TRUDBENIKA VISE BITI NECE, FESTIVAL SE PREMESTA NA NOVU LOKACIJU
PAPA DA SE POZDRAVI SA SECANJIMA, A VIKTORU KVADRATI
Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић саопштио је данас да ће на предстојеће парламентарне изборе та странка изаћи у оквиру покрета „Звоно а не странке”.
„Покрет 'Звоно а не странке' – са свима који могу правимо широки грађански покрет који на изборе иде да би наша деца живела у мирној и срећној Србији”, написао је Јовановић на Твитеру.
Он је раније рекао да је постигао договор с Николом Самарџићем и покретом „Глас”, с коалицијом Толеранција која окупља групу мањинских странака, с младим лидерима попут Александра Симурдића, Ивана Ђурића, Наима Беширија и низом удружења, јавља Танјуг.
„Постигао сам договор и разговарам о заједничком изласку на изборе, и онај још важнији, о преузимању судбине у своје руке, о борби за мир, за договор о Косову, за афирмацију људских права и грађанских слобода и о превазилажењу свађа и подела и, на крају, о другачијој Србији, нормалној и нашој”, рекао је Јовановић, преноси РТС.
„Звоно а не странке”.
sa nizom udruženja, grupa građana, poput udruženja mladih profesora i naučnih saradnika čiji rad u Beogradu koordinira Željko Ožegović oslobođen bilo kakvih stranačkih interesa- postigao sam dogovor i razgovaram o zajedničkom izlasku na izbore..
https://www.facebook.com/notes/%C4%8Dedomir-jovanovi%C4%87/pokret-zvono-a-ne-stranke-sa-svima-koji-mogu-pravimo-%C5%A1iroki-gra%C4%91anski-pokret-koj/10159181202258219/
ceda ide u koaliciju sa eks-LDPovcima samardzicem, djuricem i besirijem, pa LOLGargantua wrote:Prestao sam da čitam kod prvog "S".
elem
Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић саопштио је данас да ће на предстојеће парламентарне изборе та странка изаћи у оквиру покрета „Звоно а не странке”.
„Покрет 'Звоно а не странке' – са свима који могу правимо широки грађански покрет који на изборе иде да би наша деца живела у мирној и срећној Србији”, написао је Јовановић на Твитеру.
Он је раније рекао да је постигао договор с Николом Самарџићем и покретом „Глас”, с коалицијом Толеранција која окупља групу мањинских странака, с младим лидерима попут Александра Симурдића, Ивана Ђурића, Наима Беширија и низом удружења, јавља Танјуг.
„Постигао сам договор и разговарам о заједничком изласку на изборе, и онај још важнији, о преузимању судбине у своје руке, о борби за мир, за договор о Косову, за афирмацију људских права и грађанских слобода и о превазилажењу свађа и подела и, на крају, о другачијој Србији, нормалној и нашој”, рекао је Јовановић, преноси РТС.
Летећи Полип wrote:„Звоно а не странке”.
WTF...
Daï Djakman Faré wrote:ceda ide u koaliciju sa eks-LDPovcima samardzicem, djuricem i besirijem, pa LOLGargantua wrote:Prestao sam da čitam kod prvog "S".
elem
Kreativne industrije, moliću lepoWilliam Murderface wrote:Летећи Полип wrote:
WTF...
+1
sve znam, ali ipak uspevaju da me iznenade bizarnošću ideja.
U glavnoj ulozi reper Bucke sa statistima u pozadini.
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) February 2, 2020
Glavni negativac Đilas (24x pomenut), onda Sergej, pa Vuk i Boško.
Mnogo mnogo debilno, ali za crnu propagandu ne i besmisleno.