Virus
- Post n°301
Re: Virus
i Swiss proglasila state of emergency.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°302
brate oni nisu ni u WW2
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°304
Što bi rekle kolege to je uvod u diktatur u je-be-noj zemlji cikolade a vi nista
- Post n°305
Kondo wrote:brate oni nisu ni u WW2
Вирус не признаје неутралност. Ево например ни Србију није заобишао.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°306
prvi kovidaš na forumu da časti ekipu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°307
Srbija/jugoslavija je primer za Failed neutrality kroz istoriju
- Post n°308
really takes a chinese plot to take this guy downGargantua wrote:Pitaju Trampa "koliko imamo ICUs i ventilatora?", on odgovara "We can get a lot more, and we have quite a few"....
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°309
Gde ste miševi
Thank you for a very productive call, my brother Ivica Dacic, Foreign Minister @SRBDiplomacy, and for your efforts to stop #COVID19 from spreading in #Serbia. @WHO stands ready to support your country in pushing the #coronavirus back. pic.twitter.com/3lfpZ9GuT5
— Tedros Adhanom Ghebreyesus (@DrTedros) March 16, 2020
- Post n°310
Напокон једна добра вест.Gargantua wrote:Ovo će da bude haos
Студентски домови су идеалан смештај за већи број лакших пацијената. Као и хотели.
Овај заокрет ме је доста изненадио, од петка до недеље драматична разлика. Не би ме чудило да из СЗО натрљали уши за лежерност, а из ЕУ додали да је сад свако за себе.
- Post n°311
ja mislim da je prosto neko seo i malo bolje razmislio u sta vodi lezernost. I malo bolje pogledao Italiju i na sta to tamo lici.
- Post n°312
Могли су то да виде и пре 2 месеца у Кини, и пре две недеље у Италији, али су јели говна до петка.
- Post n°314
Pola naroda i vise, smatra i dalje da je to preterivanje
- Post n°316
Sotir wrote:То је она половина која није ризична група.
bome danas u prodavnici sam sreo one koji su totalno rizicna grupa koji to misle. Stala mi zena oko 75-80 godina na jedno 20cm od mene. Ja reko - nije zbog mene, nego mnogo vise zbog vas, otkud znate da nisam zarazen kad ni ja sam ne znam? Sklonila se. Posle cujem prica sa nekim njeno godiste, stali i caskaju "nisu ovi prosli 1972...". Mislim, jebiga.
- Guest
- Post n°317
Hrvatska
Koronavirus ušao je i u bolnicu. Dvoje liječnika KB-a Dubrava i jedan na zagrebačkom Rebru pozitivni su na koronavirus.
Koronavirus ušao je i u bolnicu. Dvoje liječnika KB-a Dubrava i jedan na zagrebačkom Rebru pozitivni su na koronavirus.
- Post n°318
_____
#FreeFacu
- Post n°319
_____
#FreeFacu
- Post n°320
Kondo wrote:
Не види се фотка, а ни на следећој. То нешто често виђам од пре неко вече.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°322
KinderLad wrote:Sotir wrote:То је она половина која није ризична група.
bome danas u prodavnici sam sreo one koji su totalno rizicna grupa koji to misle. Stala mi zena oko 75-80 godina na jedno 20cm od mene. Ja reko - nije zbog mene, nego mnogo vise zbog vas, otkud znate da nisam zarazen kad ni ja sam ne znam? Sklonila se. Posle cujem prica sa nekim njeno godiste, stali i caskaju "nisu ovi prosli 1972...". Mislim, jebiga.
Neke ljude jednostavno vise nije briga kada zadju u odredjene godine, kada je svaki dan novo mucenje, pogotovo ako uz to ide i neko tesko stanje, bolest, tesko kretanje, senilnost. Neki drugi se grcevito drze za slamku i rado bi videli i 105. rodjendan pa makar proveli 10 godina u krevetu.
_____
Yes it's gonna be a cold, lonely summer...
- Post n°323
COVID-19: Further Evidence that the Virus Originated in the US?
Ja sam dodao znak pitanja.
- Post n°324
Da li bi ti rado video sledeći?vortex wrote:KinderLad wrote:
Neke ljude jednostavno vise nije briga kada zadju u odredjene godine, kada je svaki dan novo mucenje, pogotovo ako uz to ide i neko tesko stanje, bolest, tesko kretanje, senilnost. Neki drugi se grcevito drze za slamku i rado bi videli i 105. rodjendan pa makar proveli 10 godina u krevetu.
Postoji li razlika, nikako da kažeš, stalno neki nagoveštaji
- Post n°325
znajući modus operandi amera ne bi me začudilo ni to obzirom i da su glavna žarišta u početku bili Kina i Iran, ali onda su se malo preračunali sa efektivnošću virusa pošto je stiglo i do njihBluberi wrote:COVID-19: Further Evidence that the Virus Originated in the US?