Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Erős Pista

Virus - Page 33 Empty Re: Virus

Post by Erős Pista Thu Mar 19, 2020 2:39 am

https://srbin.info/drustvo/prof-dr-nestorovic-amerika-priznala-da-mmr-vakcina-izaziva-autizam/

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 19, 2020 2:41 am

https://www.decjisajt.rs/magazin/zdravlje/alternativna-medicina/3778-alpen-pharma-polinol-izlecite-alergiju-homeopatijom

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 19, 2020 2:42 am

https://www.linktv.rs/motivaciono-predavanje-dr-nestorovica-misao-kao-pokretac-svemira/

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 19, 2020 2:43 am

Kulturalni problem my ass.

Molim vas da vise nikad ne pricamo o ovom sarlatanu na iole ozbiljan nacin. :papalazarou:

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 19, 2020 2:45 am

Gargantua wrote:
    BALTIMORE (WJZ) — Baltimore Mayor Jack Young urged residents to put down their guns and heed orders to stay home after multiple people were shot Tuesday night amidst the coronavirus pandemic.

Young said hospital beds are needed to treat positive COVID-19 patients and not for senseless violence. Seven people were shot Tuesday night in the Madison Park neighborhood, as Baltimore reported its fifth positive coronavirus case Wednesday.

Hehe. Drugi amandan je keva.

_____

Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 19, 2020 2:46 am

beatakeshi wrote:Nestorović je budala. Svako relatizovanje toga je psihotično trabunjsnje.

+1000

_____

Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Mar 19, 2020 2:49 am

William Murderface wrote:
    Gargantua wrote:

Teško da su hilbiliji sišli u Boston da puškaraju. Zna se ko tamo voli da se prangija na sred ulice

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    bjesomučje

Post by bjesomučje Thu Mar 19, 2020 3:00 am

kakvo krvoločno nabijanje postova
    edit: bjesomučno  Virus - Page 33 1552546758
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Mar 19, 2020 3:10 am

Virus - Page 33 A57Gyuk

Virus - Page 33 QoNmJVG

Izvor: https://studylib.net/coronavirus-growth
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Mar 19, 2020 3:56 am

Skoro 3/4 registrovanih zaraženih u Italiji starije je od 50 godina, a 85% umrlih je starije od 70 godina.

Virus - Page 33 NfEbsNd
    Izvor: https://www.epicentro.iss.it/coronavirus/bollettino/Infografica_18marzo%20ENG.pdf
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 19, 2020 4:35 am

Летећи Полип wrote:
    William Murderface wrote:

Teško da su hilbiliji sišli u Boston da puškaraju. Zna se ko tamo voli da se prangija na sred ulice
    Балтимор, не Бостон. Јес гледо ти The Wire? Ако ниси, ето решења за карантин.
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu Mar 19, 2020 6:29 am

E da Stringer Bell nije fasivao koronu, ne bi bilo prangijanja po hudu. On je vazda bio biznismen pre svega.

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Mar 19, 2020 7:49 am

MNE wrote:ne šteluju nego drugačije računaju, ako neko kome je ostalo par dana života zakači usput i koronu to ne znači da je umro od korone a Italijani i to broje npr. a u dosta slučajeva jako je teško odrediti od čega je neko umro jer imaš starih ljudi koji boluju od više bolesti

Ovo kao kad je Vucic stelovao broj poginulih u poplavama, kada je govorio koliko ih je umrlo prirodnom smrcu kad je nagrnula voda

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 19, 2020 8:02 am

97
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 19, 2020 8:17 am

For the first time since the coronavirus outbreak started, China has reported no new domestic transmissions of Covid-19, a major milestone in the country’s fight against the pandemic.

China’s national health commission said on Thursday there were 34 new cases, but all were recent overseas arrivals. In Hubei, the Chinese province where the outbreak began, there were no new cases of any kind during Wednesday.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 19, 2020 8:41 am

UK, bivši direktor SZO

https://twitter.com/globalhlthtwit/status/1240341023672479744?s=19
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 19, 2020 8:51 am

JKP "Gradska čistoća" započela je večeras dezinfekciju gradskih ulica, saobraćajnica i pešačkih zona sa ciljem da se spreči širenje koronavirusa.

Virus - Page 33 3116631815e729f6d1d795396404396_v4_big

Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Kako je ispričao direktor JKP "Gradska čistoća" Marko Popadić, večeras će se dezinfikovati gradske saobraćajnice, pešačke zone, one ulice koje su u nadležnosti tog preduzeća, a plan je da u naredna dva dana ceo grad bude dezinfikovan.

Za dezinfekciju koristi se hlor, u težini od dva kilograma, koji se nalazi u cisterni od devet kubika. "Tako dezinfikovano ostaje par dana, a mi ćemo te cikluse ponavljati i u narednom periodu", kazao je Popadić i dodao da se čekalo da se grad isprazni kako bi otpočela dezinfekcija, koja bi dala najbolji efekat.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 19, 2020 9:14 am

Aerodrom Nikola Tesla danas od 12 časova biće zatvoren za međunarodni saobraćaj, a nešto kasnije predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sa premijerkom Anom Brnabić oko eventualnog zatvaranja granica za putnička vozila.

Zatvaranje aerodroma za međunarodni saobraćaj nova je mera Vlade koje če biti usvojena na današnjoj sednici.
    паће

Post by паће Thu Mar 19, 2020 9:22 am

А остаје домаћи саобраћај?

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 19, 2020 9:39 am

videćemo

fwiw

Virus - Page 33 ETdTQgeWkAA0kwc?format=jpg&name=large
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 19, 2020 9:42 am

Gargantua wrote:
    Aerodrom Nikola Tesla danas od 12 časova biće zatvoren za međunarodni saobraćaj, a nešto kasnije predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sa premijerkom Anom Brnabić oko eventualnog zatvaranja granica za putnička vozila.

Zatvaranje aerodroma za međunarodni saobraćaj nova je mera Vlade koje če biti usvojena na današnjoj sednici.

znači solomonsko rešenje: mogu da se vrate u zemlju, ali pešice.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 19, 2020 9:44 am

Puzajuci

_____

паће

Post by паће Thu Mar 19, 2020 10:08 am

Кроз тунеле.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    ficfiric

Post by ficfiric Thu Mar 19, 2020 10:10 am

Gastarbajteri, novi nasi neprijatelji. Ubi, zakolji da gastos ne postoji

_____

Uprava napolje!

Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 19, 2020 10:15 am

To je uglavnom nepostojeća meta, niko ih neće mlatiti na ulicama - kako prepoznati gastarbajtera, pa ne nosi valjda bele ratkapne oko vrata?

Ako neko ko dođe iz inostranstva počne da se švrlja po ulici mimo odluke o samoizolaciji, i treba ga prijaviti, jebemu pa oni koji pređu granicu izolovali su se i u XIV veku, i to je baš i poenta karantina.

Kakve sve hajke su mogle da budu, ova je još i najbezbolnija. Inače rođenog brata bih prijavio policiji kada bi sada došao iz Nemačke i počeo da šeta po kafićima. Prijavio bih i te kafiće, ali njihov rad je nažalost još uvek dozvoljen  Virus - Page 33 3274312807

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 2:50 pm