Virus
- Post n°102
Re: Virus
kapetanm wrote:I kumara dobio
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=15&nav_id=1666751
48. Zvanicno.
- Post n°103
Valjda je 48. neki frizer iz Niša, eno se hvali na tviteru.
- Post n°104
Pa ne, mislim, zvanicno 48 ukupno.
Ali i dalje mi ne ide u glavu da ne zatvaraju skole i fakultete...neveruem
Ali i dalje mi ne ide u glavu da ne zatvaraju skole i fakultete...neveruem
- Post n°105
Bio sam na sisanju pre pet dana, srecom ne kod tog lika.
- Post n°107
"zadobio"
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°108
https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/drzava-izdaje-nove-mjere-na-zastiti-od-sirenja-koronavirusa
zatvaraju se kafane, teretane, kladionice..
već su zatvorene škole na dve nedelje..
- Post n°109
Talason wrote:Саће паће.
Нема потребе, видиш да ти је на уму као да већ јесам :паће:
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°110
bradilko wrote:https://www.vijesti.me/vijesti/drustvo/drzava-izdaje-nove-mjere-na-zastiti-od-sirenja-koronavirusa
Jbg, cak i taj vas je normalniji od ovih ovde
- Guest
- Post n°111
naš odgovor je divergentan u odnosu na provereno uspešan recept sa Dalekog Istoka i u odnosu na videćemo koliko uspešan recept koji primenjuju zemlje sa boljim obrazovnim, zdravstvenim i opštim društvenim standardima od nas.
e sad, ili smo mi ovde na tragu pristupa koji će služiti kao svetionik sabranja post-kovidske Evrope, ili možda ponovo utvrđujemo gradivo zašto smo jedna od najbednijih zemalja Evrope, u kojoj baš nikako ne može ono što može kod drugih. meni je žao što Gari nije tu da objasni zašto kod nas škole rade, zašto se ništa ne zatvara i tako dalje, ja ne bih umeo da unesem u to dovoljno žuči.
e sad, ili smo mi ovde na tragu pristupa koji će služiti kao svetionik sabranja post-kovidske Evrope, ili možda ponovo utvrđujemo gradivo zašto smo jedna od najbednijih zemalja Evrope, u kojoj baš nikako ne može ono što može kod drugih. meni je žao što Gari nije tu da objasni zašto kod nas škole rade, zašto se ništa ne zatvara i tako dalje, ja ne bih umeo da unesem u to dovoljno žuči.
- Post n°112
Skoro sam siguran zatvoriti skole od sutra.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°113
e sad, ili smo mi ovde na tragu pristupa koji će služiti kao svetionik sabranja post-kovidske Evrope
sigruno je to...
mi smo zemlja u kojoj je zivot najjeftiniji u evropi. bukvalno.
- Guest
- Post n°114
Виљем је био да шиша пре пар дана, а ви после тога очекујете разум од СНС? Не функционише то тако господо. Ја сам се ошишао у петак, сам, како тако.
- Guest
- Post n°116
Le président des Républicains Christian Jacob a été testé positif au coronavirus
- Post n°117
Све сам вас зајебо. Не шишам се већ 4-5 година, а и дотле је било 2-3 пута годишње, док је госпоја имала стрпљења да ми ради о глави.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°118
William Murderface wrote:Skoro sam siguran zatvoriti skole od sutra.
U sto marke da neće. Ali prvo saslušaj argumentaciju jer sam dobar čovek i ne bih da ti uzmem sto marke. Povod za večerašnje obraćanja A. Vučića su odluke koje on donosi u skladu sa svojim ustavnim ovlašćenjima. U njih ne spada zatvaranje škola. Vlada je svoje uradila za danas - ograničila je broj ljudi u zatvorenom prostoru na 50 i ono drugo ne znam šta - a Vučić će uraditi nešto sa prefiksom "vanredno".
Sutra će hodnicima škola odjekivati vesela đačka graja.
- Post n°119
Pazi, i ako ne zatvore, niko im nece doci.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°121
Vanrednu situaciju proglašava vlada, koja to danas nije uradila. Ovaj će verovatno proglasiti vanredno stanje, definisati zadatke vojske, ali je nejasno šta vojska treba da radi bez zatvaranja škola i ostalih ustanova, jer osim zabrane okupljanja za više od 50 ljudi ništa drugo nije na snazi da bi to vojska kontrolisala.
- Post n°122
RECI VISE JEBOTE!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°124
Vanredno stanje
_____
- Post n°125
Od OvOG SeKUnDa!!!
_____