Vučićeva Srbija
- Post n°251
Re: Vučićeva Srbija
wat
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°253
Aj se unormali malo, molim te.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°255
to ko oni sto non stop blenu u pink i informer pa svima prenose govnarije odande. koji ce im to kurac
- Post n°256
Gari, je l' se secas kako smo zvali one sto svrljaju antiantifa po zidovima?
Kod tebe samo treba zameniti fa u vu
Kod tebe samo treba zameniti fa u vu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°257
+1
Ovo postaje bizarno.
Ovo postaje bizarno.
_____
- Guest
- Post n°258
dobro, ovo je svakako prilika za novih 20 tribina novog optimizma, i novih 28 karikatura i ostrih osuda.
- Post n°259
Ma paz da nr pricamo sad o tome.
Unormali se jbt, ovo je raspad mozga sto pises
Unormali se jbt, ovo je raspad mozga sto pises
_____
- Post n°260
William Murderface wrote:+1
Ovo postaje bizarno.
Jbg, ima pravo da se svrstava na koju god zeli stranu. Neka ga, neka nastavi
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°261
pa sta je tako frapantno u toj vesti ne razumem, milionito zgrazavanje zbog napada na tzv slobodno novinarstvo, sta je tako spektakularno. bukvalno move along.
- Post n°263
Kao prvo, nisi to napisao, nego si bio u fazonu da su sami krivi.
Kao drugo, tebi niko ne brani da move alongujes, a ostale pusti da pricaju o cemu hoce umesto sto im se penjes na glavu.
Pod tri, ne, izvini, OVO do sada nismo imali - Vucicevi tabloidi naprave sranje, opozicioni nedeljnik pise o tome i onda budu kaznjeni I JEDNI I DRUGI. Bizarno.
Pritom je za njih naravno kazna zajebancija jer Vucic placa sve racune, a za opozicione listove nije.
Kao drugo, tebi niko ne brani da move alongujes, a ostale pusti da pricaju o cemu hoce umesto sto im se penjes na glavu.
Pod tri, ne, izvini, OVO do sada nismo imali - Vucicevi tabloidi naprave sranje, opozicioni nedeljnik pise o tome i onda budu kaznjeni I JEDNI I DRUGI. Bizarno.
Pritom je za njih naravno kazna zajebancija jer Vucic placa sve racune, a za opozicione listove nije.
_____
- Post n°264
Obicno nasilje. Ne vidim neku veliku razliku izmedju davljenja, obijanja prostorija, paljenje kuce i ovoga. Mislim, ima razlike u stepenu ali se u svim ovim slucajevima radi o nasilju Lepo je videti da postoji razumevanje za to
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°265
gari je od danas zvanično gluplji od pčelara
crno na belo
crno na belo
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°266
hahaha tebe sam ceko. bice benefit uplaticete im za kaznu, nema jeda.
citaoci im nisu debili i mogli su i bez slikovnog prikaza da opisu kako su tabloidi skrnavo izvestavali. objekitvno mi je pun ocin tih sto mi slikama i insertima prikazuju sta rade pink i informer. da zelim gledao bi ih i citao.
citaoci im nisu debili i mogli su i bez slikovnog prikaza da opisu kako su tabloidi skrnavo izvestavali. objekitvno mi je pun ocin tih sto mi slikama i insertima prikazuju sta rade pink i informer. da zelim gledao bi ih i citao.
- Guest
- Post n°268
pa jesu, 135 godina da se zgrazavamo nad nasiljem radikala i sps i da prdimo u prazno zgrozeni
- Post n°269
gari u stuporu, pomozite mu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°270
Koliko se ja razumem u slova, ti nisi rekao da se radi o nasilju, vec da ce Vreme opravdano odgovarati.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°271
AZ-5 wrote:pa jesu, 135 godina da se zgrazavamo nad nasiljem radikala i sps i da prdimo u prazno zgrozeni
A, izvini, ali nisi TO napisao, nego si relativizovao i krivio zrtve.
A ako mislis da je u Srbiji moguca BILO KAKVA politika bez ove sacice antirezimskih medija, grdno se varas.
_____
- Post n°272
oni ce podneti prijavu i ta prijava nece proci. nema sanse da za ovo vreme bude osudjeno. mislim ako ih osude mogu da ih gone do strazbura cija praksa tacno pokazuje da se za ovo ne odgovara. mislim u praksi suda vec postoje slicni slucajevi (na primer prenosenje rasistickih poruka kroz emisije o skinsima ili naslovnice nekih njihovih izdanja).
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°273
Pazi, jebo Strazbur ako moraju prethodno da plate. Ovako se gase antirezimdki mediji. Tri presude i gotovo. Ionako su svi na ivici egzistencije.
Mada ovo ina i drugu funkciju - relativizacije. Tabloidi nisu ocekivali ovoliko backlash, i deo toga se preluva i na Vucica. Sad treba reci da su svi u tome ucestvovali. Kladim se da ce Vucic ovo pomenuti na sledecoj KZS.
Mada ovo ina i drugu funkciju - relativizacije. Tabloidi nisu ocekivali ovoliko backlash, i deo toga se preluva i na Vucica. Sad treba reci da su svi u tome ucestvovali. Kladim se da ce Vucic ovo pomenuti na sledecoj KZS.
_____
- Post n°274
AZ-5 wrote:kako to da se desi bastionu pristojnog novinarstva
A jbg, kako ne vidis da je u pitanju klasicna naprednjacka relativizacija i obesmisljavanje svega cim se uhvate sa rukama u medu...? Sa sve dezurnim operativcem u tom poslu, ministarstvom kulture.
- Guest
- Post n°275
William Murderface wrote:Pazi, jebo Strazbur ako moraju prethodno da plate. Ovako se gase antirezimdki mediji. Tri presude i gotovo. Ionako su svi na ivici egzistencije.
...a ako ne prođe, usred predizb. kampanje ćemo da slušamo o nepravednom žutom pravosuđu i izvršnoj vlasti koja je pred njim nemoćna, sprezi NVO, novinara-stranih plaćenika, autošovinista i NATO ubica koji rade preds. o glavi, itd.
win-win