Predstavnički dom R, Senat R. Tramp radi šta hoće, kao pacov od 300 kila.
USA - США - SAD
- Post n°601
Re: USA - США - SAD
- Post n°602
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°603
Ne znam cemu ta mastanja, nece se desiti ama bas nista. I na kraju ce doci recesija, oko koje ce se igrati ping-pong, ali to ce ostati nasledniku na onim tamo izborima da se bakce s time. Veliko je pitanje ima li establisment vise snage da se bavi icime osim samim sobom i kombinacijama za kintu.
- Post n°604
Летећи Полип wrote:Može li neko upućeniji da mi objasni šta će biti s Tramparom kad ga impičuju?
Још око оног Никсона смо закључили да се то тачно траншкр... преписује као испичмент.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°605
koja maštanja, lepi? nisi ni čitao post, jel da?Filipenko wrote:Ne znam cemu ta mastanja, nece se desiti ama bas nista. I na kraju ce doci recesija, oko koje ce se igrati ping-pong, ali to ce ostati nasledniku na onim tamo izborima da se bakce s time. Veliko je pitanje ima li establisment vise snage da se bavi icime osim samim sobom i kombinacijama za kintu.
- Post n°606
Летећи Полип wrote:Onda zaista ne vidim poentu svega ovoga. Mislim, em mu skočio rejting, em su uvukli Bajdena.
Ovo je igra na duzi rok. Skocio mu je rejting kod republikanaca ali zato gubi na drugim stranama.
GOP, posto se postavlja iza ovakvog kriminalca, ce i sama sebe jos vise uprljati u ocima neodlucnih glasaca.
Ako Vorenka recimo bude kandidat, a njoj je glavna prica korupcija - udarace po Trampu i GOP-u zbog korupcije, lobizma, nepotizma i uopste izdaje.
Ima i medju neodlucnima a i umerenim republikancima nekih kojima ce stomak ipak zaigrati ako pomisle da daju svoj glas za mafiju i njene metode.
Last edited by Anduril on Thu Dec 19, 2019 9:25 am; edited 1 time in total
- Post n°607
Looks awfully like the pied piper strategy (which worked so well the last time...)
- Post n°608
Indy wrote:Looks awfully like the pied piper strategy (which worked so well the last time...)
To je drugo, promocija ultra-desnice da bi se gurali demokratski kandidati.
Korupcija i mafijasluk sa druge strane nisu ideoloska pitanja i zato mnogo efektivnija.
Otprilike pola glasaca podrzava impicment, dakle demokrate plus dosta neodlucnih - to su brojke kao kod Niksona.
Dodati tome one koji ne podrzavaju impicment ali ne vole sta su culi da je Tramp radio i kako se GOP ponasa, puna kapa.
Ovo ce biti gotovo u Januaru, nece vise dosadjivati ljudima u news cyclu, ali ce biti uvek nesto na sta se Trampovi i GOP kriticari mogu pozvati.
- Post n°609
Ne napadaju oni Srbiju zbog Milosevica...
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 19, 2019
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°610
Breaking: MCC surveillance footage from outside of Jeffrey Epstein's cell after his first suicide attempt is missing. https://t.co/K8nfVjYlXI
— Stephen Brown (@PPVSRB) December 18, 2019
- Post n°611
http://www.arkancide.com/
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°612
Okam neverue.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°614
Неће људи да се брукају, да свет не види како су убрљали генералну пробу.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°615
shared with accused quadruple murderer Nick Tartaglione
pa ovaj bi ga zadavio za pet čokoladica
- Post n°616
odlicna neka zemlja.
_____
I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds.
- Post n°617
Ма државни затвори су керин ђока. Што га нису дали код приватника, па да видиш.
_____
- Guest
- Post n°618
Good morning and Happy Festivus! Today there will be many, many grievances aired, almost all in good fun. pic.twitter.com/I0t9fRD27N
— Senator Rand Paul (@RandPaul) December 23, 2019
Ima svašta kod brata Renda, pa i ovo kukanje gde odoše tekspejerske pare
Serbian cheese...Read more here: https://t.co/nGIE2601nC pic.twitter.com/RU0I8yZeWF
- Post n°619
kuku wrote:http://www.arkancide.com/
jebote koji je pacijent bio hitch u nekim situacijama
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°621
bruno sulak wrote:kuku wrote:http://www.arkancide.com/
jebote koji je pacijent bio hitch u nekim situacijama
imam samo dve asocijacije na nj: agresivni ateizam i south park
tako da me nista ne mere iznenadit
Indy wrote:?
Christopher Hitchens
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°622
Znam ko je Hitch (nekad bio fan), no ne znam na koji nj. ispad to tačno šulak misli. (Bilo ih je više, a daleko najveći je podrška za irački rat... ostalo, manje-više.)
- Guest
- Post n°623
Sve što mu se ne sviđa, od humanističkih nauka do pomoći saveznicima, proglasio je bacanjem para.Gargantua wrote:Good morning and Happy Festivus! Today there will be many, many grievances aired, almost all in good fun. pic.twitter.com/I0t9fRD27N
Ima svašta kod brata Renda, pa i ovo kukanje gde odoše tekspejerske pareSerbian cheese...Read more here: https://t.co/nGIE2601nC pic.twitter.com/RU0I8yZeWF
- Post n°624
Те акредитације су, хм, почесто сумњива работа. Врло често се своде на штанцовање папира и компликовану шему да платиш да ти се име појави на списку оних који су платили.
Али сјенички сир по америчким стандардима? То је онако мало скупље самоубиство - амерички сир не сме да се прави од млека, мора од пастеризованог млека. Закон. И то закон против културе.
Али сјенички сир по америчким стандардима? То је онако мало скупље самоубиство - амерички сир не сме да се прави од млека, мора од пастеризованог млека. Закон. И то закон против културе.
_____
- Guest
- Post n°625
Možda će te iznenaditi da taj projekat USAID ne uključuje promenu tradicionalnog sjeničkog recepta, niti je to cilj sličnih projekata. Pasterizacija mleka pri proizvodnji sira na Pešteru se sprovodi poodavno.
Inače vrlo mi je draga borba protiv pasterizacije mleka. Ona je dokaz toga koliko smo odmakli od vremena kada je pasterizacija, iz danas mahom zaboravljenih razloga, smatrana za spasonosnu tehniku.
Inače vrlo mi je draga borba protiv pasterizacije mleka. Ona je dokaz toga koliko smo odmakli od vremena kada je pasterizacija, iz danas mahom zaboravljenih razloga, smatrana za spasonosnu tehniku.