Bendegúz Somogyi wrote:
jugoslavija - od nemila do nedraga
- Post n°376
Re: jugoslavija - od nemila do nedraga
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°377
vinkovačka tv, emisija demokracija
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°378
Tnx
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°379
Promakao je burunđanskom puku ovaj skorašnji uradak o atentatu u Marseju. Nema ni mjesec dana kako je okčen na yt.
Neke od istoričara koji se pojavljuju u dvosatnom filmu prvi put vidim, od starih poznanika tu su Miomir Marić, Dejan Lučić, Bojan Dimitrijević , a na samom kraju pojavljuje se Predrag Marković, potpisan kao član krunskog saveta. On sažima i nudi šbbkbb verziju šta bi se desilo da atentat nije uspio.Taj dio bi se posebno Filipenku dopao*.
Ja ga sinoć odgledah, ako još neko želi, bujrum.
*Prizivam pokojnika, kad ako ne na Uskrs.
Pokojnog Garija takođe.
Neke od istoričara koji se pojavljuju u dvosatnom filmu prvi put vidim, od starih poznanika tu su Miomir Marić, Dejan Lučić, Bojan Dimitrijević , a na samom kraju pojavljuje se Predrag Marković, potpisan kao član krunskog saveta. On sažima i nudi šbbkbb verziju šta bi se desilo da atentat nije uspio.Taj dio bi se posebno Filipenku dopao*.
Pokojnog Garija takođe.
Last edited by József Csuhay on Sat Apr 18, 2020 7:35 pm; edited 1 time in total
- Post n°380
József Csuhay wrote:Prizivam pokojnika, kad ako ne na Uskrs.
badam tssss
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°381
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°382
József Csuhay wrote:Promakao je burunđanskom puku ovaj skorašnji uradak o atentatu u Marseju. Nema ni mjesec dana kako je okčen na yt.
Pokojnog Garija takođe.
Šta kaže profa sa Fakulteta za bezbednost "atentator se nije prezivao Černozemski nego Veličkov, a Černozemski je nadimak koji je dobio u VMRO pošto je ubio više neposlušnih članova".
Величко Димитров Керин, известен с псевдонимите си Владо Георгиев Черноземски, Владо Димитров Черноземски и Владо Шофьора.
През 1922 г. става член на ВМРО под името Владо Димитров Черноземски, роден в с. Патрик, Щипско - Македония
Dakle, primljen je u VMRO pod laznim podacima (ime, mesto rodjenja, posto je rodjen u Kamenici, selo u Zapadnim Rodopima). Vlado Šofer je postao čovek za specijalne zadatke u VMRO oko 1923/24 po nalogu Todora Aleksandrova.
eedit: film je obicna limunada, sa previse opskurnih ucesnika.
- Guest
- Post n°383
Esterházy Márton wrote:
Šta kaže profa sa Fakulteta za bezbednost "atentator se nije prezivao Černozemski nego Veličkov, a Černozemski je nadimak koji je dobio u VMRO pošto je ubio više neposlušnih članova".
Величко Димитров Керин, известен с псевдонимите си Владо Георгиев Черноземски, Владо Димитров Черноземски и Владо Шофьора.
През 1922 г. става член на ВМРО под името Владо Димитров Черноземски, роден в с. Патрик, Щипско - Македония
Dakle, primljen je u VMRO pod laznim podacima (ime, mesto rodjenja, posto je rodjen u Kamenici, selo u Zapadnim Rodopima). Vlado Šofer je postao čovek za specijalne zadatke u VMRO oko 1923/24 po nalogu Todora Aleksandrova.
eedit: film je obicna limunada, sa previse opskurnih ucesnika.
Naravno da jeste, zaboravih da pomenem da je od meni poznatih i Amfilohije tu. Ipak nije beskoristan, konačno sam saznao ko je u stvari Liepa Plavka
Mogao je komotno da bude pola sata kraći, zbrkan je u montaži i nekoliko puta se ponavljaju identične scene i komentari.
- Guest
- Post n°384
Ko je lepa plavuša, Stana Godina / Marija Vudračec? Mrzi me da gledam i tražim taj detalj.
- Guest
- Post n°385
Ova prva, oko pedesetog minuta je pominju kad rekonstruišu kretanje atentatora prema Francuskoj.
Uvod u atentat i podsjećanje na tadašnje stanje u svijetu, Hitler je upravo dograbio vlast u Njemačkoj, a u SSSR-u je prije toga na vlast zasjela ekipa u kojoj je bitan dio vlasti i Troicki dva puta ga narator pominje pod tim imenom.
Uvod u atentat i podsjećanje na tadašnje stanje u svijetu, Hitler je upravo dograbio vlast u Njemačkoj, a u SSSR-u je prije toga na vlast zasjela ekipa u kojoj je bitan dio vlasti i Troicki dva puta ga narator pominje pod tim imenom.
- Guest
- Post n°386
Ista je to žena, ovo drugo je alijas koji je koristila tokom atentata.
TroIcki? Lepo Pogotovo je lepo što u vreme atentata, i godinama pre njega, (originalni) Trocki već nije bio deo vlasti.
TroIcki? Lepo Pogotovo je lepo što u vreme atentata, i godinama pre njega, (originalni) Trocki već nije bio deo vlasti.
- Guest
- Post n°387
Bendegúz Somogyi wrote:Ista je to žena, ovo drugo je alijas koji je koristila tokom atentata.
Pobrkah alijas sa Marijom Oršić
Nije Troicki(TM) pominjan kao bitan faktor u vrijeme marsejskog atentata nego u ranijem periodu Aleksandrove vladavine.
- Post n°388
Dobro prepričavate, iz trećeg puta se i nasluti ko bi mogao biti u pitanju
- Guest
- Post n°389
ovako, na brzinu, verovatno neki sukob u teniskom savezu
- Post n°390
Umro Dragutin Zelenović.
- Post n°391
bumeru, ovde se samo ti i ja secamo njega
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°393
Marius Lăcătuș wrote:bumeru, ovde se samo ti i ja secamo njega
- Post n°394
Човек који је волео возове?
У ствари га се сећам и изблиза, штогод, био сам похађао неку магистратуру, па је 1 дана био гост предавач. Нем' појма шта је причао, то је било '88.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°395
sta se lozite na te nebitne likove i jos kao uuu, al smo matori
ja se secam sta sam vecerao noci kada je pao berlinski zid
ja se secam sta sam vecerao noci kada je pao berlinski zid
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°396
Које ложење? Слушао га сат ипо, ничег се не сећам . Остао оно мало као фаца па сам га познао кад је постао Брзопружић неко мудо у влади.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°397
Mislim da sam pre par meseci kačio jedan njegov govor iz 1990. o reformi Jugoslavije, Evropi itd.
- Guest
- Post n°398
Mislim da je najmanje dvadeset godina nisam vidio, naročito u ovako dobrom stanju.
I to u upotrebi, čovjek od otprilike sedamdeset godina je pazario cigare, okačio je na rame i produžio svojim putem.
I to u upotrebi, čovjek od otprilike sedamdeset godina je pazario cigare, okačio je na rame i produžio svojim putem.
- Post n°399
Putnik u buducnost. Koje cigare je pazario, Filter57?
- Guest
- Post n°400
Mór Thököly wrote:Putnik u buducnost. Koje cigare je pazario, Filter57?
Plavi BOSS, dvije kutije