to je čutanovčeva organizacija
Vučićeva Srbija
- Post n°577
Re: Vučićeva Srbija
Masim se za pistolj cim cujem za rec strategija u nazivu NVO.
- Post n°578
Na scenu teatra stupa poligraf
Sad mi preostaje jedino da pozovem ministra Vulina na tv duel (na kojoj god televiziji želi) a prethodno možemo i na poligraf pa da vidimo ko laže! Najbolje da povede i Oliveru Zekić, da mu drži strah. pic.twitter.com/0eh4TQFSJr
— Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) February 17, 2020
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°580
disident wrote:Na scenu teatra stupa poligrafSad mi preostaje jedino da pozovem ministra Vulina na tv duel (na kojoj god televiziji želi) a prethodno možemo i na poligraf pa da vidimo ko laže! Najbolje da povede i Oliveru Zekić, da mu drži strah. pic.twitter.com/0eh4TQFSJr
— Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) February 17, 2020
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°581
imacemo dakle pro nato stranku u parlamentu, da Vucic moze da vezba patriotizam na njoj
_____
????
- Post n°582
emisija AJB o ubijenim sluzbenicima ambasade
Slađana Stanković i Jovica Stepić, službenici Ambasade Srbije u Libiji, ubijeni su prije četiri godine nakon otmice u Sabrati. Porodice su za vijest saznale iz medija. Šta je bio motiv otmice i ko je s kim komunicirao tokom tri i po mjeseca njihovog zatočeništva, priča je s nekoliko različitih interpretacija. U emisiji "Libijska veza" o tome govore: Borko Mihajlović, unuk ubijenog Jovice Stepića; novinar Momir Turudić; potpredsjednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić i pukovnik Al-Tahir Al-Gharablie, komandant Vojnog vijeća u Sabrati u vrijeme otmice.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°583
Janko Suvar wrote:imacemo dakle pro nato stranku u parlamentu, da Vucic moze da vezba patriotizam na njoj
Misliš da će skupiti 75-90k glasova?
- Post n°584
hoce ima 40 hiljada zlih ljudi koje bi poslali tudju decu da ginu, i ostalo ce im dati rezim. Pre ce oni uci nego Ceda.
To ja tako smatram(tm) nemam nikakvog osnova.
To ja tako smatram(tm) nemam nikakvog osnova.
_____
????
- Post n°585
Gargantua wrote:Janko Suvar wrote:imacemo dakle pro nato stranku u parlamentu, da Vucic moze da vezba patriotizam na njoj
Misliš da će skupiti 75-90k glasova?
Ne znam ko ce to kontrolisati izbore, mogu upisivati sta zele.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°586
Jako je teško terati svoje da upisuju ili lažno broje neke druge. Mislim da je maks što može da im pomogne je da im 1) da medijski prostor pre izbora, i 2) ako budu blizu cenzusa (tipa na 2,8%) da se ponište izbori na n biračkih mesta pa da se ponovo i ciljano glasa, ali i to je teško nategnuti.
- Post n°587
Ali, nikakva kontrola nece postojati. U svim fazama ce izborni proces biti pod njihovom potpunom kontrolom. Ako smo imali peglane listice i prepravljanje zapisnika dok je bilo kontrole, ne treba se nadati ispravnijem brojanju glasova sad kad imaju skroz odresene ruke.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°588
Ali ne moze to toliko masovno. Nije osnova neregularnosti izbora u tome.
Last edited by KinderLad on Tue Feb 18, 2020 10:02 am; edited 1 time in total
- Post n°589
Do sada je bilo tako ali sada ulazimo u novu fazu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°591
Za pocetak, pitam se ko ce uopste objavljivati rezultate u prvih par dana. U zadnih par izbora primetno je bilo da je RIK otezao sa obavestenjima i odlukama dok su se stranke macevale sa svojim rezultatima.
Sad kad ne bude opozicije, imace par dana za kuvanje zabe dok rik ne objavi rezultate
Sad kad ne bude opozicije, imace par dana za kuvanje zabe dok rik ne objavi rezultate
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°592
Mislim da ce nekakvih kontrola biti, a mislim i da ce rezim imati interes da pokaze da je sve proteklo u najboljem redu. S druge strane, mislim da ce naci nacina da uguraju Suleta u skupstinu, napravice neku Frankenstajn pro-EU koaliciju, preusmerice neke svoje birace ka njima, pa sto fali moze i peglanim listicima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°593
Sto se tice Suleta, ne bih bas stavljao ruku u vatru da ce izaci na izbore. S21 nece biti jaca ako u nju uguraju coveka koji je u bg dobacio jedva do 2%
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°594
ja imam trač da su se čomić i vućković dogovorile za prolazno mesto na listi s21,
dok šule i ostatak ekipe, nisu. biće zanimljivo ispratiti.
dok šule i ostatak ekipe, nisu. biće zanimljivo ispratiti.
- Guest
- Post n°595
Prva stvar za izbore je da se minimizuje uticaj bojkota, kreativno čitanje rezultata itd.
Drugo, ne precenjujte Vučićević želju da baš S21 uđe. Njemu su bitniji Šapić i Šešelj, a i izglednije da prođu.
A možda je Fic u pravu pa budemo videli neku novu fazu.
Drugo, ne precenjujte Vučićević želju da baš S21 uđe. Njemu su bitniji Šapić i Šešelj, a i izglednije da prođu.
A možda je Fic u pravu pa budemo videli neku novu fazu.
- Post n°596
I to je tačno - ako uđe samo desnica, onda je on po difoltu najevropskija opcija. Međutim, nešto mora da se da ovim likovima da izađu na izbore (Čedi, Čanku, Šuletu, Macuri) - ako ne uđu u skupštinu, moraće nekako drugačije da ih podmiruje.
_____
- Post n°597
Ucice ova neka široka demokratska članak itd opozicija. Sutanovac mi vise izgleda kao nvo igrač kalibra i tipa milić,
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°598
Srpska napredna stranka odlučila je da na predstojeće parlamentarne izbore izađe sa listom "Aleksandar Vučić - Za našu decu", potvrđeno je za B92.
- Post n°599
Zar nije rekao da vise ne da da mu stoji ime u nazivu liste?