Vučićeva Srbija
- Post n°302
Re: Vučićeva Srbija
cao djamoline
zar ti nisi u nekom tihovanju?
zar ti nisi u nekom tihovanju?
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°304
ispočetka as in Yehi Aour (Neka bude svetlo?)Djamolidine Abdoujaparov wrote:šta je bilo bilo je, krećemo ispočetka na strani 13
mislim da manje radikalan odmak nije probitačan
- Post n°305
AZ-5 wrote:Papa Lazarou wrote:pripisujem ovo aerozagađenju.
valjda ce se dici magla da sledece nedelje stignes na osmohiljaditu tribinu "stanamrade" gostuju teofil, koraks, moderator jovana g. pokorvitelj guta grubacki.
Brat u Jovu-AZ.
- Guest
- Post n°306
tekst poziva vucica da dela, kao kad ga poziva cedomir jovanovic da nesto preduzme. okreni telefon reci im da prekinu.
- Post n°307
realno smo circle jerk + oaza za blesave hejtere.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°308
Netacno. Tekst ne poziva ni na sta, vec samo konstatuje da u Vucicevoj Srbiji Vucic moze da zaustavi bilo koju naslovnu stranu, i da to sto nije zaustavio ove znaci da nije zeleo ili ga nije bilo briga.
Ali to svejedno nije tema. Menjas teze u hodu. Poceo si od svaka cast ministarstvu koje je za kratko vreme dovelo Vreme k poznaniju prava, a sad se bavis sadrzajem teksta. Pa sori, ali nije bitno.
Ali to svejedno nije tema. Menjas teze u hodu. Poceo si od svaka cast ministarstvu koje je za kratko vreme dovelo Vreme k poznaniju prava, a sad se bavis sadrzajem teksta. Pa sori, ali nije bitno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°309
pa sta je bitno?
ja od sume ne vidim drvo
el su pozivali vucica da intervenise? el su svi kaznjeni?
institucije rade svoj posao
ja od sume ne vidim drvo
el su pozivali vucica da intervenise? el su svi kaznjeni?
institucije rade svoj posao
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°310
ja da glumim pristojniti kao urednik tog lista rekao bih ok naslovne strane ide sve, blurujte lice devojcice cao zdravo, mogu da nas trgnu.
- Post n°311
Papa Lazarou wrote:FERNOUX-H wrote:
valjda ce se dici magla da sledece nedelje stignes na osmohiljaditu tribinu "stanamrade" gostuju teofil, koraks, moderator jovana g. pokorvitelj guta grubacki.
+1
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°313
Ja tekstu zameram sto se najvise bavi tabloidima a oni su samo sredstvo. Slike su dobili od hitne pomoci i policije, izjave su dobili, ne znam od koga. Devojcicu nije snimio paparaco, kroz prozor vozila, vec radnik hitne pomoci koji je dosao da joj "pomogne"
Nije prvi put da se to desava i jasno je da postoji neko ko naredjuje tim sluzbama da dostavljaju podatke informeru i ostalima. To bi trebala biti tema
Dakle, ne zasto Vucic nije sprecio, vec da li je Vucic to organizovao. Ako nije on, ko jeste?
Ovog puta nije meta politicar, vec devojcica od 12 godina
Nije prvi put da se to desava i jasno je da postoji neko ko naredjuje tim sluzbama da dostavljaju podatke informeru i ostalima. To bi trebala biti tema
Dakle, ne zasto Vucic nije sprecio, vec da li je Vucic to organizovao. Ako nije on, ko jeste?
Ovog puta nije meta politicar, vec devojcica od 12 godina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°314
ti nisi bas bistar
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°315
ficfiric wrote:Papa Lazarou wrote:
+1
Кад Васа (и још неколицина искуснијих(*) фурунаша) наизглед само понове цитат... не треба наћи 10 разлика, треба наћи једну.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°316
https://bird.tools/poland-and-serbia-send-most-requests-to-twitter/
Serbia and Poland are the leading countries in south and central Europe when it comes to information, government and removal requests, says Twitter’s report, which provides insights into the trends and analytics of Twitter and Periscope.
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°317
Znaci otprilike nasi su ubedljivo sampioni, posto Poljska ima okvitno 6 puta vise stanovnika a verovatno i korisnika twittera, a samo duplo vise zahteva.
- Post n°319
Nista ne znas batakashi, pravoslavci su katolici toze. Samo pravi, pravoverni, pravoslavni, ortodoksni katolici.
Ono sto si hteo da kazes su rimokatolici.
Za ostatak imas nize jer sam ogranicen u inspirativnom i obrazovnom radu ovde.
https://vasudeva.forumburundi.com/t1619-zuperove-kucne-carolije
Ono sto si hteo da kazes su rimokatolici.
Za ostatak imas nize jer sam ogranicen u inspirativnom i obrazovnom radu ovde.
https://vasudeva.forumburundi.com/t1619-zuperove-kucne-carolije
- Post n°320
Boze, koja si zamlata.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°322
Ne možete da kritikujete tabloide što su objavili slike maloletnice a da vi objavite slike tih naslovnih strana na kojima se vidi njeno lice! To je kršenje njenih prava iz druge ruke! Priznajte grešku i uputite izvinjenje! @NedeljnikVreme
— Predrag Azdejković 1244 (@azdejkovic1) January 16, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°323
Haha, sad ces da kazes da i Azdejkovic radi za Vucica!?!?
Last edited by William Murderface on Thu Jan 16, 2020 11:31 pm; edited 1 time in total
_____
- Guest
- Post n°324
ovo je bio penal, nemoj me zajebavati da nisu mogli ovo da predvide da ce ih drkati ovako