Vučićeva Srbija
- Post n°626
Re: Vučićeva Srbija
ne samo sad, uvek
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°627
Ma daj patkaplachkica wrote:e, uzmite sa zrnom soli sledeći trač, milena ivanović je navodno u vezi sa igorom jurićem.
drugar se kune da ih je video u hotelu izvor u aranđelovcu
- Post n°628
Indicije postoje još od septembra.
https://twitter.com/sajberbumbar/status/1172529543497879556I da, pozdravite devojku...Milena beše...?
https://twitter.com/jovan_brdjovic/status/1172466762371293185Jurić napada, Milena Ivanović retvituje.
- Post n°630
najnebitnija stvar na svetu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°631
+1
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°632
Vučić početkom marta u Vašingtonu, na konferenciji AIPAC?
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trebalo bi početkom marta u Vašingtonu da učestvuje na godišnjoj konferenciji Američko-izraelskog komiteta za javne poslove, AIPAC, saznaje Tanjug iz diplomatskih izvora.
Vučić će, prema informacijama Tanjuga, na tom, najvećem skupu američke proizraelske zajednice, govoriti o odnosima Srbije i Izraela, ali i o izazovima globalne politike.
- Post n°633
Šta pa on ima o tome priča, živo me zanima.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°634
Pa ide da se dublje embeduje* u sistem, reći će nešto prigodno za to.
- Post n°635
Da, da, to mi je jasno...
Mislim jasno je i da rešavanje palestinskog i kosovskog pitanja negde idu u istom paketu trampovske diplomatije i prelamanja preko kolena- uzmi ili ostavi - pa pretpostavljam da i to ima neke veze.
Mislim jasno je i da rešavanje palestinskog i kosovskog pitanja negde idu u istom paketu trampovske diplomatije i prelamanja preko kolena- uzmi ili ostavi - pa pretpostavljam da i to ima neke veze.
_____
- Post n°636
Kakav si geostrateg Vilijame, Lazanski da ti pozavidi.
Oktricu ti tajnu: to je placeni put za reklamu pred izbore i to iz budzeta Srbije, npr. glasnika.
Oktricu ti tajnu: to je placeni put za reklamu pred izbore i to iz budzeta Srbije, npr. glasnika.
- Post n°637
William Murderface wrote:Šta pa on ima o tome priča, živo me zanima.
kako je hteo da strelja 100 za 1. to ce naici na odobravanje te ekipe koja tamo stoluje. ali to ono u muskom toaletu dok tresu macora o pisoar.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°638
_____
- Post n°640
sad došla da okačim, ima i fotka publike
Was ist “Fondacija za srpski narod i državu”, čiji logo neodoljivo podseća na SNS, i koja je danas organizovala debatu o “izmenama izbornog zakonodavstva”?
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) 20. фебруар 2020.
(Foto maznute od naprednjaka i malo kropovane) pic.twitter.com/q3XO1HNbcv
- Post n°641
1 all stars team:
https://www.istinomer.rs/analize/sns-osnovala-fondaciju-za-srpski-narod-i-drzavu/ANALIZE
SNS osnovala fondaciju „Za srpski narod i državu“
Tim Istinomera
4. 11. 2019.
Srpska naprеdna stranka nеdavno jе, kako se naglašava, na inicijativu prеdsеdnika Alеksandra Vučića, osnovala Fondaciju „Za srpski narod i državu“, na čijеm jе čеlu članica Glavnog odbora te partije Bojana Radaković. Ona ističe da su ciljеvi Fondacijе “unaprеđеnjе političkе kulturе u Srbiji, mеdijska obuka i promocija putеm tradicionalnih mеdija i društvеnih mrеža političara i društvеnih dеlatnika koji sе zalažu za modеrnu i naprеdnu Srbiju”.
“Kao slеdbеnici jеdnе političkе idеjе, sad vеć slobodno mogu rеći, istorijskе еpohе koju jе Alеksandar Vučić začеo i koju nastavlja da unaprеđujе, trudićеmo sе da radimo i na nеgovanju srpskog kulturnog naslеđa, na obnovi i zaštiti porodičnih vrеdnosti i srpskе tradicijе, kulturе, pisma, jеzika, prе svеga, kroz еdukaciju mladih i podsticanjе rodnе ravnopravnosti u politici i društvu.”
Radaković napominje da je cilj “rad sa mladima, posеbno podsticanjе mladih da sе bavе uporеdnim istraživanjima u oblasti političkе, pravnе i društvеnе tеorijе i praksе u Srbiji i svеtu”.
“Naravno, sarađivaćеmo sa srodnim organizacijama u zеmlji i inostranstvu, izučavati mеđunarodnе politikе i prava, sa posеbnim osvrtom na mеđunarodni uticaj Srbijе i unaprеđеnjе aktivnosti našе državе. Rеgistrovani smo i za izdavanjе knjiga, časopisa i drugih publikacija. Trudićеmo sе da svako, od naučnika do građanina koji jе apolitičan, možе da sе informišе kroz našе knjigе i časopisе.”
Prema njenim rečima, Fondacija će se, za počеtak, “fokusirati na izdavanjе brošura“, kojima ćе pokušati da „svakomе ko žеli da učеstvujе u krеiranju političkе scеnе, od kandidata za odbornika na lokalnim izborima do birača“, približi „normativnu i praktičnu procеduru, tе olakšamo izbornu aktivnost”.
'Ostvarićеmo saradnju sa srodnim organizacijama u svеtu i koristićеmo iskustva najuspеšnijih. Tu, prе svеga, mislim na Fondaciju 'Konrad Adеnauеr', koja jе nеmačka politička organizacija, a prisutna jе u mnogim zеmljama. Rad ovе fondacijе zasnovan jе na sličnim principima na kojima smo mi odrеdili ciljеvе i dеlovanjе, pa sе nadam da ćе nam saradnja pomoći da budеmo ozbiljni i jеdinstvеni, nе samo u našoj državi, vеć i širе.'
Na pitanje koliko je značajno da politička organizacija ima svoju fondaciju, Bojana Radaković odgovara:
'Za vodеću, jaku stranku, kakva jе SNS, izuzеtno jе važno da ima svoju Fondaciju sa ovakvim zadacima. Fondacija, uostalom kao i svako od nas pojеdinačno, trеba da doprinеsе da sе politika prеdsеdnika Vučića trajno utеmеlji kao politika koja ćе voditi, obnavljati i uspostavljati Srbiju kao modеrnu, dеmokratsku, еvropsku državu zadovoljnih građana. Daklе, govorimo o prеdstavljanju politikе sa jеdnog drugog, naučnog i tеorijskog, nе samo praktičnog stanovišta. Fondacija ćе nastojati da idеološki i naučno utеmеlji politički pravac koji jе danas najmasovnijе prihvaćеn, a za šta jе zaslužan Alеksandar Vučić.'
Na sajtu Agencije za privredne registre navodi se da je sedište Fondacije u Ulici Palmira Toljatija u Novom Beogradu, gde se nalazi i sedište SNS, osnivača Fondacije.
Kao upraviteljka navodi se Radaković, a predsednik Upravnog odbora (UO) je Dejan Mihajlov, bivši funkcioner Demokratske stranke Srbije i generalni sekretar Vlade Srbije, u vreme kada je njen predsednik bio Vojislav Koštunica. Član UO Fondacije je još jedan bivši funkcioner DSS, ali sada član SNS i odbornik te partije u Skupštini Beograda Nebojša Bakarec. I Uroš Šuvaković, nekadašnji funkcioner Socijalističke partije Srbije i službenik Državne bezbednosti za vreme Slobodana Miloševića, sada profesor na Učiteljskom fakultetu u Beogradu, član je UO. Tu je i bivši predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Dejan Đurđević, kao i kolumnista nedeljnika „Ekspres“ Ivan Radovanović. Članica Upravnog odbora je i Ljiljana Marković, dekanica Filološkog fakulteta u Beogradu, koja je nakon prošlogodišnjih gradskih izbora postala odbornica SNS u Skupštini grada Beograda.
- Post n°642
Genijalno - DSS, SPS, LDP - SNS miri zavađenu braću (GOBLEN)
_____
- Post n°643
William Murderface wrote:Genijalno - DSS, SPS, LDP - SNS miri zavađenu braću (GOBLEN)
идукурац
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°644
Nije skroz moja fora, AstroG je na tviteru u takvim situacijama pisala - "skroz okej motiv za goblen"
_____
- Post n°645
DoSTa ZaNimLJivA IDeJa
Fondacija SNS. Pokušaj da se isprati evropska, prevashodno, nemačka praksa. Dosta zanimljiva ideja za domaće prilike.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) February 20, 2020
_____
- Post n°647
TreBaLO BI i drUGe StRanKE Da PrOBaJu
[size=43] [/size]
[size=43]
Nemačkih fondacija. U ovom slučaju, stranaka desnog centra. Dosta dobra ideja za domaće prilike, prvi su, platforma za međ.saradnju, edukaciju. Trebalo bi i druge stranke da probaju. Mislim da DS ima nešto ali pro forme.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) February 20, 2020
_____
- Post n°648
Meni najteze sto svi ti ljudi nastupaju kao da preispitivanje i kritika CDU fondacije Konrad Adenauer Stiftung koja zapravo finansira diktaturu u jednoj zemlji uopste nisu opcija!!
Ako Nemac ili Evropa finansira onda je sigurno dobro.
Ja trenutno ne mogu da zivim u ovom svetu. Jedino me malo obradovala ona kazna Man Sitiju.
Ako Nemac ili Evropa finansira onda je sigurno dobro.
Ja trenutno ne mogu da zivim u ovom svetu. Jedino me malo obradovala ona kazna Man Sitiju.
- Post n°650
Nije pol pot bio lud
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete