Virus
- Post n°826
Re: Virus
ne serite, imali su dovoljno vremena da se vrate, frka je krenula od proslog cetvrtka a danas je 8. dan. i ovih verovatnih 100k sto se vratilo je too much.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°827
Ostajte ondje!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°828
@Gargantua
zato što je Italija u startu imala MNOGO više zaraženih sad se samo više testira, dok su oni shvatili o čemu se radi već su imali petocifren broj, sad sam siguran da imaju i šestocifren
zato što je Italija u startu imala MNOGO više zaraženih sad se samo više testira, dok su oni shvatili o čemu se radi već su imali petocifren broj, sad sam siguran da imaju i šestocifren
- Post n°830
maloletni migrant koji je sa lisicama priveden na infektivnu je negativan na testu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°831
Kondo wrote:ne serite, imali su dovoljno vremena da se vrate, frka je krenula od proslog cetvrtka a danas je 8. dan. i ovih verovatnih 100k sto se vratilo je too much.
Treba da se radujem što mi zlatna horda tutnji kroz zemlju, ali da svojim zemljacima ne dam ulaz kad im je najteže?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°832
Ima jedan forumaš Polip koji ne voli preterivanje i patetiku. Šteta što je otišao sa foruma
- Post n°833
Nema više fakata i analiza. Samo kenjanje!
_____
~~~~~
- Post n°834
stop hordi a stop i zemljacima!
daj UBI vernim genikserima!
daj UBI vernim genikserima!
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°836
A woman runs alongs an empty street just before a #curfew imposed to prevent the spread of #coronavirus disease #COVID19 (COVID-19) in #Belgrade, #Serbia, March 18, 2020. @reuterspictures / Marko Djurica pic.twitter.com/TNtYtJEzCR
— Marko Djurica (@markodjurica) March 19, 2020
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°837
dal otić do merkatora? neke lijepe patike su na dodatnom sniženju, samo je pitanje dal može stopalo u 30cm
_____
- Post n°839
vojska je valjda preuzela upravu izbeglickih kampova.
inace ja mislim da treba da se dozvoli povratak gastosima uz mere obezbeđenja karantina. nanogice, sta li ja znam.
mislim da je normalno da se ti ljudi sami tome podvrgnu.
inace ja mislim da treba da se dozvoli povratak gastosima uz mere obezbeđenja karantina. nanogice, sta li ja znam.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°840
Pa to im je rečeno odmah i to se od njih očekivalo. Sada se sprema karantinski smeštaj.
- Guest
- Post n°841
bruno sulak wrote:vojska je valjda preuzela upravu izbeglickih kampova.
mere praćenja telefona bi bile dovoljne.
mislim ne šalju ih u rudnike soli nego da sede kući par nedelja. ako im je to previše, tu moja empatija staje.
- Post n°842
Летећи Полип wrote:Kondo wrote:ne serite, imali su dovoljno vremena da se vrate, frka je krenula od proslog cetvrtka a danas je 8. dan. i ovih verovatnih 100k sto se vratilo je too much.
Treba da se radujem što mi zlatna horda tutnji kroz zemlju, ali da svojim zemljacima ne dam ulaz kad im je najteže?
OK, neka korist od korone sto je barem razbistrila ko je ko a ti ocigledno neces dalje dogurati od bleje pred kioskom sa flašom u ruci. čak se i taj švajs aparat čini kao akademija nauka za ovo što pišeš.
_____
#FreeFacu
- Post n°843
neko je napisao da svet posle ovoga vise nece biti isti...da,bice jos vise zabrana i restrikcija kao posle terorizma samo jos 267puta vise..bice strilisaniji i sterilniji jer kad se krene na put ciscenja i sterilisanja nema nazad...ljudi ce biti jos udaljeniji i sa jos vecim strahom jedni od drugih,izolovaniji..
da imam vremeplov vratila bih se kod prljavih,dlakavih hipija na pocetak 70tih..
da imam vremeplov vratila bih se kod prljavih,dlakavih hipija na pocetak 70tih..
- Guest
- Post n°844
plavaivy wrote:ljudi ce biti jos udaljeniji i sa jos vecim strahom jedni od drugih,izolovaniji..
Istorija daje, na sreću, sasvim suprotan zaključak
- Post n°845
Kondo wrote:Летећи Полип wrote:
OK, neka korist od korone sto je barem razbistrila ko je ko a ti ocigledno neces dalje dogurati od bleje pred kioskom sa flašom u ruci. čak se i taj švajs aparat čini kao akademija nauka za ovo što pišeš.
Jebi ga...
Inače, šteta što se i za gastose ne daju neke pare. Možda bi ih bolje primio iz neke nove kuće, na nekom novom ostrvu.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°846
Inače, mislim da je promaklo ali da se podsetimo (iskače danas po tvići) / 14. januar
Preliminary investigations conducted by the Chinese authorities have found no clear evidence of human-to-human transmission of the novel #coronavirus (2019-nCoV) identified in #Wuhan, #China. pic.twitter.com/Fnl5P877VG
— World Health Organization (WHO) (@WHO) January 14, 2020
- Post n°848
Papa Lazarou wrote:plavaivy wrote:ljudi ce biti jos udaljeniji i sa jos vecim strahom jedni od drugih,izolovaniji..
Istorija daje, na sreću, sasvim suprotan zaključak
ali danas u modernom drustvu?..vec dovoljno izolovanom i usamljenom..nisam optimista
- Post n°849
kuku wrote:dal otić do merkatora? neke lijepe patike su na dodatnom sniženju, samo je pitanje dal može stopalo u 30cm
Dajder da vidimo patike.
- Post n°850
_____