Beograd
- Post n°976
Re: Beograd
Драгстор?
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°977
пао је и врачар, вегуни панично бегају у стари град pic.twitter.com/emrBZuoBul
— ИИ (@HeHkisH) July 29, 2021
- Post n°978
Nekad, da bi pokazali koliko je toplo, novinari su pekli jaja na asfaltu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°979
Jos zgrada sa lepim pogledom na reku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°980
Malo je to, treba 3 solitera odmah pored Pobednika i pasarele između njih
- Guest
- Post n°982
vidim da se rasplamsala polemika oko pečenja vola na Vračaru. samo da ponudim svoj izoštren sud: pečenje vola ispod prozora stambenih zgrada (da li je iko zapravo video kako izgleda pečenje vola i zna li koliko je to dugotrajan posao i koliko to dima generiše?) pripada istom mindsetu kao i zidanje zgrada tako da se susedne zgrade ruše i kao iživljavanje glasnom muzikom i kao nevakcinisanje i kao i bacanje đubreta u odvodne kanale. to je "ja sam slobodan čovek i mogu da radim šta želim i boli me kurac za drugog jer zajednica ne postoji". što se tiče woke levičara koji to brane, želim da im poručim da biti slobodan ne znači da se ponašaš kao zver već da uživaš u svojoj slobodi u zajednici oblikovanoj svešću o uzajamnim odgovornostima.
- Post n°983
Hoće li iko od ovih što se zgražavaju jer su radnici usred Vračara historikala, kad su valjda završili temelje zgrade, usput obrnuli vola na ražnju da proslave
— Nikola Tomic (@TomiccNikola) July 29, 2021
- da pravilno napiše naziv ulice u kojoj se to desilo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°985
Ti kritikuj, ostali - stoj!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°986
ali potpuno mi je ludačka polemika koja se otvorila oko ovoga...kao, proleteri peku vola ispod prozora krugodvojkaških buržuja
ne brate nego nas je kapital pretvorio u osione zveri za koje je reč pristojnost psovka.
ne brate nego nas je kapital pretvorio u osione zveri za koje je reč pristojnost psovka.
- Post n°987
Ma naravno, nema potrebe ni komentarisati
Polemika sluzi tomicima da pokazu kako su cool i nicemu drugom.
Polemika sluzi tomicima da pokazu kako su cool i nicemu drugom.
_____
- Guest
- Post n°988
i još nešto, sasvim trivijalno: postoji 0 posto šanse da su Crnotravci sami odlučili da peku vola. na gradilištu radiš kako ti kaže investitor i ovo je gotovo izvesno njegova ideja.
- Post n°989
Naravno.
_____
- Post n°990
Naravno da je investitor obrnuo vola, da su radnici, zardinjerija bi ih razbucala
_____
★
Uprava napolje!