Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sergej Trifunović - Legijatan

Mr.Pink

Sergej Trifunović - Legijatan - Page 6 Empty Re: Sergej Trifunović - Legijatan

Post by Mr.Pink Thu Feb 28, 2019 6:37 pm

ako sam nekoga uvredio

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk

Post by beatakeshi Thu Feb 28, 2019 7:41 pm

Milion evra restitucije svake godine za JO, malo li je... treba to i nekako potrošiti.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Feb 28, 2019 7:48 pm

Bio i onaj dripac Avram Izrael, navodno tukao/razgrtao neke ljude...

Post by Nino Quincampoix Thu Feb 28, 2019 8:12 pm

Jevreji se otimaju oko para... hm
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Feb 28, 2019 8:23 pm

pa to, da malo ljoticevce protresemo

_____

smrk kod dijane hrk
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Feb 28, 2019 8:24 pm

i pretresemo

_____

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Feb 28, 2019 8:45 pm

izdali su zapada Sergej Trifunović - Legijatan - Page 6 1949538119

Mr.Pink

Post by Mr.Pink Thu Feb 28, 2019 9:10 pm

brt to sam ja

_____

smrk kod dijane hrk
    plachkica

Post by plachkica Fri Mar 01, 2019 8:20 pm

zvezda je rođena
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Fri Mar 01, 2019 9:02 pm

Pa dobar je.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 01, 2019 9:38 pm

Dobar mu je bio ovaj govor.
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Fri Mar 01, 2019 9:50 pm

kralj.

_____
    I don't have pet peeves, I have major psychotic fucking hatreds
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 01, 2019 9:54 pm

Mora da je i Garija bar maaaalo ganuo sa jogurt revolucijom  Sergej Trifunović - Legijatan - Page 6 1861198401
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 01, 2019 10:04 pm

Santino wrote:kralj.

Dobro, nemojmo preterivati. Čanka je sasvim legitimno izvređao, ali one priče o nekakvoj "okupacionoj vojsci" su smešne. Ali ok, sve u svemu, solidno.
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Fri Mar 01, 2019 10:09 pm

to je moje misljenje. tebi nije kralj, meni je kralj.

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 01, 2019 10:22 pm

Izvinjavam se, nije mi bila namera da ti diram idole, pardoniram.
    kondo

Post by kondo Fri Mar 01, 2019 10:25 pm

alo lejmeri, get a life, gledate čuku vremena serža

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Fri Mar 01, 2019 10:28 pm

krivo ti je sto tebe nisu zvali

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 01, 2019 10:28 pm

Sergej Trifunović - Legijatan - Page 6 286371741
    Serž je luuud. istakao kandidaturu za balkon pozorišta za 8 dana.
    ali sraćemo po grobovima Sergej Trifunović - Legijatan - Page 6 3984128386

moraće ovi da reaguju na govor, biće lepog uvoda za bg sutra. 
    bilo dosta sveta u NS, izgleda.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 01, 2019 10:28 pm

u čemu je fora sa šniclama?
    Sergen Yalçın

Post by Sergen Yalçın Fri Mar 01, 2019 10:29 pm

KinderLad wrote:Izvinjavam se, nije mi bila namera da ti diram idole, pardoniram.

nije mi idol. znas kad se kaze za nekog da je car, kralj? bravo care, bravo kralju. cuj idol. maradona mi je idol i njegovu sliku drzim u novcaniku.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 01, 2019 10:30 pm

mogu neki talking points? da hoću da slušam glupce išao bih u teatar
    ficfiric

Post by ficfiric Fri Mar 01, 2019 10:33 pm

Djamolidine Abdoujaparov wrote:moraće ovi da reaguju na govor, biće lepog uvoda za bg sutra. 

Djamolidine Abdoujaparov wrote:u čemu je fora sa šniclama?

NOVI ISPAD LIDERA PSG! Sergej prostački vređao novosadske studente!

Predsednik Pokreta slobodnih građana i glumac Sergej Trifunović brutalno je večeras izvređao novosadske studente, koji nisu želeli da učestvuju u tzv. protestnoj šetnji u Novom Sadu. Naime, razočaran brojem studenata koji su se okupili oko fontane kod Studemtskog doma ” Slobodan Bajić”(manje od stotinu) ovaj novokomponovani političar je otišao do studentske menze , gde jem prostački vređao akademske građane, koji su mirno večerali
    - Nadam se da uživate u šniclama, nadam se da znate gde živite - očigledno da ne znate čim sedite ovde, a niste napolju sa svojim kolegama. Ja vam kažem sram vas bilo. Ne znam kako vas nije sramota, ne znam kada ćete se probuditi, ali ja vam želim da to bude što pre, da se ne biste probudili u govnima u kojima već jeste. Prijatno - rekao je Trifunović , koji je političkim govorom delovanjem u univerzitetskom kampusu, grubo narušio autonomiju Univerziteta u Novom Sadu.

Organizatori protesta su veoma razočarani zbog toga što izostaje podrška novosadskih studenata kojih je prošlog petka bilo nekoliko desetina, a ovog tek nešto više.

SERGEJ NAZVAO ČANKA KRMKOM! Lider PSG napravio seriju skandala na protestu u Novom Sadu!
    Protest dela Novosađana protiv aktuelni h vlasti bio je večeras najkonfuzniji dosad, a glavni akter je Sergej Trifinović , predsednik Pokreta slobodnih građana, koji je ovoga puta preterao u glumatanju
    Najpre se razbesno malim brojem studenata u Univerzitetskom kampusu koji su došli da se poklone ”njegovoj ekselenciji” i učestvuju u protestu, a zatim se obrušio na studente koji su mirno večerali u menzi. Došao je sa megafonom u ruci do prozora menze, a zatim urlao u megafon i govorio najogavnije rečenice studentima koji su ga iskulirali.

Međutim, ni to mu nije bilo dosta, pa je na centralnom delu protestu, ispred Srpskog narodnog pozorišta , žestoko isprozivao Nenada Čanka i njegove pristalice, a članovi Čankove stranke LSV i Vojvođanske partije su zbog toga napustili protest. Čanka je nazvao čak i krmkom.

- A kada ih srušimo sa vlasti, slede i lustracija i kastracija i ispitivanje porekla imovine – obećao je Trifunović.

NOVI ISPAD LIDERA PSG! Sergej prostački vređao novosadske studente!
    - Utisak sa #NoviSad #1od5miliona prvo, Sergej @WhistlerDick oterao ligaše i sve sa #Vojvodina zastavama kada je pričao protiv secesionizma, drugo, levičari takođe potpuno napustili okupljanje, što je loše , svi su potrebni i treće, sve masovnije, vidi se da meteo uslovi utiču na broj – napisao je jedan tviteraš iz Novog Sada.

Kada je u pitanju boj učesnika, Marko Jović, sa Tehničkog fakultta u Novog Sadu, je po treći put matematičkom metodom koju koristi na fakultetu, tačno prebrojao učesnike protesta. On kaže da se u kampusu okupilo tačno 267 osoba, a na

Pozroišnom trgu, dvadeset minuta posle zvanično zakazanog početka ,svega 1008 protestanata.

- VII protest #1od5miliona Novi Sad, tačna brojka učesnika 1008 (plus minus 6%). Veći broj učesnika nego prošli put, ali opet nisu hiljade i desetine hiljada o kojem govore pojedini Tviteraši i pojedini portali – naveo je Jović i objasnio da je fotografija sa Pozorišnog trga slikana iz obližnjeg hotela ”Centar”.

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 01, 2019 10:35 pm

Creepy Uncle wrote:mogu neki talking points? da hoću da slušam glupce išao bih u teatar

Typo, frojdovska omaska ili namera?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Fri Mar 01, 2019 10:37 pm

Malopre pričao sa društvom o Sergeju i izmislio novu reč

Post by Sponsored content

Current date/time is Thu Nov 14, 2024 4:29 pm