Sergej Trifunović - Legijatan
- Guest
- Post n°201
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
Teofil lepo ukačio da je Čanak kod Sergeja (uostalom kao i kod Paje Levijajana i sličnih) samo strawman i prazan označitelj.
- Post n°202
Ne zaista, što reče neko, Vučić je na nekoj tomboli izvukao ovu opoziciju, nema drugog objašnjenja. Strašno.
- Guest
- Post n°203
Ta opozicija će ga na kraju i srušiti, takva kakva je. A onda ćemo da uživamo u njihovim eksperimentima na teme kulturne, porodične, nacionalne, regionalne politike - oni neće vladati, kao ovi, isključivo radi novca i vlasti same, ovi imaju ideje. A ogroman deo tih ideja je budalast i veoma opasan. Živ nisam da vidim kako će izgledati rasplet PPP mantre "ma Dveri su minorne, ko će njih pitati za bilo šta".
- Post n°204
jbt više ne moram ni da ga čitam, dovoljno je da vidim da je njegov teskt i da zažalim što nisam sačuvao pujine mimove o drugoj srbiji.
evo i doktoranda ukice na tviteru, podržava vojvodinu republiku jer daju najviše para a ništa se ne pitaju
evo i doktoranda ukice na tviteru, podržava vojvodinu republiku jer daju najviše para a ništa se ne pitaju
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°206
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°207
Pašćemo sa male Rusije, na malu Ukrajinu.Creepy Uncle wrote:Ta opozicija će ga na kraju i srušiti, takva kakva je. A onda ćemo da uživamo u njihovim eksperimentima na teme kulturne, porodične, nacionalne, regionalne politike - oni neće vladati, kao ovi, isključivo radi novca i vlasti same, ovi imaju ideje. A ogroman deo tih ideja je budalast i veoma opasan. Živ nisam da vidim kako će izgledati rasplet PPP mantre "ma Dveri su minorne, ko će njih pitati za bilo šta".
- Post n°208
Teofil o Sergeju, pre samo 5 dana
"Mora mu se dati tih 100 dana. Mislim da Sergej, daleko da želim da mu delim savete, da on treba da nađe balans između onoga što jeste...Ne mislim da treba da se preobrati u uštogljenog tipa s kravatom, jer on ne bi bio više Sergej. Zašto bismo imali još jednog konfekcijskog političara, izgubili bismo jednog sjajnog, ne samo glumca, nego i jednu specifičnu, inteligentnu, žovijalnu, dragocenu javnu ličnost, da bismo dobili jednog konfekcijskog političara. To nam ne treba. A s druge strane, mora da svoj verbalni temperament prilagodi svojoj ulozi. Ne toliko u ovim javnim nastupima, koliko u tim famoznim tvitovanjima. Ali pretpostavljam da će s nekim protekom vremena, sve doći na svoje", kazao je gost N1.
http://rs.n1info.com/Vesti/a463803/Pancic-Protesti-zdravo-provetravanje-Vucic-po-prvi-put-u-defanzivi.html
Sergej Trifunović i ne treba da bude "konfekcijski političar"
Na pitanje šta misli o novom predsedniku Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću, Pančić kaže da mu "treba dati 100 dana"."Mora mu se dati tih 100 dana. Mislim da Sergej, daleko da želim da mu delim savete, da on treba da nađe balans između onoga što jeste...Ne mislim da treba da se preobrati u uštogljenog tipa s kravatom, jer on ne bi bio više Sergej. Zašto bismo imali još jednog konfekcijskog političara, izgubili bismo jednog sjajnog, ne samo glumca, nego i jednu specifičnu, inteligentnu, žovijalnu, dragocenu javnu ličnost, da bismo dobili jednog konfekcijskog političara. To nam ne treba. A s druge strane, mora da svoj verbalni temperament prilagodi svojoj ulozi. Ne toliko u ovim javnim nastupima, koliko u tim famoznim tvitovanjima. Ali pretpostavljam da će s nekim protekom vremena, sve doći na svoje", kazao je gost N1.
http://rs.n1info.com/Vesti/a463803/Pancic-Protesti-zdravo-provetravanje-Vucic-po-prvi-put-u-defanzivi.html
- Post n°209
Jbg, tako to izgleda kad se zalećeš.
- Post n°210
Sergej Bepe Grilo, Bosko Salvini.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°211
Creepy Uncle wrote:Ta opozicija će ga na kraju i srušiti, takva kakva je. A onda ćemo da uživamo u njihovim eksperimentima na teme kulturne, porodične, nacionalne, regionalne politike - oni neće vladati, kao ovi, isključivo radi novca i vlasti same, ovi imaju ideje. A ogroman deo tih ideja je budalast i veoma opasan. Živ nisam da vidim kako će izgledati rasplet PPP mantre "ma Dveri su minorne, ko će njih pitati za bilo šta".
Evo, urgiracu da se Vuk Draskovic primi u SzS samo da mi ne zalis toliko Vucica.
Tesko mi je to gledati, dusa me boli.
- Post n°212
Kakav je to govor bio kad je naterao @avucic da zove “jednog čoveka” da mi kaže da će mi polomiti noge i Teofila da iz Zappa Bara ode u 4 ujutro i napiše kolumnu u kojoj bi čovek rekao da je gledao Adolfa u pivnici u Minhenu cca 1928-e. I call this good weekend.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°213
Vučić poručivao Sergeju da će mu lomiti noge?
I šta sad, treba da poverujem u to?
I šta sad, treba da poverujem u to?
- Post n°215
Kao što rekoh kad sam kačio ovo na UK topic - može se primeniti u bezbroj prilika. Na žalost.
- Guest
- Post n°216
Priča se da su slali ovaj intervju u Association Internationale de Sémiotique, sa molbom da se raščlane neke teze i da se odredi šta se njime pokušava komunicirati. Stigao je kratak odgovor: "Va te faire foutre".
https://www.jutarnji.hr/nedjeljni/nije-samo-talentirani-glumac-nego-i-istaknuti-politicki-aktivist-trebali-smo-izaci-na-ulice-ranije-prije-tri-godine-ali-ovu-bitku-zato-cemo-dobiti/8443682/
Premijerku Anu Brnabić koja ima dijete s partnericom zezao si da joj dijete ima četiri sise na raspolaganju...
- It’s practical joke! Ne možeš uvijek biti politički korektan, to ubija svaki humor. Mi u Pokretu slobodnih građana imamo profesoricu Jelisavetu Blagojević koja ima prvi doktorat napisan na srpskom na temu roda. Ona ima posvojeno dijete, a rekla mi je da je umrla od smijeha. Razumijem o čemu govorite, ali taj tweet suštinski ne vrijeđa nikoga, on nije maliciozan. Što sam rekao: ‘Djeca u Africi gladuju, a mali Igor se bahati s četiri sise’. Uz to ide puno šira situacija. Situacija je insane, posve luda, jer u Srbiji nema zakona koji priznaje to dijete, iz takvog braka. Pa hajde, premijerko, učinite nešto za LGBT populaciju, ne samo za sebe. Mada, hvala Vučiću što ju je postavio za premijerku jer je time razbio opnu o gay populaciji. To je dobra stvar, ljudi će prestati da se plaše pedera. Prije, kada je bio Pride, pola Beograda bilo bi razbijeno jer bi ih napadali. Sada je to prošlost. Još samo da se to legalizira.
Sastali smo se u hotelu Hilton. Razgovarali smo o Kosovu i rekao sam mu: ‘Gospodine, vi ste oteli Kosovo. Kosovo nije naše. Mi se ne možemo tući s vama da vratimo Kosovo, to je nemoguće.’ Tu postoji puno političkih faktora. Na Kosovu se radilo desetljećima. Očajna politika dovela je do toga da je Kosovo izgubljeno zauvijek. Tu, osim Velikog Trnavca, najveće tvornice droge, i Trepče, ozbiljnog rudnika, nema puno. Mi ne možemo vratiti Kosovo, ali nismo ni za razgraničenje, to je potpuna budalaština. Mi smo za to da se pomogne tim Srbima koji žive tamo tko zna koliko stoljeća. Kosovo je kolijevka Srbije, oko toga nema spora. Odeš u Prizren, vidjet ćeš Dušanov grad, Pećku patrijaršiju, manastire. Ne može se pritiskati Srbiju da prizna Kosovo. Pritišćite Rusiju, Španjolsku, Cipar, Slovačku, Brazil. Neka Indija prizna Kosovo. Uostalom, kakav je to način? Prvo ste nam uzeli Kosovo, sada hoćete da ga priznamo. Istom sam tom savjetniku rekao: Nemojte mi reći da je Kosovo izgovor za sve ostalo, za nesređeno sudstvo, školstvo, prodaju zemlje na sve moguće načine. Kosovo je uzeto i gotovo.
https://www.jutarnji.hr/nedjeljni/nije-samo-talentirani-glumac-nego-i-istaknuti-politicki-aktivist-trebali-smo-izaci-na-ulice-ranije-prije-tri-godine-ali-ovu-bitku-zato-cemo-dobiti/8443682/
- Post n°217
Odakle mu/im ideja da je Veliki Trnavac (sic!) na Kosovu?
- Post n°218
Kako ga je otuđio, alal mu qrac!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°219
Nanana na na, cici li mici
Još jedna baza i gotovo sve
Idući lajn je posvećen dici
Recite drogama NE
Ali Sergej T NE MOŽE
Još jedna baza i gotovo sve
Idući lajn je posvećen dici
Recite drogama NE
Ali Sergej T NE MOŽE
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°220
Kosovo je kolijevka Srbije, oko toga nema spora.
kahm kahm...
- Post n°221
Ma de bre on zna o čemu priča
- Post n°222
KinderLad wrote:Ma de bre on zna o čemu priča
...и опет маши тему? Или зна о чему прича али не и шта.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°223
Gargantua wrote:Kosovo je kolijevka Srbije, oko toga nema spora.
kahm kahm...
Или колевка или тколијевка, нећемо половично, није то енгрпски.
У пр(иј)еводу (важи и за ову претходну): не знам о чему се ради, нисам у стању да пратим, ал' досад да научио да се свако ко се дохватио Косова пре или касније испоставио као некаква негативна појава, у распону од мудросера до говнета лично.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°224
Gargantua wrote:Kosovo je kolijevka Srbije, oko toga nema spora.
kahm kahm...
Kako bi i moglo biti spora o metafori.
Inače, kad dete poraste, kolevke se poklanjaju ili bacaju.
_____
- Post n°225
Od predsednika PSG smo do sada od strateških opredeljenja čuli sledeće: autonomaši su fašisti, a Kosovo je "kolevka" Srbije. Ostaje još samo da kaže da će se Republika Srpska kad-tad ujediniti sa Srbijom.
Pri tom, naravno da nije o tome pričao sa trećom sekretarkom, ali čisto da se pokaže kako trovanje naroda nema da prestane i bez Vučića: izdali me prijatelji, izdao me brat style of politics.
Pri tom, naravno da nije o tome pričao sa trećom sekretarkom, ali čisto da se pokaže kako trovanje naroda nema da prestane i bez Vučića: izdali me prijatelji, izdao me brat style of politics.