Злонамерна је теза да изградња цркве на неки начин спречава изградњу вртића и инфраструктуре.
У нормалној држави, да.
У овој и оваквој, али знамо како је дошло до тога да се брише вртић и пише црква на истом плацу.
Злонамерна је теза да изградња цркве на неки начин спречава изградњу вртића и инфраструктуре.
Erzsébet Biszak wrote:i ti isto moš u kurac slobodno
edit
ne polip
Летећи Полип wrote:Pa dobro. Mislim, ovo smo hteli. Da se razdvoje i da svako forsira svoju politiku, kako bi se pojedinačno osvojilo što više glasova. A onda da posle izbora naprave koaliciju...
Erős Pista wrote:Летећи Полип wrote:Pa dobro. Mislim, ovo smo hteli. Da se razdvoje i da svako forsira svoju politiku, kako bi se pojedinačno osvojilo što više glasova. A onda da posle izbora naprave koaliciju...
Ma brt znam, al ovo je bas mnogo glupo. Ja sam mislio da ce da seru Vucicu za Kosovo.
Stiglo! (Vidi Patriote srpske) Ali niko mu nije rekao da je sa Biki u stroju. Narcizam malih razlika.beatakeshi wrote:Da, kako svi paze da ne lanu nešto protiv Vučića.
Nedostaje mi Antonić i njegova istraga autošovinizma.
Bivša železnička stanica dobila dekorativno osvetljenje, biće Muzej Nikole Tesle https://t.co/U55AVTpTQM @beograd_rs (FOTO)
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) August 29, 2020
beatakeshi wrote:Čime će da ga popune?
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da će mostovi, javne zgrade i fontana na Slaviji večeras biti u bojama zastave Poljske.
"Naši poljski prijatelji slave danas, 31. avgusta, Dan solidarnosti i slobode. Tog dana, 1980. godine, postignut je sporazum kao rezultat štrajka radnika u Gdanjsku koji je predvodio lider 'Solidarnosti' Leh Valensa", izjavio je Vesić, a preneo Beoinfo.
Vesić je dodao da će Beograd u narednom periodu jednoj ulici dati ime po Varšavi, glavnom gradu Poljske.
"Varšava je jednu svoju ulicu nazvala po Beogradu. Vreme je da uzvratimo našim poljskim prijateljima", rekao je Vesić.
buffalo bill wrote:"Varšava je jednu svoju ulicu nazvala po Beogradu. Vreme je da uzvratimo našim poljskim prijateljima", rekao je Vesić.
buffalo bill wrote:Infinite beogradska loop