Virus
- Post n°801
Re: Virus
https://srbin.info/drustvo/prof-dr-nestorovic-amerika-priznala-da-mmr-vakcina-izaziva-autizam/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°802
https://www.decjisajt.rs/magazin/zdravlje/alternativna-medicina/3778-alpen-pharma-polinol-izlecite-alergiju-homeopatijom
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°803
https://www.linktv.rs/motivaciono-predavanje-dr-nestorovica-misao-kao-pokretac-svemira/
_____
- Post n°804
Kulturalni problem my ass.
Molim vas da vise nikad ne pricamo o ovom sarlatanu na iole ozbiljan nacin. :papalazarou:
Molim vas da vise nikad ne pricamo o ovom sarlatanu na iole ozbiljan nacin. :papalazarou:
_____
- Post n°805
Gargantua wrote:BALTIMORE (WJZ) — Baltimore Mayor Jack Young urged residents to put down their guns and heed orders to stay home after multiple people were shot Tuesday night amidst the coronavirus pandemic.
Young said hospital beds are needed to treat positive COVID-19 patients and not for senseless violence. Seven people were shot Tuesday night in the Madison Park neighborhood, as Baltimore reported its fifth positive coronavirus case Wednesday.
Hehe. Drugi amandan je keva.
_____
- Post n°806
beatakeshi wrote:Nestorović je budala. Svako relatizovanje toga je psihotično trabunjsnje.
+1000
_____
- Post n°807
William Murderface wrote:Gargantua wrote:
Teško da su hilbiliji sišli u Boston da puškaraju. Zna se ko tamo voli da se prangija na sred ulice
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°808
kakvo krvoločno nabijanje postova
edit: bjesomučno
edit: bjesomučno
- Post n°809
Izvor: https://studylib.net/coronavirus-growth
- Post n°810
Skoro 3/4 registrovanih zaraženih u Italiji starije je od 50 godina, a 85% umrlih je starije od 70 godina.
Izvor: https://www.epicentro.iss.it/coronavirus/bollettino/Infografica_18marzo%20ENG.pdf
Izvor: https://www.epicentro.iss.it/coronavirus/bollettino/Infografica_18marzo%20ENG.pdf
- Guest
- Post n°811
Балтимор, не Бостон. Јес гледо ти The Wire? Ако ниси, ето решења за карантин.Летећи Полип wrote:William Murderface wrote:
Teško da su hilbiliji sišli u Boston da puškaraju. Zna se ko tamo voli da se prangija na sred ulice
- Post n°812
E da Stringer Bell nije fasivao koronu, ne bi bilo prangijanja po hudu. On je vazda bio biznismen pre svega.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°813
MNE wrote:ne šteluju nego drugačije računaju, ako neko kome je ostalo par dana života zakači usput i koronu to ne znači da je umro od korone a Italijani i to broje npr. a u dosta slučajeva jako je teško odrediti od čega je neko umro jer imaš starih ljudi koji boluju od više bolesti
Ovo kao kad je Vucic stelovao broj poginulih u poplavama, kada je govorio koliko ih je umrlo prirodnom smrcu kad je nagrnula voda
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°815
For the first time since the coronavirus outbreak started, China has reported no new domestic transmissions of Covid-19, a major milestone in the country’s fight against the pandemic.
China’s national health commission said on Thursday there were 34 new cases, but all were recent overseas arrivals. In Hubei, the Chinese province where the outbreak began, there were no new cases of any kind during Wednesday.
- Guest
- Post n°816
UK, bivši direktor SZO
https://twitter.com/globalhlthtwit/status/1240341023672479744?s=19
https://twitter.com/globalhlthtwit/status/1240341023672479744?s=19
- Guest
- Post n°817
JKP "Gradska čistoća" započela je večeras dezinfekciju gradskih ulica, saobraćajnica i pešačkih zona sa ciljem da se spreči širenje koronavirusa.
Foto: Tanjug/Andrija Vukelić
Kako je ispričao direktor JKP "Gradska čistoća" Marko Popadić, večeras će se dezinfikovati gradske saobraćajnice, pešačke zone, one ulice koje su u nadležnosti tog preduzeća, a plan je da u naredna dva dana ceo grad bude dezinfikovan.
Za dezinfekciju koristi se hlor, u težini od dva kilograma, koji se nalazi u cisterni od devet kubika. "Tako dezinfikovano ostaje par dana, a mi ćemo te cikluse ponavljati i u narednom periodu", kazao je Popadić i dodao da se čekalo da se grad isprazni kako bi otpočela dezinfekcija, koja bi dala najbolji efekat.
- Guest
- Post n°818
Aerodrom Nikola Tesla danas od 12 časova biće zatvoren za međunarodni saobraćaj, a nešto kasnije predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sa premijerkom Anom Brnabić oko eventualnog zatvaranja granica za putnička vozila.
Zatvaranje aerodroma za međunarodni saobraćaj nova je mera Vlade koje če biti usvojena na današnjoj sednici.
- Post n°819
А остаје домаћи саобраћај?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°821
Gargantua wrote:Aerodrom Nikola Tesla danas od 12 časova biće zatvoren za međunarodni saobraćaj, a nešto kasnije predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sa premijerkom Anom Brnabić oko eventualnog zatvaranja granica za putnička vozila.
Zatvaranje aerodroma za međunarodni saobraćaj nova je mera Vlade koje če biti usvojena na današnjoj sednici.
znači solomonsko rešenje: mogu da se vrate u zemlju, ali pešice.
- Post n°822
Puzajuci
_____
- Post n°823
Кроз тунеле.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°824
Gastarbajteri, novi nasi neprijatelji. Ubi, zakolji da gastos ne postoji
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°825
To je uglavnom nepostojeća meta, niko ih neće mlatiti na ulicama - kako prepoznati gastarbajtera, pa ne nosi valjda bele ratkapne oko vrata?
Ako neko ko dođe iz inostranstva počne da se švrlja po ulici mimo odluke o samoizolaciji, i treba ga prijaviti, jebemu pa oni koji pređu granicu izolovali su se i u XIV veku, i to je baš i poenta karantina.
Kakve sve hajke su mogle da budu, ova je još i najbezbolnija. Inače rođenog brata bih prijavio policiji kada bi sada došao iz Nemačke i počeo da šeta po kafićima. Prijavio bih i te kafiće, ali njihov rad je nažalost još uvek dozvoljen
Ako neko ko dođe iz inostranstva počne da se švrlja po ulici mimo odluke o samoizolaciji, i treba ga prijaviti, jebemu pa oni koji pređu granicu izolovali su se i u XIV veku, i to je baš i poenta karantina.
Kakve sve hajke su mogle da budu, ova je još i najbezbolnija. Inače rođenog brata bih prijavio policiji kada bi sada došao iz Nemačke i počeo da šeta po kafićima. Prijavio bih i te kafiće, ali njihov rad je nažalost još uvek dozvoljen