Beograd
- Guest
- Post n°676
Re: Beograd
Mhm. Preveo je neko bez aktivnog znanja jezika. Bože koliko oni nemaju kadra ni za šta.
- Post n°677
Nemoj slucajno da plate nekom prevod ko zna engleski
- Post n°678
Blagoje Jovović did justice!!!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°681
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°682
Mór Thököly wrote:Nemoj slucajno da plate nekom prevod ko zna engleski
И да не би случајно убацио неко ч или ћ у енглески. Ајде да је неко е́ или о̄, то може. Ал' кад већ за преводе са енглеског не плаћају неком ко зна српски, реторзија.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°683
Vasa wrote:Mhm. Preveo je neko bez aktivnog znanja jezika. Bože koliko oni nemaju kadra ni za šta.
ma jok nego ih boli kurac. da im nesto znaci, nasli bi
- Guest
- Post n°684
ja mislim da su oni došli dotle da organizaciono bukvalno ne mogu. toliko su zagušeni posebnim interesima da bi Vučić morao da saziva uži kolegijum da miri zavađene feudalce kada bi neko pokušao da autsorsuje profesionalcu običan prevod od deset redova.
- Post n°685
Otprilike tako. Pritom mislim da je ovo Vesićev pet project, koji je on gurao poluprivatnim kanalima, bilo mu je i hitno da se uradi što pre, pa je bukvalno bilo ono - jel imaš nekog da prevede, kako ne, moj mali ume u engleski bolje nego princ Čarls, e super, aj nek on to završi...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°686
Нешто типа "говори есперанто као да је тамо рођен".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°688
Jao sad ce skicanje do neba
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°689
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°691
Био је скоро новински чланак о именовању. Један колега из ИСИ је просто рекао да нема довољно доказа да се поткрепи прича из књиге о Јововић.
И ту би требало да се заврши тренутна прича, све преко су непотребна филозофирања.
И ту би требало да се заврши тренутна прича, све преко су непотребна филозофирања.
- Guest
- Post n°692
Bondžić.
Ok, ima još par svedoka, nije samo lična reč, mada su i ti svedoci upleteni ali to prosto diže priču na malo viši nivo od priče jednog čoveka.
Drugo, kačio sam na pdf istorija, ima ono pisano svedočanstvo (putem Krestića ali ipak) čoveka iz UDB koji - bez povezanosti sa BJ - u suštini potvrđuje glavni element priče (da je BJ pucao).
Ok, ima još par svedoka, nije samo lična reč, mada su i ti svedoci upleteni ali to prosto diže priču na malo viši nivo od priče jednog čoveka.
Drugo, kačio sam na pdf istorija, ima ono pisano svedočanstvo (putem Krestića ali ipak) čoveka iz UDB koji - bez povezanosti sa BJ - u suštini potvrđuje glavni element priče (da je BJ pucao).
- Post n°693
Хајде да упоредимо Јововића са Принципом.
За Принципа је познато:
- ко га је врбовао
- који пиштољ му је дао
- извршио успешан атентат
- ухваћен на делу, са свим могућим форензичким доказима које је то доба могло да пружи
- осуђен, умро у затвору као последица
Приде је његово дело оставило битан траг.
За Јововића:
- не знамо ко је организовао атентат. По оном Крестићевом документу знамо да је Јововић био заинтересован, али да је тражио помоћ
- немамо никакав форензички доказ
- атентат је делимично успео, Павелић је рањен. Да ли је од последица тога преминуо би требало неко мишљење лекара
- имамо његову изјаву објављену постхумно, пола века касније. Плус још неке изјаве дате после тога.
На крају да споменемо да атентатори нису за то сносили последице, нити је тај чин оставио дубљи траг.
Све у свему, мени више него климаво.
За Принципа је познато:
- ко га је врбовао
- који пиштољ му је дао
- извршио успешан атентат
- ухваћен на делу, са свим могућим форензичким доказима које је то доба могло да пружи
- осуђен, умро у затвору као последица
Приде је његово дело оставило битан траг.
За Јововића:
- не знамо ко је организовао атентат. По оном Крестићевом документу знамо да је Јововић био заинтересован, али да је тражио помоћ
- немамо никакав форензички доказ
- атентат је делимично успео, Павелић је рањен. Да ли је од последица тога преминуо би требало неко мишљење лекара
- имамо његову изјаву објављену постхумно, пола века касније. Плус још неке изјаве дате после тога.
На крају да споменемо да атентатори нису за то сносили последице, нити је тај чин оставио дубљи траг.
Све у свему, мени више него климаво.
- Post n°694
I jos nakon neuspelog atentata nastavio da zivi i radi (40 narednih godina) okruzen ustaskom emigracijom - 1 hrabrost
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°696
buffalo bill wrote:Sutra naslov "Komunjare brane Pavelića i mrze njegovog ubicu".
Ulica Blagoja Jovovića. Malo smo prepravili komunjarske grafite, žao nam je zgrada ali sve je lepše nego njihov ustašoidni soroševski svrakopis. Čekali smo ih 2 sata, čak napravili live ne bi li ih prizvali ali to su male strine. Jednom ćete naleteti kako skrnavite Srbe. Jednom. pic.twitter.com/6jP9kkVwio
— :skull_crossbones:Павле Бихали:skull_crossbones:—:feet::raised_back_of_hand_tone1::flag_rs: (@pasazot) August 9, 2020
_____
- Post n°697
mene nervira što su preko ploče nacrtali petokraku, ne bi mi smetalo da su je razlupali
ili samo išarali, petokraka preko imena (pretpostavljenog) ubice ante pavelića nije ok.
ili samo išarali, petokraka preko imena (pretpostavljenog) ubice ante pavelića nije ok.
- Post n°699
Jednom ćete naleteti kako skrnavite Srbe.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°700
http://www.politika.rs/scc/clanak/460060/Kocke-na-Trgu-republike-bice-ponovo-skinute-zbog-postavljanja-sina
Jebi glupe Srbe!!!