Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°876
Re: Vučićeva Srbija
А можда да их некако и означимо? Нпр. да носе нешто на рукаву? И да их све преселимо у уредно ограђени део града?
- Post n°877
označavanje nema potrebe, inače sektorizacija uopšte ne bi bila loša ideja kad bi mogla da se sprovedeNo Country wrote:А можда да их некако и означимо? Нпр. да носе нешто на рукаву? И да их све преселимо у уредно ограђени део града?
da su prije par mjeseci u čitavom svijetu zabranjeni ulasci/izlasci iz staračkih domova sada bi bilo mnogo manje umrlih
- Post n°878
Misliš da radnici u staračkim domovima spavaju i žive u domovima, bez kontakta sa okolinom?
- Guest
- Post n°879
Mi smo tastu i tašti savetovali da ne izlaze još pre nego što se Vučić toga setio. Takođe, nameravamo da ih krajem aprila preselimo u ograđenu kuću u određenom delu sela. Ne vidim zašto da ih označavamo, za to se već život pobrinuo.
- Post n°880
Ne postoji zemlja EU koja svoje mere i propise povodom epidemije covid 19 ne sprovodi cvrsto i striktnoErős Pista wrote:Pa samo ovo i samo ono, inave je cvrsta ruka super!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°881
btw u jednoj bitnoj rafineriji u USA radnici žive do daljnjeg u krugu fabrike i ne mešaju se sa spoljnim svetom
mislim da je prošlo 30 dana od kada su ušli
mislim da je prošlo 30 dana od kada su ušli
- Post n°882
Ja u stvari ne znam sta ti hoces da kazes. Cini mi se da ni tebi nije najjasnije. Sto rece gdja Savovic, izgleda mi da bijes neke svoje bitke.
Et disi
Et disi
Last edited by Erős Pista on Sun Apr 12, 2020 7:25 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°883
beatakeshi wrote:Misliš da radnici u staračkim domovima spavaju i žive u domovima, bez kontakta sa okolinom?
pa da, hrana i ljekovi da se dostasvljaju na bezbjedan način, ako nekoga povedu u bolnicu mora nakon toga u "karantin" itd.
malo rogobatna solucija ali jbg
- Post n°884
Ti si meni replicirao iznebuha, isto tako nejasno. Long story short, mere su opravdaneErős Pista wrote:Ja u stvari ne znam sta ti hoces da kazes. Cini mi se da ni tebi nije najjasnije. Sto rece gdja Savovic, izgleda mi da bijes neke svoje bitke.
Et disi
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°885
Erős Pista wrote:Ja u stvari ne znam sta ti hoces da kazes. Cini mi se da ni tebi nije najjasnije. Sto rece gdja Savovic, izgleda mi da bijes neke svoje bitke.
Et disi
Deo ljudi moraš da prisiliš da ne prave sranja, tj da se ne zaražavaju. Svaki razgovor sa ljudima me na to vraća. Da li je 5G ili koga ja ugrožavam ako ne stavim masku ili ma ajde, nek taj virus rešava ko ga je napravio ili daj bre, pa stalno se umire u čemu je razlika itd itd, potpuno je nebitno. Da smo zrelija nacija ne bi izabrali diktatora, pa on ne bi imao priliku da sprovodi diktaturu. Slušam danas obraćanje Borisa Johnsona, o kome uopšte nemam lepo mišljenje, ali nemam zamerke. Jbg, bez kralja ne valja.
- Guest
- Post n°886
А ово би могло да стоји на улазима у логоре, да баш не претерујемо са arbeit macht frei.MNE wrote:
malo rogobatna solucija ali jbg
- Post n°887
Ne znam sta objasnjavate i kome. Drzava mora da uvede vanredne mere, ali ne mira ove, ne mora ovako, ne mora protivustavno, ne mora ponizavajuce i ne mora kontraproduktivno.
Inacd je sve super.
Inacd je sve super.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°889
Битно је да ни 100 по старачком дупету не боли. А такође се провлачи теза да су пензоси генерално стока, те су све ово и заслужили. Т.ј. за боље не знају.
- Post n°891
+1.Erős Pista wrote:Ne znam sta objasnjavate i kome. Drzava mora da uvede vanredne mere, ali ne mira ove, ne mora ovako, ne mora protivustavno, ne mora ponizavajuce i ne mora kontraproduktivno.
Inacd je sve super.
I kad sve prođe da svedemo račune, Memento u šake pa propitivanje.
- Guest
- Post n°892
Хоћу да кажем да нису гори.Talason wrote:Hoćeš da kažeš da su penzosi bolji od ostalih u Srbiji?
- Post n°893
Dobro, ajde da ih pustimo napolje nek pomru svi, i a u picku materinu vise, umrece dostojanstvenoNo Country wrote:Битно је да ни 100 по старачком дупету не боли. А такође се провлачи теза да су пензоси генерално стока, те су све ово и заслужили. Т.ј. за боље не знају.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°894
Што, мислиш да су малоумни и да не умеју да држе одстојање, носе маске, итд.?
- Post n°895
Apsolutno, i to se odnosi na celokupnu populaciju. Mozemo da se frljamo procentima odgovornih vs maloumnih, 20% odgovornih, 50% , 70% odgovornih i savesnih ali def da jedan deo ne ume da se ponasa odgovorno u epidemiji bez cvrste reakcije drzave, i da je taj deo dovoljan da povuce u smrt sebe i ponekog svog bliznjeg i usput celokupni zdravstveni sistem Srbije, onako nikakav kakav jesteNo Country wrote:Што, мислиш да су малоумни и да не умеју да држе одстојање, носе маске, итд.?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°896
disi nemoj da se ljutiš ali mi se čini da si ti prvi koji je ozbiljno prso na forumu u vanrednom stanju
ovi drugi su ovde fini jedino smo grunf i ja malo nevaspitaniji pa aj da ti kažem
nema veze proći će, a imaš i telefone za psp, taman da proveriš kako ti šljakaju državni servisi. bolje da se time pozabaviš u ranoj formi, trust me
ovi drugi su ovde fini jedino smo grunf i ja malo nevaspitaniji pa aj da ti kažem
nema veze proći će, a imaš i telefone za psp, taman da proveriš kako ti šljakaju državni servisi. bolje da se time pozabaviš u ranoj formi, trust me
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°897
Zemlja treceg oka, balkan infa i cirilice je zemlja savesnih gradjana koji su skapirali opasnost epidemije i savesno se ponasaju, kako da ne. I to odgovornog ponasanja sto vidimo ne bi bilo pola da drzava nije donela ovako drakonske mere i svoju medijsku masineriju presaltala sa Najsmesniji virus u istoriji covecanstva na Gledajte slike mrtvih u italiji i spaniji, FOTO VIDEO 24h nonstop. I da vec sad neko ne poznaje nekoga kome je neko bolestan, a nekima i umro neko od najblizih
Bukvalno su razgovori zadnjeg dana posla sa koga sam pobegao i dao otkaz pocetkom marta bili Ma glupost, info rat, e rakija i sljiva do viber poruka danas, jebeno je, cuti sedi kuci, ja se cuvam , vidis ti to.
Bukvalno su razgovori zadnjeg dana posla sa koga sam pobegao i dao otkaz pocetkom marta bili Ma glupost, info rat, e rakija i sljiva do viber poruka danas, jebeno je, cuti sedi kuci, ja se cuvam , vidis ti to.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°898
Pa i jedno i drugo su direktan prenos sa rezimskih medija.
_____
- Post n°899
Erős Pista wrote:Ne znam sta objasnjavate i kome. Drzava mora da uvede vanredne mere, ali ne mira ove, ne mora ovako, ne mora protivustavno, ne mora ponizavajuce i ne mora kontraproduktivno.
Inacd je sve super.
Vec je pomenuto - Hercegovacka. Moglo se raditi po zakonu, ili se bar pretvarati da se radi po zakonu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°900
disident wrote:Dobro, ajde da ih pustimo napolje nek pomru svi, i a u picku materinu vise, umrece dostojanstveno
Kao u Hrvatskoj?
_____
★
Uprava napolje!