Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°601
Re: Vučićeva Srbija
I ne bi dao, ali je stranka tako odlucila a on se povinovao volji vecine
- Post n°602
Mozda ga ovo pogura ka odluci da se povuce sa mesta predsednika stranke. Ko li bi mogao biti kandidat za novog predsednika SNS
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°604
Cuo sam da postoji sukob izmedju nje i Djuke, samo je pitanje trenutka kad ce da leti...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°605
A ja sam čuo da Branko Ružić rovari unutar SPS protiv Dačića, ali da neće da se zaleće jer ostala opozicija će da bojkotuje pa nema s kime da udruži snage protiv Vučića.
- Guest
- Post n°606
A i to da u nekim kombijacijama Vejvoda možda postane ministar inostranih poslova.
- Post n°607
Zamisljam vladu u kojoj je Vejvoda MSP, a Voolin ministar vojni...
- Post n°608
A da je obrnuto, tek bi onda bilo dobro..
- Post n°609
Ne zna se sta bi bilo zabavnije. Spektakl
- Post n°610
ucinilo mi se Vojvoda, sto je logicnije
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°612
William Murderface wrote:Cuo sam da postoji sukob izmedju nje i Djuke, samo je pitanje trenutka kad ce da leti...
Istina, ali ipak njoj dajem vece sanse posto treba da se resi Kosovo do kraja godine, nece dozvoliti Amerikanci da bude neko drugi
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°613
Važnost dogovora, u brojkama
Zbirna prisutnost u dnevnicima na 5 TV sa nacionalnom pokrivenošću i N1 pre i posle dogovora o izbornim uslovima pic.twitter.com/spSlmFU0Rc
— Gavrilovic Zoran (@GavrilovicZoran) February 17, 2020
- Guest
- Post n°614
Jel to to. pic.twitter.com/rEImbo4Y3z
— Župljanin #bojkot i vlast i opoziciju (@izzupe) February 18, 2020
- Post n°615
prilicno sam siguran da se ne moze trejdmarkovati "za nasu decu"
_____
????
- Post n°616
Ja sam imao kampanju "Za našu decu" u bivšoj firmi, pre jedno 14 godina
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Korisnik
- Post n°617
Da li verujete da se tužilaštvo bori protiv korupcije?
Iako su koruptivne afere, u koje su navodno umešani visoki državni funkcioneri, stalna tema javnosti, danas izgleda nemoguće da se protiv nekog visokog funkcionera iz zakonodavne i izvršne vlasti pokrene i vodi krivični postupak.
Prema procenama uglednih međunarodnih, a i domaćih organizacija koje se bave istraživanjem korupcije, u Srbiji trenutno postoji visok nivo korupcije, u svim segmentima.
Zbog toga je u Srbiji, u kojoj demokratsko uređenje i vladavina prava nemaju tradiciju, nužno obezbediti čvrste garancije nezavisnosti javnog tužilaštva.
Da je nedovoljna samostalnost tužilaca u odnosu na izvršnu vlast realan društveni problem govori i činjenica da javno tužilaštvo ne uživa veliko poverenje u javnosti.
Rukovodioci diskusije predstaviće vam Izveštaj o pravnom i političkom položaju tužilaštva u borbi protiv visoke korupcije, nakon čega je predviđen razgovor sa svim učesnicima.
Diskusiju će rukovoditi:
-Radovan Lazić,član CEPRIS-a, zamenik javnog tužioca u Apelacionom javnom tužilaštvu u Novom Sadu i izborni član Državnog veća tužilaca
-dr Miodrag Jovanović, predsednik Upravnog odbora CEPRIS-a i redovni profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu
Studija pod nazivom “Poverenje građana u tužilačku borbu protiv političke korupcije” rezultat je rada tužioca Radovana Lazića.
CEPRIS će ovom prilikom deliti i praktične vodiče “Kako da prijavim korupciju?” namenjene svakome ko se suočava sa korupcijom i razmišlja da je prijavi.
Dođite da diskutujemo u četvrtak, 20. februara od 12 časova u Centru za kulturnu dekontaminaciju (Birčaninova 21) u Beogradu.
Iako su koruptivne afere, u koje su navodno umešani visoki državni funkcioneri, stalna tema javnosti, danas izgleda nemoguće da se protiv nekog visokog funkcionera iz zakonodavne i izvršne vlasti pokrene i vodi krivični postupak.
Prema procenama uglednih međunarodnih, a i domaćih organizacija koje se bave istraživanjem korupcije, u Srbiji trenutno postoji visok nivo korupcije, u svim segmentima.
Zbog toga je u Srbiji, u kojoj demokratsko uređenje i vladavina prava nemaju tradiciju, nužno obezbediti čvrste garancije nezavisnosti javnog tužilaštva.
Da je nedovoljna samostalnost tužilaca u odnosu na izvršnu vlast realan društveni problem govori i činjenica da javno tužilaštvo ne uživa veliko poverenje u javnosti.
Rukovodioci diskusije predstaviće vam Izveštaj o pravnom i političkom položaju tužilaštva u borbi protiv visoke korupcije, nakon čega je predviđen razgovor sa svim učesnicima.
Diskusiju će rukovoditi:
-Radovan Lazić,član CEPRIS-a, zamenik javnog tužioca u Apelacionom javnom tužilaštvu u Novom Sadu i izborni član Državnog veća tužilaca
-dr Miodrag Jovanović, predsednik Upravnog odbora CEPRIS-a i redovni profesor na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu
Studija pod nazivom “Poverenje građana u tužilačku borbu protiv političke korupcije” rezultat je rada tužioca Radovana Lazića.
CEPRIS će ovom prilikom deliti i praktične vodiče “Kako da prijavim korupciju?” namenjene svakome ko se suočava sa korupcijom i razmišlja da je prijavi.
Dođite da diskutujemo u četvrtak, 20. februara od 12 časova u Centru za kulturnu dekontaminaciju (Birčaninova 21) u Beogradu.
- Post n°619
Марко Ђурић
@markodjuric
[ltr]Данас је наша странка постала богатија за особу невиђене енергије, истрајности, пожртвовања за своју породицу и Србију! Са новим лицима, новом снагом и Александром Вучићем на челу наставићемо заједно да дижемо Србију са колена! Милена Ивановић, добро дошла у СНС!@PopovicMilena10[/ltr]
_____
????
- Post n°620
e, uzmite sa zrnom soli sledeći trač, milena ivanović je navodno u vezi sa igorom jurićem.
drugar se kune da ih je video u hotelu izvor u aranđelovcu
drugar se kune da ih je video u hotelu izvor u aranđelovcu
- Post n°622
Ako je to tačno, to bi bio jedan od morbidnijih spojeva u ovoj zemlji.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°623
shvatio sam da je ona osoba za mene kad smo oboje prodali leseve svojih najmilijih.
_____
????
- Post n°624
Oni moraju da kooptiraju svakoga. Pa makar da je pojeo dvaes kila lubenice na vašaru, i pojavio se u lokalnim novinama. I onda da ga preventivno provuku kroz prljavštinu, da ne može vani.
U surotnom si neprijatelj, jebi ga.
U surotnom si neprijatelj, jebi ga.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!