Pa jesu, ovde smo pricali kako se moze locirati dan kada se desio switch Od najsmesnijeg virusa i izbora i skupljanja potpisa(koje prati tabloidna kanonada najmastovitijih gluposti o covidu 19 kao bezazlenom ili cak i izmisljenom) do kapiranja kakva apokalipsa nam preti i prebacivanje na taj model rada. Nije meni akcenat nesposobnost vlasti nego opasnost epidemije koja se ispusta iz vidaErős Pista wrote:
Pa i jedno i drugo su direktan prenos sa rezimskih medija.
Vučićeva Srbija
- Post n°901
Re: Vučićeva Srbija
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°902
Kao u Spaniji ili Italiji sa sve fudbalskim utakmicamaficfiric wrote:disident wrote:Dobro, ajde da ih pustimo napolje nek pomru svi, i a u picku materinu vise, umrece dostojanstveno
Kao u Hrvatskoj?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°903
Ja sam prso jer zivim u Srbiji za vreme smrtonosne epidemije 2020, i verujem da se sve drzi na koncicima, posto jelte Srbija, ali ocigledno da nema razloga za brigu osim za ustavnost vandrednog stanjaMarius Lăcătuș wrote:disi nemoj da se ljutiš ali mi se čini da si ti prvi koji je ozbiljno prso na forumu u vanrednom stanju
ovi drugi su ovde fini jedino smo grunf i ja malo nevaspitaniji pa aj da ti kažem
nema veze proći će, a imaš i telefone za psp, taman da proveriš kako ti šljakaju državni servisi. bolje da se time pozabaviš u ranoj formi, trust me
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°904
Океј, Диси, мени није стран светоназор у коме су дебили убедљива већина. Мађутим, овде нисмо каштиговали неодговорне, него смо превентивно похапсили све старије од 65 година. Ваљда ти је јасна разлика?
- Post n°905
Jasna mi je razlika ali ja zaista sumnjam da sistem poput Srbije moze preko noci da kastiguje neodgovorne, nesto sto se nije desilo za moga zivota. Mi se slazemo u kritici ovih mera, ali ja sa druge strane ne vidim njihovu alternativu koju Srbija moze da sprovede, i mislim da je tu tacka razmoilazenjaNo Country wrote:You should trust him on this one.
Океј, Диси, мени није стран светоназор у коме су дебили убедљива већина. Мађутим, овде нисмо каштиговали неодговорне, него смо превентивно похапсили све старије од 65 година. Ваљда ти је јасна разлика?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°906
zato vucic
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°907
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°908
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°909
No Country wrote:А ово би могло да стоји на улазима у логоре, да баш не претерујемо са arbeit macht frei.MNE wrote:
malo rogobatna solucija ali jbg
e pa drugačije ne može osim da se izoluju, da je to urađeno u startu pa da se odvojio neki veći prostor koji bi bio ono corona free i u kome bi imao i prodavnicu i bolnicu itd. i mogli bi da šetaju svi po čitav dan
- Guest
- Post n°910
Принудне изолације су океј само за оне који су или заражени или су били у контакту са зараженим. Све ово остало, малтретирање пензоса и кучкара, полицијски час и сл. - то је све непотребно и нечовечно претеривање. При тиме уопште нисам сигуран да у овом случају “бранимо баке и деке од њих самих”, него смо пре у огромном страху да ће да нам загуше ионако килаво здравство. Па смо нашли једну сасвим слабу групу да се на њих истресемо, класичан othering.disident wrote:Jasna mi je razlika ali ja zaista sumnjam da sistem poput Srbije moze preko noci da kastiguje neodgovorne, nesto sto se nije desilo za moga zivota. Mi se slazemo u kritici ovih mera, ali ja sa druge strane ne vidim njihovu alternativu koju Srbija moze da sprovede, i mislim da je tu tacka razmoilazenjaNo Country wrote:You should trust him on this one.
- Post n°911
Evo Basara skinuo rukaviceMarius Lăcătuș wrote:ne znam da li izlaziš napolje disi ili bacaš pogled preko tarabe, ove mere, kakve god da su, se nenormalno, neverovatno dobro poštuju. ne postoji nijedna naredba sa vrha države u istoriji od miloševića na ovamo koja je ovako korektno prihvaćena od stanovništva. zapravo ne znam s kim se tačno mačuješ ovde, pošto si na ulici već dobio. to što ćeš izgubiti na ustavnom sudu šta koga boli kurac, spasili smo deke i bake.
Jeste da nije u skladu s „merama“, ali skinuću rukavice. Serem sa ja na sopstveni život ako treba da mi ga spasu Brnabićka i Kon i ako budem morao da ga provodim na životinjskoj farmi – bez prava na dva sata šetnje koje imaju i psi – hermetički zatvoren u ćumezu u kome ću čekati da mi crne milosrdne trojke udele paštetu iz vojnih rezervi i buđavi dvopek. Ako u Srbiji nema pola miliona ljudi koji će – poštujući sve „mere“ – podići glas protiv političarsko-lekarske besprizornosti, onda budite sigurni da ovu zemlju čekaju mnogo gore epidemije od korone i mnogo gori epidemioloz
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°912
Meni to na nivou ratka mladica u srebrenici, obezvedili smo vam prevoz
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°913
Mr.Pink wrote:Ideja da mi vucic spasava zivot je jeziva
Meni to na nivou ratka mladica u srebrenici, obezvedili smo vam prevoz
sad da vučić ovo čita, sigurno bi imao erekciju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°914
Hey @FulbrightPrgrm @FulbrightAssoc @fulbrightboard @USEmbassySerbia at the meeting of Fullbright scholars in Serbia, Serbian minister of finance after someone mentioned that he lost his PhD for plagiarism (which happened) created an incident and called people out on a duel.
— karapandza (@karapandza) 12. април 2020.
- Post n°915
_____
#FreeFacu
- Post n°917
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°918
Umro je od disurije koja je bila posledica predugog zadržavanja urina na jednom slavlju. Nije želeo da naruši pravila protokola odlaskom u toalet, a kasnije je nastupila kobna disurija*.
Čast pre svega.
*Imao je preexisting condition i pretpostavljam da bi se danas vodila debata da li je umro "od uremije" ili "sa uremijom".
- Post n°919
_____
#FreeFacu
- Post n°921
I like it how countries (incl. Serbia) are now criticised for deciding NOT to sacrifice their minorities, elderly and the poor, unlike vibrant liberal democracies which are now busy digging mass graves as they sought to save that 0.6% of GDP and their stockmarkets instead of ppl
— Srdjan Garcevic (@SrdjanGarcevic) April 12, 2020
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°922
Ne dešava se često da na ovako jasan način @osce_odihr poziva vlasti jedne zemlje da se vrate parlamentarnom životu i podeli vlasti, pa bi bilo dobro da se to u Srbiji ozbiljno shvati. https://t.co/WsqQi46xRP
— Milan Antonijević (@AntonMilan) April 15, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°923
- Guest
- Post n°924
- Post n°925