Vučićeva Srbija
- Post n°776
Re: Vučićeva Srbija
Ko velja, cim izgubi fotelju odma vidi ko je vucic
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°777
pa el ga nisu smenili zbog izjave?
msm nemam pojma ko je čovek, ali ovo što je fića okačio sve tačno.
msm nemam pojma ko je čovek, ali ovo što je fića okačio sve tačno.
- Post n°778
Jeste tacno. Branko Ruzic ne bi bolje srocio
Doduse, ne znam na kojoj listi ce biti na narednim lokalnim izborima. Ako nije SNS, ovo moze samo da mu koristi
Doduse, ne znam na kojoj listi ce biti na narednim lokalnim izborima. Ako nije SNS, ovo moze samo da mu koristi
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°779
ficfiric wrote:Jeste tacno. Branko Ruzic ne bi bolje srocio
У оптимистичкој варијанти, да му користи управо јер је СНС... кад тамо наиђу неки младотурци и крену да стварно раде оно што би био посао странке на власти. Нпр. да уреде државу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°780
on je ugljaninov, ne zanosite se, SDA. mislim decko je sve u pravu ali se kasno setio da se propne na prste da ne proguta govna.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°781
Ja nisam znala da je Ksenija Milivojević iz G17 ćerka onog 'karijernog diplomate' Zorana Milivojevića!!!
Znate onog korisnog idiota boomera što nastupa na Pinku i brabonja o odnosima u svetu?
Ahahahaha, pa kad se to ukombinuje s tim da je Ksenija ambasadorka u Holandiji, sve dobija na smislu.
Znate onog korisnog idiota boomera što nastupa na Pinku i brabonja o odnosima u svetu?
Ahahahaha, pa kad se to ukombinuje s tim da je Ksenija ambasadorka u Holandiji, sve dobija na smislu.
- Post n°782
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°783
Ih, pa taj nalog ima i vecih bisera. Recimo:
Svakoj drugosrbijanskoj protuvi slobodno postavite pitanje: ti si još živ?
Svakoj drugosrbijanskoj protuvi slobodno postavite pitanje: ti si još živ?
- Post n°784
ovo mi je izaslo na fidu kao "sponsored", nisam se udubljivao osim sto sam pogledao komentare na ovu objavu
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°785
Da. Pljusnula se kinta na rejklamu. Meni to cesto iskace
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°786
neko ne sme napolje a neko sme
Postoji svakodnevni život koji svi mi živimo i postoji kampanja 24/7 koju žive SNS i TV Pink. pic.twitter.com/8dz5LpSHjy
— Daniel Bukumirovic (@bukumir) April 11, 2020
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°787
ako, svima vama što ste podržavali što strožije mjere i treba da igraju napolju pred nosom dok vi ćutite unutra, to sam rekao i ovima ovamo..uhvatili gradonačelnika Danilovgrada sa društvom u kafani a tužilac kaže puj pike ne važi se bilo je zatvoreno kafana nije zvanično radila, al zato hapse momke ispred zgrade koji vježbaju na spravama
ko da ste juče pali ovdje pa ne znate da će oni da zlupotrebljavaju šta god da uvedu
ko da ste juče pali ovdje pa ne znate da će oni da zlupotrebljavaju šta god da uvedu
- Post n°788
MNE wrote:ako, svima vama što ste podržavali što strožije mjere i treba da igraju napolju pred nosom dok vi ćutite unutra, to sam rekao i ovima ovamo..uhvatili gradonačelnika Danilovgrada sa društvom u kafani a tužilac kaže puj pike ne važi se bilo je zatvoreno kafana nije zvanično radila, al zato hapse momke ispred zgrade koji vježbaju na spravama
Ne znam ko je podrzavao "sto strozije mere". Poenta je mnogo dublja. Mere, neke, mozda i vecina, su mozda i opravdane, ali razlog zasto su opravdane je ono sto je bitno, a za taj razlog nema ko da bude odgovoran nego oni koji su 8 godina na vlasti. Da nema tih mera situacija bi bila potpuna katastrofa, nemam nikakvih sumnji. Jer stanje drzave je takvo, stanje zdravlja nacije je takvo i stanje sistema je takvo. Ovo poslednje pre svega. I glavno pitanje je - zasto je to tako? Predsednik sam na TV kaze - bez ovih mera kod nas bi bila Italija i Spanija zajedno pa puta tri, ili pet. Cekaj prijatelju, kako to da u Bugarskoj to nije tako? Kako to da u Hrvatskoj to nije tako?
- Post n°789
Diši čoveče. Diši.MNE wrote:ako, svima vama što ste podržavali što strožije mjere i treba da igraju napolju pred nosom dok vi ćutite unutra, to sam rekao i ovima ovamo..uhvatili gradonačelnika Danilovgrada sa društvom u kafani a tužilac kaže puj pike ne važi se bilo je zatvoreno kafana nije zvanično radila, al zato hapse momke ispred zgrade koji vježbaju na spravama
- Guest
- Post n°790
нема везе, причаћемо о овоме поново кад прође пандемија, за пар година
- Post n°791
niko ovde nije podržavao policijski čas
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°793
upravo srbljanović podržava, jer smo govna, i kad je sarajevo moglo 4 godine da
bude pod opsadom, možemo i mi koliko treba, a ne da se ugledamo na šveđane
i britance, koje sad mrtve kamionima ne mgou da pokupe.
- Post n°794
Margit Savović wrote:Ja nisam znala da je Ksenija Milivojević iz G17 ćerka onog 'karijernog diplomate' Zorana Milivojevića!!!
Opet večeras bila u Dnevniku. Pazi kako samo isplivavaju porodice muljatora, ne individualni hohštapleri i oportunisti, nego baš ono porodične muljatorske manufakture - eto ona i ćale joj, Mali i ćale (i brat), Slina i ćale, i naravno - Vučić, ćale i brat.
Slična stvar mi pade na pamet i kad sam vido onu fotku Darije Kisić i Nele Kuburović. Brate mili, jel ne može neko da bude prosto oporutnista za svoj račun, negosvi moraju da se orode.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°796
svedjani umiru jer su poslusali "strucnjake" iz SZO da ne treba da nastave sa hlorokinom bikoz moguce kontraindikacijeplachkica wrote:upravo srbljanović podržava, jer smo govna, i kad je sarajevo moglo 4 godine da
- Post n°797
To je zato sto mi ovde pricamo o nekim ideologijama, modelima, a oni kad sednu pricaju o parama.
- Post n°798
to je sve pocelo onako naivno devedesetih kada su zenama, deci i blizoj rodbini prepisivali stanove, kola, racune. ne zato sto je postojala neka mogucnost da ce ih neko nekada uhvatiti nego je to uobicajena peracka praksa
danas su to uspesni selfmade sam-svoj-gazda pocinjem-u-meku tipovi
pa vucic goljo ima samo 1 stan od 30 kvm
danas su to uspesni selfmade sam-svoj-gazda pocinjem-u-meku tipovi
pa vucic goljo ima samo 1 stan od 30 kvm
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°799
plachkica wrote: i kad je sarajevo moglo 4 godine da
jel to rekla?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°800
MNE wrote:svedjani umiru jer su poslusali "strucnjake" iz SZO da ne treba da nastave sa hlorokinom bikoz moguce kontraindikacijeplachkica wrote:upravo srbljanović podržava, jer smo govna, i kad je sarajevo moglo 4 godine da
brate smiri se idi jebi nešto skini se malo sa nas
ekspert za kvadrate i hlorokin
_____
#FreeFacu