Virus
- Post n°652
Re: Virus
rumbeando wrote:Ukupan broj registrovanih zaraženih u Italiji je 35713.
35713 = 28710 aktivnih + 4025 ozdravljenih + 2978 umrlih.
Ovo je uzasan odnos cifara ozdravljenih i umrlih...
- Post n°653
Sotir wrote:Тај рад, зна да има нешто што не види.
I predoseća katastrofu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°654
Бешмисве, сад ћете ме натерати да погледам поново, нисам одавно. И то ону буџену од три ипо сата, што Линч није хтео да потпише.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°655
Taj je baš sranje. Po ceni nepotrebnih minuta, film skroz izgubi tempo i koheziju.
_____
~~~~~
- Post n°656
KinderLad wrote:rumbeando wrote:Ukupan broj registrovanih zaraženih u Italiji je 35713.
da ali nije realan. odnosno vodi racuna da kriza traje relativno kratko a oni nikoga ne otpisuju kao zdravog bez, koliko ja shvatam, najmanje dvonedeljne izolacije nakon otpustanja iz bolnice. dok smrt nema takve predrasude.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°657
Gargantua wrote:89
+6 (od 19 testiranih)
U opsegu smo 15-20 novih dnevno.
72 na 89, povecanje od 24%, nesto manje nego juce, ali u ovoj fazi pitanje je koliko to uopste znaci...videcemo
- Guest
- Post n°658
Летећи Полип wrote:Taj je baš sranje. Po ceni nepotrebnih minuta, film skroz izgubi tempo i koheziju.
A inače je koherentan do mojega.
(Volim da ga gledam ali brt ne valja ništa)
- Post n°659
bruno sulak wrote:KinderLad wrote:
da ali nije realan. odnosno vodi racuna da kriza traje relativno kratko a oni nikoga ne otpisuju kao zdravog bez, koliko ja shvatam, najmanje dvonedeljne izolacije nakon otpustanja iz bolnice. dok smrt nema takve predrasude.
Nisam znao za te dve nedelje
- Guest
- Post n°660
"Jedna stvar koja nastavlja da nas muči, a to su povratnici iz inostranstva, i pored svih apela da ostaju sada u tim zemljama gde žive i borave. Danas zato imamo gužvu na graničnim prelazima", navodi premijerka.
"Važno mi je da kažem iako ću biti kritikovana - poslednjih 48 sati se u Srbiju vraćaju naši građani iz inostranstva kojima je potvrđeno da su zaraženi koronavirusom i koji lekovima snižavaju temperaturu" i dodala da će se zato mere pooštirti.
Premijerka navodi da su obezbeđeni objekti za one koji su prekršili samoizolaciju i najavljuje kazne.
"Po članu 259 krivičnog zakonika osobi koja prekrši samoizolaciju i ugrozi nečije zdravlje može se odrediti kazna od 1 do 8 godina, a ako posledica toga bude smrt kazna će biti od 2 do 12 godina", kaže premijerka.
- Post n°661
pa ja mislim da je to standardna procedura kada je wuhanski virus u pitanju. odnosno, tako je pisala neka doktorka. to je posledica valjda onih sranja sa ponovnom zarazom kada se ispostavilo da su ljudi kao izleceni a zapravo su jos uvek imali virus u sebi.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°662
Gargantua wrote:"Jedna stvar koja nastavlja da nas muči, a to su povratnici iz inostranstva, i pored svih apela da ostaju sada u tim zemljama gde žive i borave. Danas zato imamo gužvu na graničnim prelazima", navodi premijerka.
"Važno mi je da kažem iako ću biti kritikovana - poslednjih 48 sati se u Srbiju vraćaju naši građani iz inostranstva kojima je potvrđeno da su zaraženi koronavirusom i koji lekovima snižavaju temperaturu" i dodala da će se zato mere pooštirti.
Premijerka navodi da su obezbeđeni objekti za one koji su prekršili samoizolaciju i najavljuje kazne.
"Po članu 259 krivičnog zakonika osobi koja prekrši samoizolaciju i ugrozi nečije zdravlje može se odrediti kazna od 1 do 8 godina, a ako posledica toga bude smrt kazna će biti od 2 do 12 godina", kaže premijerka.
ovo ce da bude veliko sranje.
_____
- Post n°663
bruno sulak wrote:
Eto vidiš, biće upravo kao Romerov film.
_____
~~~~~
- Post n°664
Летећи Полип wrote:Taj je baš sranje. Po ceni nepotrebnih minuta, film skroz izgubi tempo i koheziju.
Није ни због једног ни кроз другог, него оно као кад возим до Београда, пичио сам туда сто пута, знам сваку кривину напамет, и онда приметим да онај нови силос код Перлеза ноћу изгледа као танкер који је пристао уз бочни друм. Нуто изненађења.
Дакле не занима ме да нешто пратим радњу, знам све напамет, него да се изненадим нечим уз друм. Праћење радње омета зверање.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°665
btw, citam da se u beloj kuci covid-19 zove od miloste kung-flu
_____
- Guest
- Post n°666
Life in Singapore (243 cases, 0 deaths) has pretty much returned to normal.
— Melissa Chen (@MsMelChen) March 16, 2020
People are walking around, mostly without masks. Shops & restaurants are open.
Big events & school activities such as tournaments were canceled, but schools remained open unless there was a case. pic.twitter.com/MIObq8HWRu
thread...
- Guest
- Post n°667
Schools across England will be shut down from Friday until further notice as the coronavirus crisis deteriorates, the government has announced.
The move was unveiled by education secretary Gavin Williamson and it mirrors Scotland and Wales, where Friday will be the last day of normal lessons.
- Post n°668
Летећи Полип wrote:bruno sulak wrote:
Eto vidiš, biće upravo kao Romerov film.
_____
- Guest
- Post n°669
Sve može
#BREAKING President Trump orders suspension of all evictions, home loan foreclosures
- Post n°671
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°673
Gargantua wrote:Sve može
#BREAKING President Trump orders suspension of all evictions, home loan foreclosures
пашће нам небо на главу
- Post n°675
KinderLad wrote:rumbeando wrote:Ukupan broj registrovanih zaraženih u Italiji je 35713.
Verovatno zato sto laksi slucajevi cesto nisu ni registrovani, pa je taj broj ozdravljenih dosta ispod stvarne cifre.
_____
"Ne morate krenuti odavde da biste dosli tamo. Moguce je krenuti odavde i vratiti se ponovo tu, ali preko onoga tamo."
Aca Seltik, Sabrana razmisljanja o topologiji, tom cetvrti.
My Moon Che Gavara.