seoba naroda
- Post n°476
Re: seoba naroda
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°477
Pilotska značka na poklon, priznanje KIRLa... Vulin će skupiti više znamenja od Brežnjeva.
- Post n°478
ovo je neko političko sranje koje još uvek ne razumemo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°479
buffalo bill wrote:Pilotska značka na poklon, priznanje KIRLa... Vulin će skupiti više znamenja od Brežnjeva.
Неће моћи нигде да се појави пре 11, јер док испремешта ордење са пижаме на црну кошуљу...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°480
За Вулинова вакта је реално урађено више за ВиПВО него од 90их. Додуше није се он ту пуно питао, а и то што је набављено је само замена давно застарелих система.
- Guest
- Post n°481
Da, objavljeno je negde ulizičko pismo nekog starog letača kome nije dovoljno što stoji mirno pred degenerikom nego mora i da ističe da je ovaj sagradio nadstrešnicu na Batajnici da migovi ne kisnu
Beda bumerska.
Beda bumerska.
- Post n°482
Jeste, Vulin ode kod Aleka, i drekne daj milijardu, a ovaj, skrušen, posluša.
- Post n°483
Од 80-их скоро ништа веће није улагано у ВиПВО, и ту се и данас користе системи набављени још тад.
Имамо хеликоптере Ми-35 и Х145, авионе Миг 29 ремонтоване, два система ПВО плус Мистрал.
Реално, плавци до пре коју годину једноставно нису могли да функционишу. Сад је ситуација на неком минимуму.
Имамо хеликоптере Ми-35 и Х145, авионе Миг 29 ремонтоване, два система ПВО плус Мистрал.
Реално, плавци до пре коју годину једноставно нису могли да функционишу. Сад је ситуација на неком минимуму.
- Post n°484
И друго могли су да захвале њему, Брнабићки или Вучић. Што би се рекло, најмање зло од та три.
- Guest
- Post n°485
da li je ulagano više ili manje nije preterano bitno
ja ne vidim nijedan razlog da se na vojsku potroši više od 10 dinara godišnje, naročito ovakvu vojsku
ja ne vidim nijedan razlog da se na vojsku potroši više od 10 dinara godišnje, naročito ovakvu vojsku
- Post n°486
buffalo bill wrote:Pilotska značka na poklon, priznanje KIRLa... Vulin će skupiti više znamenja od Brežnjeva.
- Post n°488
i djoko sedla migrante, a sve bi bilo drugacije da je napisao taj doktorat...
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°489
Realni najveci problem Srbije da ti neko u centru Bgd mazne mob sa stola.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°490
Svake večeri kradu na istom mestu. Osoblje ne može da ih otera, policija ne izlazi na teren jer danas Srbi u Srbiji imaju najmanje prava. I sve to pola dvanaest uveče, kad je grad pust i i u centru rade samo fast fudovi, to je najjače vreme za krađu.
Gluposti.
Gluposti.
Last edited by Vasa on Fri Aug 14, 2020 2:08 pm; edited 1 time in total
- Post n°491
ne znam samo gde ima da se sedne u staklencu, osim onog fast fuda a mozda je djoko zaso medj mlade??
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°492
nalog sa ženinog laptopa wrote:ne znam samo gde ima da se sedne u staklencu, osim onog fast fuda a mozda je djoko zaso medj mlade??
Dobro je pazio da napiše tako da nije jasno kome se to desilo - njemu ili njegovom informantu.
- Post n°493
Upozorava Đorđe na vakat. Ako policija ne reaguje na vrijeme onda više neće krasti po kafićima nego će otvoriti svoj.
A onda:
A onda:
Svjedoci smo svakodnevnog bahatog ponašanja od strane N. N. lica koja nemaju ni dokumente niti bilo šta. Pušteni su i prepušteni sami sebi, a od silne droge i alkohola izgubili su pojam i ko su
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°494
a od silne droge i alkohola izgubili su pojam i ko su
joj koliko mi ovo nedostaje...
- Post n°495
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°496
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°497
ljudi bez ikakvih papira su uglavnom romi izbeglice, za državu ne postoje,
nemaju nikakva ni prava ni obaveze, izbopšteni su iz društva, 'zauzimaju'
napuštene kuće u beogradu, a kako i oni moraju da jedu, bave se prošnjom
i sitnim kriminalom. da, policija im ne može ništa, jer da bi im policija mogla nešto (jbt, kakva konstrukcija) država mora priznati da ti ljudi postoje i uključiti ih u sistem socijalne zaštite.
ovako joj je jeftinije. jebo državu.
kod mene u ulici su naselili jednu napuštenu (potpuno neuslovnu za život)kuću, klinci prosili ispred marketa u kraju, njih desetak, stariji brisali šoferšajbne na raskrsnicama i prosili, oni odvažniji
džeparili, no doselila nam se nela kuburović u komšiluk i još par mudonja, pa im je policija
zabranila 'rad' na ulici, iz kuće ih još nisu isterali, verovatno je pitanje trenutka kad će investitor
uskočiti.
jbg, problem postoji i mora da se reši, mora da ga reši država obezbeđujući tim ljudima minimalne
uslove za život i na tome treba insistirati.
(btw, par puta je bilo na ivici sukoba posle otimanja novčanika, ali srećom je razum prevladao)
i sitnim kriminalom. da, policija im ne može ništa, jer da bi im policija mogla nešto (jbt, kakva konstrukcija) država mora priznati da ti ljudi postoje i uključiti ih u sistem socijalne zaštite.
kod mene u ulici su naselili jednu napuštenu (potpuno neuslovnu za život)kuću, klinci prosili ispred marketa u kraju, njih desetak, stariji brisali šoferšajbne na raskrsnicama i prosili, oni odvažniji
džeparili, no doselila nam se nela kuburović u komšiluk i još par mudonja, pa im je policija
zabranila 'rad' na ulici, iz kuće ih još nisu isterali, verovatno je pitanje trenutka kad će investitor
uskočiti.
jbg, problem postoji i mora da se reši, mora da ga reši država obezbeđujući tim ljudima minimalne
(btw, par puta je bilo na ivici sukoba posle otimanja novčanika, ali srećom je razum prevladao)
- Post n°498
plachkica wrote:ljudi bez ikakvih papira su uglavnom romi izbeglice, za državu ne postoje,
uskočiti.
ko odluči da krade neće prestati zbog toga, evo i SNS sekta ima "minimalne uslove za život" pa kradu i dalje, nema to veze sa tim
- Post n°499
ljudi o kojima ja pričam nisu odlučili da kradu, na to su primorani, jer za njih bukvalno
ne postoji drugi izbor, i porediti te sitne krađe da bi se preživelo, sa političkim otimačinama
je teško opisiv bezobrazluk.
ne postoji drugi izbor, i porediti te sitne krađe da bi se preživelo, sa političkim otimačinama
je teško opisiv bezobrazluk.
- Post n°500
fizički radnici se traže i u Srbiji, za to im niko ne traži papire a za preživljavanje mogu da zarade
a i na kojoj tačno granici opravdavaš krađu, meni krađa mobilnog od 200e nikako nije sitna, recimo mogu da shvatim da neko ukrade kiflu i jogurt jer je gladan
a i na kojoj tačno granici opravdavaš krađu, meni krađa mobilnog od 200e nikako nije sitna, recimo mogu da shvatim da neko ukrade kiflu i jogurt jer je gladan