Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Nektivni Ugnelj

Virus - Page 8 Empty Re: Virus

Post by Nektivni Ugnelj Sun Mar 15, 2020 8:46 pm

Gargantua wrote:Kupili smo 5 miliona maski i respiratore od "naše kineske braće". Opasno je besan na EU.

Sta ima da bude besan on na njih. Razemem svakog Italijana koji je besan, ali mi imamo ono za sta smo se, jelte, borili - i Kosovo i Evropa. Bez Kosova. I bez Evrope.
    boomer crook

Post by boomer crook Sun Mar 15, 2020 8:46 pm

SVO ZLO DOSLO IZ MILANA!

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Mar 15, 2020 8:48 pm

bruno sulak wrote:SVO ZLO DOSLO IZ MILANA!

Prvo Edikt

Cek, a kako je doslo u Milano?
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Sun Mar 15, 2020 8:48 pm

Ali od: mog brata i prijatelja Si Đi Pinga, 5 miliona maski stiže sutra da prebrodimo ovih deset dana.

Aaaaaa....(Toma MOAN)
    Virus - Page 8 3274312807

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Mar 15, 2020 8:48 pm

KinderLad wrote:
    bruno sulak wrote:SVO ZLO DOSLO IZ MILANA!

Prvo Edikt

Cek, a kako je doslo u Milano?

Virus - Page 8 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by MNE Sun Mar 15, 2020 8:55 pm

Virus - Page 8 A0775562e9eb8571029e1ce22ff198a0
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 15, 2020 8:58 pm

William Murderface wrote:Al se nakrsi Evropljanima. Veruje samo bratu Si Djjnpingu.

Ko ga ne zna pomislio bi da je na pomolu geopolicki zaokret.

Ko zna, svijet poslije korone neće biti isti, možda je to prva velika promjena Virus - Page 8 2304934895

.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Mar 15, 2020 8:59 pm

Slazem se.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 15, 2020 9:01 pm

Ali koliko je kul što je sav teret prebačen na siromašne zaposlene roditelje. Nikakve mere ekonomske zaštite stanovništva, nikakva zatvaranja šoping molova.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Mar 15, 2020 9:03 pm

Upravo. Ogroman broj ljudi prosto ne moze da ne radi.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 15, 2020 9:05 pm

kapetanm

Post by kapetanm Sun Mar 15, 2020 9:08 pm

vortex wrote:Sramotan populisticki potez, ocekivan od ovakve vlade. Sa 50 zarazenih on proglasava vanredno stanje. Virus - Page 8 3274312807  Sto ne zatvaraju granice i sto ne uvode vanredno stanje u vreme epidemije gripa? Zna li on koliko starijih ljudi gine od gripa, ali nema globalne histerije pa nema ni ovakvih mera. Ovo ima da ubije ekonomiju, zemlja se od ovoga nece oporaviti.
    Brate..
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 15, 2020 9:09 pm

Da ne zaboravimo da smo imali državni udar, ono što je Šabić danas rekao

kazao je Šabić i dodao da vanredno stanje uvodi Narodna skupština.

Šabić je rekao da su "neosnovane spekulacije da bi u trenutnim konkretnim okolnostima umesto nje to mogli zajednički da urade predsednici Republike, Skupštine i Vlade".

"Ustav zaista predvidja takvu mogućnost za situacije kad skupština ne može da se sastane ali mi nismo u takvoj situaciji. Ta ustavna odredba ima u vidu faktičku nemogućnost okupljanja poslanika, apsurdno bi bilo tumačiti da se zbog odluke Vlade o zabrani skupova sa preko 100 lica Skupština ne može sastati. Nikakav akt Vlade ili ma kog organa izvršne vlasti ne može biti smetnja za održavanje sednice najvišeg zakonodavnog tela", rekao je Šabić.

Post by beatakeshi Sun Mar 15, 2020 9:10 pm

Savamala Part 2.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 15, 2020 9:12 pm

Potpuno sam svestan toga ali mi je trenutno nisko na listi prioriteta, prosto nemam gde da gurnem i tu invaziju u moj život.
    kapetanm

Post by kapetanm Sun Mar 15, 2020 9:13 pm

Kenja Sabic, da mi Risticevic obrazlaze potrebu.
    Anduril

Post by Anduril Sun Mar 15, 2020 9:13 pm

Jel moze neko ovog Vortexa troskokom da posalje u Bergamo da vidi sta je obican grip?
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Mar 15, 2020 9:14 pm

Gargantua wrote:Da ne zaboravimo da smo imali državni udar, ono što je Šabić danas rekao

kazao je Šabić i dodao da vanredno stanje uvodi Narodna skupština.

Šabić je rekao da su "neosnovane spekulacije da bi u trenutnim konkretnim okolnostima umesto nje to mogli zajednički da urade predsednici Republike, Skupštine i Vlade".

"Ustav zaista predvidja takvu mogućnost za situacije kad skupština ne može da se sastane ali mi nismo u takvoj situaciji. Ta ustavna odredba ima u vidu faktičku nemogućnost okupljanja poslanika, apsurdno bi bilo tumačiti da se zbog odluke Vlade o zabrani skupova sa preko 100 lica Skupština ne može sastati. Nikakav akt Vlade ili ma kog organa izvršne vlasti ne može biti smetnja za održavanje sednice najvišeg zakonodavnog tela", rekao je Šabić.

Naravno. Bizarno.

_____

kapetanm

Post by kapetanm Sun Mar 15, 2020 9:26 pm

Pamtite slabo. 2003 vanredno stanje je takodje proglasila vd predsednica drzave na predlog Vlade. Dajte malo logike, koja skupstina, ovo uopste.
    Da bi se skupstina sastala prvo moras da sazoves i dovedes sve iz pm da odluka prodje kroz ofbore pre odlucivanja itd.
    Ajd da ponistimo,  vratimo decu, otvorimo stadione da sacekamo jedno nedelju dana dok se njegova ideja i redovnom sastajanju bolida i klimoglava ostvari.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 15, 2020 9:27 pm

No Country wrote:Social distancing simulations
    Јел погледао неко ово?
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Mar 15, 2020 9:28 pm

zvala me baba i place, pita kako ce, sta ce, " da l sam ja sad u zatvoru".

eto, to je posledica ovog obracanja, strah, panika i konfuzija

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Mar 15, 2020 9:29 pm

Time cemo se baviti posle(ustavom). Sad je kljuc dasmanji broj zarazenih.

E a sto se tice ekonomije mnoge zemlje ce ovo kad tad morati da resavaju sa helicopter money. Nemci ako budu srali preterano razvalice Eurozonu pa ce im na isto izaci. Italijani kad ovo preguraju bolece ih qrac tacno za nekakav European Stability Mechanism. To je moglo do sada.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sun Mar 15, 2020 9:32 pm

kapetanm wrote:Pamtite slabo. 2003 vanredno stanje je takodje proglasila vd predsednica drzave na predlog Vlade. Dajte malo logike, koja skupstina, ovo uopste.
    Da bi se skupstina sastala prvo moras da sazoves i dovedes sve iz pm da odluka prodje kroz ofbore pre odlucivanja itd.
    Ajd da ponistimo,  vratimo decu, otvorimo stadione da sacekamo jedno nedelju dana dok se njegova ideja i redovnom sastajanju bolida i klimoglava ostvari.
    ne, ne moze tako.

2003e je bio na snazi ustav iz 1990te. Clan 83 je odredjivao nadleznosti predsednika i pod tackom osam ima:

на предлог Владе, када су на делу територије Републике Србије угрожени безбедност Републике Србије, слободе и права човека и грађанина или рад државих органа, проглашава ванредно стање и доноси акте за предузимање мера које такве околности изискују, у складу с Уставом и законом;

a sad 2020te 

vazi postojeci ustav, koji je namerno pravljen da bude manje predsednicki i zato mora skupstina da se sastane. naravno nije neko parce papira brana tiraniji i sad smo tu de smo. 

_____
    ????
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 15, 2020 9:34 pm

Нећемо се држат закона ко пијан плота.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Mar 15, 2020 9:35 pm

kapetanm wrote:Pamtite slabo. 2003 vanredno stanje je takodje proglasila vd predsednica drzave na predlog Vlade. Dajte malo logike, koja skupstina, ovo uopste.
    Ili ajde da poštujemo Ustav koji je propisao procedure za ovakve slučajeve. 250 policajaca ode kod 250 poslanika sa tekstom. Glasajte da ili ne na predviđenom obrascu. Odluka doneta u skladu sa Ustavom.
    Ali ne može. Kod nas ništa ne može što može drugde, zato smo i ovakvi carevi svetski.

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 1:25 pm