Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°551
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°553
Creepy Uncle wrote:Quincy Endicott wrote:
jel to ovaj?
Da. To je fotka sa njegovog instagrama, ali je deaktivirao nalog.
Ne znam koji je taj, ali pored njega je Bogdanov. Ergo, Ultra Kop.
- Post n°554
umesto da dođu kod mene, plate koliko treba i odradim im to očas posla
smrt digitalnoj revoluciji!
(malo je off, al neka ovde tvita)
smrt digitalnoj revoluciji!
(malo je off, al neka ovde tvita)
Na Tviteru se danas satanizacije i medijska linčovanja ljudi,naručuju slično kao tekila u pabu ili brlja u bircu!Nije skupo,svima dostupno a udara brzo!Sunovrat polemike o različitisti političkih ideja zamenile su brutalnost i vredjanje kao jedina tekovina digitalne revolucije!
— Željko Mitrović (@zeljkomitrovic) March 12, 2019
- Post n°555
jel može sergej da odgovara za prikrivanje?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°556
Ne. On je samo svedok i nije pomagao pociniocu u prikrivanju.
Ovo je eticko a ne pravno pitanje sto se njega tice.
Ovo je eticko a ne pravno pitanje sto se njega tice.
- Post n°557
Namestili su ga.
Samo je pitanje da li se on svesno pravio glupav ili ne nakon dogadjaja.
Samo je pitanje da li se on svesno pravio glupav ili ne nakon dogadjaja.
- Post n°558
Ma nije ga niko namestio. Ovo nikome ne koristi. On je naprosto blenta koja svuda sa sobom seca polusvet, i bilo je samo pitanje vremena kad će od toga ispasti sranje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°559
iznenađujuća je tišina na tviteru, preskrolovala sam lajnu i manje od 5 tvitova koji imaju veze
sa hapšenjem sam videla.
sa hapšenjem sam videla.
Last edited by plachkica on Thu Mar 14, 2019 5:24 am; edited 1 time in total
- Post n°560
Aha, nigde nista, vrv jos nisu ustali ljudi sa twitera
E moj vilijame, zelen si i naivan, zna se ko kontrolise navijace, eee sluzba moj ti, pa sta mislis ko je doveo arkana na tribine i da je ovo slucajno? Sergej je isto tako naivan i glupav i eto namestise mu, sad nek se ceše #podrig gde ga ne svrbi
E moj vilijame, zelen si i naivan, zna se ko kontrolise navijace, eee sluzba moj ti, pa sta mislis ko je doveo arkana na tribine i da je ovo slucajno? Sergej je isto tako naivan i glupav i eto namestise mu, sad nek se ceše #podrig gde ga ne svrbi
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°561
Jel smo sigurni da ovo nije jedan od kvisko uhapsenika koji se periodicno pojavljuju u sistemu, posebno s obzirom na ocitu povezanost sa pandurima? Glavna mi je sumnja da ovakvi likovi udaraju samare, ili da devojka od 50 kila od njegovog samara leti 1 metar. Iza ortaka Ice Bogdanova ostaju teske telesne povrede.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°562
Kako sto rekoh, ne znam koji je taj, ali Ica Bogdanov i Marko Vuckovic = Ultra Kop
Uzgred, Trifunovic je grobar, tako da mi ova druzba deluje jos cudnije.
Uzgred, Trifunovic je grobar, tako da mi ova druzba deluje jos cudnije.
- Post n°563
disident wrote:Aha, nigde nista, vrv jos nisu ustali ljudi sa twitera
Jednu tribinu kontrolise Ultra Kop a drugu jebaci Dijane Hrkalovic. Nisam teoreticar zavere ali neke stvari valjda ne treba posebno dokazivati...
- Post n°564
Ma bre, ekipica iz grada, ono, provod, zezanje...
_____
- Post n°565
Ne znam, cudno mi je.
- Guest
- Post n°566
Kondo wrote:Jel smo sigurni da ovo nije jedan od kvisko uhapsenika koji se periodicno pojavljuju u sistemu, posebno s obzirom na ocitu povezanost sa pandurima? Glavna mi je sumnja da ovakvi likovi udaraju samare, ili da devojka od 50 kila od njegovog samara leti 1 metar. Iza ortaka Ice Bogdanova ostaju teske telesne povrede.
Meni se lik baš uklapa profilom u ovaj napad. Za muškarca bi bila slomljena vilica i tri rebra, za ženu šamarčina, ipak mora da se zna neki red.
Da, stvarno, zašto niko ništa ne tvita o ovome? Nije valjda zato što je objavio Informer?
- Post n°567
Meni je ovo čudno isto
- Post n°568
Pazi, ti sigurno mnogo više znaš o situaciji na tribinama i mogućim vezama tih grupa sa službama. Ali po svemu što znam, ovo nije bio nikakav planirani incident. Naprosto bahata budala napravila sranje, po običaju.
et Kvinsi
et Kvinsi
_____
- Post n°569
Quincy Endicott wrote:Ne znam, cudno mi je.
Ali je cudna i njegova reakcija osim ako se nije plasio za svoju bezbednost znajuci o kome se radi.
- Post n°570
OK ne znam o dogadjaju nista ali znam kakvi su ovi ljudi u fizickom napadu, i zbog slicnih 20 godina nisam krocio na stadion.
Meni ovo smrdi na setup gde ce da se razvlaci ST a ovaj ce biti oslobodjen jer ce se naci svedok koji je pored polivanja vodom video i napad na njega. Nuzna samoodbrana, bez nanosenja telesnih povreda.
Meni ovo smrdi na setup gde ce da se razvlaci ST a ovaj ce biti oslobodjen jer ce se naci svedok koji je pored polivanja vodom video i napad na njega. Nuzna samoodbrana, bez nanosenja telesnih povreda.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°571
Zuper wrote:Quincy Endicott wrote:Ne znam, cudno mi je.
Ali je cudna i njegova reakcija osim ako se nije plasio za svoju bezbednost znajuci o kome se radi.
Ma čisto sumnjam da je znao u trenutku kad je napravio sranje (ako misliš na ovog Vladulovića), ali je odmah nakon toga verovatno saznao, pa zbrisao.
_____
- Post n°572
brate onda ksenija ima muda do poda ako je napala tako nekog
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°573
Meni slika sa tribina ne deluje naročito autentično. Ova, na žalost, deluje
- Guest
- Post n°574
Ako idemo tim putem onda moramo ponovo i da se osvrnemo na činjenicu da se Sergej hvali da mu jedan Pana spašava fondaciju, pa da se zapitamo ko tu sa kim sve leže u krevet. Ipak, Okamova oštrica nalaže da je odgovor upravo "ortaći, zezanje". Sergej voli živopisne likove sa beogradskog asfalta, ušli su tokom pohoda u savamalski klub verovatno ni ne znajući da se unutra žrtvuju muškarci feminističkim bogovima, i jedna stvar je vodila drugoj.
- Guest
- Post n°575
jfchampollion wrote:Meni slika sa tribina ne deluje naročito autentično. Ova, na žalost, deluje
Slika sa tribina je bila na instagramu samog počinioca.