Српски народ на #КиМ гледа као на светињу, а #СНС посвећује додатну пажњу опстанку српског народа, свака подршка која долази из света и из овако моћне државе као што је Немачка је важна, за Србију и наш народ.
— Марко Ђурић (@markodjuric) October 14, 2019
Са шефом спољнопотичког одбора Алтернативе за Немачку АФН Хампелом. pic.twitter.com/02rmyUekA1
Vučićeva Srbija
- Guest
- Post n°551
Re: Vučićeva Srbija
evo ga jos jedan tipican prijatelj srpskog naroda
- Post n°552
Eto Zupere, sve odlično. Saće ona revizionistička orgija 20. oktobra, pa Evroazijska unija, pa Putin u decembru, milina.
- Post n°553
Sima Moj otac ti silovao majku pa te napravio Spasic
i njegovi mu se podsmevaju pic.twitter.com/mfNxvhblwr
— Lucky Topalovic (@LuckyTopalovic) October 14, 2019
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°554
KinderLad wrote:Eto Zupere, sve odlično. Saće ona revizionistička orgija 20. oktobra, pa Evroazijska unija, pa Putin u decembru, milina.
Kakva revizionisticka orgija 20. oktobra?
Putin ne dolazi u Srbiju. Dolazi Medvedev na obelezavanje oslobodjenja Beograda i da se produzi bescarinski odnos sa Rusijom.
Sto se tice nekoga skupa gde je bio Djuric pa se on slikava, ja pitam gde su mediji?
A sto se tice afd, oni nece sa sns jer je sns epp i Angelin. Nikako im ne bi bilo pametno da se mnogo druze sa afd pa tako i nece.
- Post n°555
Zuper wrote:KinderLad wrote:Eto Zupere, sve odlično. Saće ona revizionistička orgija 20. oktobra, pa Evroazijska unija, pa Putin u decembru, milina.
Kakva revizionisticka orgija 20. oktobra?
Ona u kojoj su 20. oktobra 1944 "Rusi" oslobodili "Srbiju". Pa tu onda idu neke zastave i simboli koje da su ti oslobodioci videli spalili bi ih.
- Post n°556
Nisu samo Rusi no Sovjeti su ucestveovali u oslobodjenju Beograda.
Kakav je to revizionizam?
Imas iznad snimke Crvene armije u Beogradu kada ih prepuna Slavija docekuje.
O cemu pises?
Ja znam odavno ali ovi drugovi ovde su suvise naivni i ne zele da vide.
Kakav je to revizionizam?
Imas iznad snimke Crvene armije u Beogradu kada ih prepuna Slavija docekuje.
O cemu pises?
Ja znam odavno ali ovi drugovi ovde su suvise naivni i ne zele da vide.
- Post n°557
Ma pusti ti Sovjete, ove proslave samo lateralno imaju veze sa tim. Napisao sam sta sam mislio.
- Post n°558
Znaci Rusi nisu ucestvovali u oslobodjenju BG?
Nemoj kolega. Marsal Tolbuhin je setao Beogradom a on je etnicki Rus.
Rusija je pravni naslednik SSSR, to su priznale sve zemlje nastale raspadom SSSR.
Jedini koji vrsi reviziju si ti.
Rusija je pravni naslednik SSSR, to su priznale sve zemlje nastale raspadom SSSR.
- Post n°559
Daj snimak ili sliku gde nose ruske zastave
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°560
Zuper wrote:Znaci Rusi nisu ucestvovali u oslobodjenju BG?
Videces na sta mislim kad bude ta proslava. To ce biti 1 sarada ruskog i srpskog nacionalizma i u duhu ce imati vrlo malo zajednockog sa oktobrom 44. Ko je tu pravni naslednik cega je najmanje bitno. Po toj logici Srbija nema sta da slavi jer je njena istorija pocela najdalje 1992. To je nebitno.
- Post n°561
Ma hajte molim vas.
Rusija je pravni naslednik SSSR, sve sto je dobro i lose iz tog perioda se pripisuje Rusiji.
To su prihvatile ostale bivse clanice SSSR. Tako je Rusija otplacivala citav sovjetski dug, pa tako i nama klirinski. Nije isto kao nasledje SFRJ.
Ispada da sada ne valja da se to obelezi.
To sam ocekivao od Kindera da zagovara ali od takvog levicara ficfirica nisam ocekivao.
Rusija je pravni naslednik SSSR, sve sto je dobro i lose iz tog perioda se pripisuje Rusiji.
To su prihvatile ostale bivse clanice SSSR. Tako je Rusija otplacivala citav sovjetski dug, pa tako i nama klirinski. Nije isto kao nasledje SFRJ.
To sam ocekivao od Kindera da zagovara ali od takvog levicara ficfirica nisam ocekivao.
- Post n°562
Zuper wrote:Ma hajte molim vas.
Ne ispada.
I jedino gde sam pogresio je da je u pitanju ruski nacionalizam. Nije. U pitanju je ruski imperijalizam.
- Post n°563
Kao i u mnogo cemu drugom, Putin je po ugledu na zapadnjake (od Reganovog "grobno-vojnickog" pomirenja sa Vermahtom) pokrenuo spin-komemoracije gde je jedino bitno da se promovise njegova vlast "konektovana" sa slavnom prosloscu bez obzira na njene ideoloske predznake.
Ko ovo ne vidi, onda jbg.
Ko ovo ne vidi, onda jbg.
- Guest
- Post n°564
Ludilo se proširilo na sve njih... pic.twitter.com/HgOTsHg2ab
— BABE-BAhati BEograđani (@BaOgra) October 14, 2019
- Guest
- Post n°565
Tapete umesto zidova, za doček Vučića
— Platonova tetka (@pIatonova_tetka) October 15, 2019
Vranje, 15. oktobar, 2019 pic.twitter.com/s2i7XsWGdI
- Post n°567
Kako se ovaj zuper pravi nevest pa satro ne primecuje da Kinder Lad govori o izostavljanju spominjanja partizana prilikom "proslave" oslobodjenja, pa srece pricu na pravne naslednike SSSR-a, kao pravi sledbenik Slobodana Jovanovica i Vojislava Kostunice.
- Post n°568
Filipenko wrote:Kako se ovaj zuper pravi nevest pa satro ne primecuje da Kinder Lad govori o izostavljanju spominjanja partizana prilikom "proslave" oslobodjenja
Istina. Jbg, ti kad gledas srpska znakovlja na toj proslavi to izgleda ko da su Ljotićevci "did the Bulgarian" i sa Crvenom armijom ušli u Beograd (ne čak ni Dražini četnici, ni oni ne bi ušli sa ovom zastavom) Hoćete da slavite kao opštenarodno veselje, sa zastavama i svim ostalim? E onda stavite zastave koje su stvarno oslobodile Beograd. Inače, može to da se organizuje i kao prigodna vizuelno skromna komemoracija, sa polaganjem venaca i tako dalje.
- Post n°569
Koliko su bili visoki ti što su oslobodili Beograd?
- Post n°570
… i kolike su im bile plate u smislu realne kupovne moći? U kojoj su meri bili zadovoljni poslom i životom uopšte?
- Post n°571
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°572
Vidi i ovde.
A sto se tice visine. Bilo je kombinovano. Vidis da je Marsal Tolbuhin setao Beogradom i licani sa njime dok se budjavi austrougarski kaplar jos trazio po rupama Bosne a Reks mu pomagao da izadje iz toga mraka jer Reks ipak nije pacovar vec nemacki ovcar.
Je l si cuo to batakashi? Je l su ti to pricali?
A sto se tice visine. Bilo je kombinovano. Vidis da je Marsal Tolbuhin setao Beogradom i licani sa njime dok se budjavi austrougarski kaplar jos trazio po rupama Bosne a Reks mu pomagao da izadje iz toga mraka jer Reks ipak nije pacovar vec nemacki ovcar.
Je l si cuo to batakashi? Je l su ti to pricali?
- Post n°573
Ako je suditi po fotografijama, nisu bili visoki kao u legendama, ali mozda je to bilo zbog nedostatka obuce, kao sto vidimo na ovoj prigodnoj fotografiji boraca 6. licke na Dedinju.
- Post n°574
Nisu to samo licani...
Ali gde je, Filipenko, austrougarski kaplar?
Ali gde je, Filipenko, austrougarski kaplar?