zar Zvezda nije rekao da je ovo kraj naseg puta
Vučićeva Srbija
- Post n°76
Re: Vučićeva Srbija
sta je bre ovo, odjednom gomila novih nickova
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°77
Mr.Pink wrote:sta je bre ovo, odjednom gomila novih nickova
gde novi, samo su me aktivirali kad treba
- Post n°78
ekeke
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°79
KinderLad wrote:Najsigurniji put u 200godisnju vladavinu Vucica je da opozicija krene da ga u tom slucaju (a to cemo da vidimo jos dal ce biti slucaj) optuzuje za izdaju i novog "Vuka Brankovica". Ako on uradi to, a oni urade ovo, nacekace se da ga skinu. Mada ni jedno ni drugo nije bas zapisano u kamenu.
Irinej da ekskomunicira Vucica - nema sanse.
A pametniji na Zapadu shvataju da je od Srbije mnogo bolje traziti da scale-down saradnju sa Rusijom nego da ulazi u NATO, jer ni ulazak u NATO nije neka mega garancija da ce uticaj Rusije biti ukinut.
Isto kao Milosevic posle RSK kada gubi lokalne izbore 1996 a on faktor mira i stabilnosti...
Mozes da povedes i dzampija da savetujete Vucica.
Ali Kindere delimicno jesi u pravu, eto ja sam tek nedavno video izvestaj treceg odeljenja db srbije-beogradska sekcija, koja kaze da je Vuksanovic 2000 bio sponzorisan spolja da obori Djindjica na stranackoj izbornoj skupstini 2000-te...
"Vučić je informisao Šešelja da je iz razgovora sa Srđom Popovićem saznao da je Đinđić imao kraći formalni razgovor sa predsednikom SAD, ali beznačajne sadržine i ocenio da će biti velika frka u DS-u, jer Slobodan Vukasanović dobija velike pare iz inostranstva kako bi na predstojećim predsedničkim izborima u DS-u pobedio Đinđića", navodi se u belešci Trećeg odeljenja Centra RDB - Beograd, od 9. februara 2000. godine, zavedene pod brojem 06444, sa oznakom "službena tajna".
- Post n°80
Zuper wrote:KinderLad wrote:Najsigurniji put u 200godisnju vladavinu Vucica je da opozicija krene da ga u tom slucaju (a to cemo da vidimo jos dal ce biti slucaj) optuzuje za izdaju i novog "Vuka Brankovica". Ako on uradi to, a oni urade ovo, nacekace se da ga skinu. Mada ni jedno ni drugo nije bas zapisano u kamenu.
Irinej da ekskomunicira Vucica - nema sanse.
A pametniji na Zapadu shvataju da je od Srbije mnogo bolje traziti da scale-down saradnju sa Rusijom nego da ulazi u NATO, jer ni ulazak u NATO nije neka mega garancija da ce uticaj Rusije biti ukinut.
Isto kao Milosevic posle RSK kada gubi lokalne izbore 1996 a on faktor mira i stabilnosti...
Ali Kindere delimicno jesi u pravu, eto ja sam tek nedavno video izvestaj treceg odeljenja db srbije-beogradska sekcija, koja kaze da je Vuksanovic 2000 bio sponzorisan spolja da obori Djindjica na stranackoj izbornoj skupstini 2000-te...
"Vučić je informisao Šešelja da je iz razgovora sa Srđom Popovićem saznao da je Đinđić imao kraći formalni razgovor sa predsednikom SAD, ali beznačajne sadržine i ocenio da će biti velika frka u DS-u, jer Slobodan Vukasanović dobija velike pare iz inostranstva kako bi na predstojećim predsedničkim izborima u DS-u pobedio Đinđića", navodi se u belešci Trećeg odeljenja Centra RDB - Beograd, od 9. februara 2000. godine, zavedene pod brojem 06444, sa oznakom "službena tajna".
toliko
a sve i da je tacno, imas problem kao i inace s razumevanjem jer posmatras "zapad" kao monolit. a ono, ni US of A nije monolit.
- Post n°81
Inace je Milosevic ozbiljno od kraja 1993 spremao promenu politike i "mir, brate mir" pricu sa ozbiljno angazovanjem kulutrne sredine i serijom filmova i muzickih uredaka, raznih Gorcila Stojanovica i slicnih Srbijanki Srbljanovic saradnika...
Morace i Vucic tako, eto neki komad kako Kosova nije srpsko moze da zdela spisateljica kreativna saradnica.
Morace i Vucic tako, eto neki komad kako Kosova nije srpsko moze da zdela spisateljica kreativna saradnica.
- Post n°82
KinderLad wrote:Zuper wrote:
toliko
a sve i da je tacno, imas problem kao i inace s razumevanjem jer posmatras "zapad" kao monolit. a ono, ni US of A nije monolit.
Sta toliko?
Vucic je bio izuzetno informasan oko dogadjanja u opoziciji 1999/2000 preko Srdje Popovica, ziveli u Ju-biznis...intenzivna druzenja i razmena informacija.
Imas pogresno shvatanje dogadjaja u Srbiji. Nije sve onako kako izgleda na povrsini.
Inace znam da nisu monolit, ne upadas uunutra vec opstaju samo zbog korupcije u Moskvi i Pekingu. To sam ti vec pricao.
- Post n°83
Mr.Pink wrote:sta je bre ovo, odjednom gomila novih nickova
Vratila se brigada sa zasluzenog odmora.
Vreme je za nove radne pobede.
- Guest
- Post n°84
Како само лахко баца ове грталице...Zuper wrote:Vucic je bio izuzetno informasan oko dogadjanja u opoziciji 1999/2000 preko Srdje Popovica, ziveli u Ju-biznis...intenzivna druzenja i razmena informacija.
- Post n°85
Nije to onaj Srdja P. ovo je drugi Srdja P.
Nemoj se nerviarati, ovaj razvija privatni posao nakon otpora sirom sveta.
- Post n°86
Zuper wrote:
Vucic je bio izuzetno informasan oko dogadjanja u opoziciji 1999/2000 preko Srdje Popovica, ziveli u Ju-biznis...intenzivna druzenja i razmena informacija.
Imas pogresno shvatanje dogadjaja u Srbiji. Nije sve onako kako izgleda na povrsini.
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°87
Ма знам да није. Него волим како ти то спакујеш. Таблоид је као гљивица, то кад једном уђе у човека...Zuper wrote:Nije to onaj Srdja P. ovo je drugi Srdja P.
- Post n°88
Nisam ocekivao ovakve reakcije na spominjanje Srdje P.
- Post n°89
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Guest
- Post n°90
Не знам што се чудиш? На прсте једне руке можеш да избројиш људе који су прошли кроз распад-рат-транзицију, а остали честити. Срђи Поповићу, оном Срђи Поповићу, знаш ти добро којем, припада сасвим посебно место у тој причи. И сад ће мали Зуперишка мало да га замаже гованцетом, све онако успут, са грталице, овлаш и тобож случајно? Комендија забуне?
Ти си бре мера за јадност.
Ти си бре мера за јадност.
- Post n°92
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°93
Ne razumem ljutnju na sluzbenu zabelesku rdb.
- Guest
- Post n°95
Ček, ček, ako sam dobro razumeo - da maol imitiram Vilijema Murderfejsa - onaj srđa Popović, šnaj što liči na Najlsa Krejna, onaj što je leteo u avionu sa Đinđićem pa m use divio što uči engleski (ne gubi vreme), onaj što je bio na tečajevima CIJE kako se ruše nedemokratska vlst - on je bad guy, je l' tako, a onaj drugi Srđa Popović, koj ije svojim parama osnovao Vreme i lepo stao na žulj Žarkoviću tako dase ovaj pokazao kao pizdurina posthumnom onaj Srđa koj ije pušio kao Turčin i karao teta Vesnu i sina joj napravio, onaj što je branio kao advokat intelektualce pod Tiletom - on je good guy?
Ako je tako, dobro je.
Ako je tako, dobro je.
- Post n°96
onaj srđa Popović, šnaj što liči na Najlsa Krejna,
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°98
kud_genijalci wrote:onaj što je branio kao advokat intelektualce pod Tiletom - on je good guy?
Ako je tako, dobro je.
Ne samo da je branio "intelektualce" pod Tiletom, vec se jos i ponosio time. A posledice tih odbrana mi kusamo danas.
- Post n°99
kud_genijalci wrote:Ček, ček, ako sam dobro razumeo - da maol imitiram Vilijema Murderfejsa - onaj srđa Popović, šnaj što liči na Najlsa Krejna, onaj što je leteo u avionu sa Đinđićem pa m use divio što uči engleski (ne gubi vreme), onaj što je bio na tečajevima CIJE kako se ruše nedemokratska vlst - on je bad guy, je l' tako, a onaj drugi Srđa Popović, koj ije svojim parama osnovao Vreme i lepo stao na žulj Žarkoviću tako dase ovaj pokazao kao pizdurina posthumnom onaj Srđa koj ije pušio kao Turčin i karao teta Vesnu i sina joj napravio, onaj što je branio kao advokat intelektualce pod Tiletom - on je good guy?
Ako je tako, dobro je.
NisaN se vrednosno odredjivao. Samo sam pojasnio ljudima iz dijaspore na koga se misli.