošaljite bolesne stanare, one koji nemaju šta da izgube, da ga umlate motkama.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°341
Rusija će od velikih sila najbolje proći od ovoga, još nafta ako im skoči.
- Post n°342
Da li je moguce da u roku od 24h (ili manje) od kontakta sa zarazenim biti pozitivan na testu?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°343
Teško da će najbolje proći, Kina će najbolje proći, to je već prilično izvesno.
Ruski berzanski indeks RTS je pao za 37% od početka godine, u rangu sa npr. francuskim.
https://www.bloomberg.com/quote/RTSI$:IND
Ruski berzanski indeks RTS je pao za 37% od početka godine, u rangu sa npr. francuskim.
- Guest
- Post n°344
Papa Lazarou wrote:pošaljite bolesne stanare, one koji nemaju šta da izgube, da ga umlate motkama.
Rođak prekjuče stigao iz Austrije, juče je malo i do grada skoknuo. Jutros čujem da ga je policija (MUP TK) obišla i upozorila da se drži propisanih dvije sedmice izolacije.
- Post n°345
da al to je zbog nafte, njima indeks bukvalno skoro proporcionalno ide sa naftomrumbeando wrote:Teško da će najbolje proći, Kina će najbolje proći, to je već prilično izvesno.
- Post n°346
Imam cudno zapazanje - kao da se izvestaji nasi i hrvatski o broju zarazenih sacekuju.
U nedelju smo bili samo na 1 da bi nas oni dostigli. Danas 65 i ovde i tamo zasad. Podudarnost
:zavera:
U nedelju smo bili samo na 1 da bi nas oni dostigli. Danas 65 i ovde i tamo zasad. Podudarnost
:zavera:
- Post n°347
zašto bi skočila nafta? valda je smanjena potražnja
- Post n°348
pa sad jeste ali kad se situacija stabilizuje ići će naviše polako