Izgleda da je prica malo sira...
Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°576
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
Mozda zato tw cuti.
- Post n°577
Creepy Uncle wrote:Ako idemo tim putem onda moramo ponovo i da se osvrnemo na činjenicu da se Sergej hvali da mu jedan Pana spašava fondaciju, pa da se zapitamo ko tu sa kim sve leže u krevet. Ipak, Okamova oštrica nalaže da je odgovor upravo "ortaći, zezanje". Sergej voli živopisne likove sa beogradskog asfalta, ušli su tokom pohoda u savamalski klub verovatno ni ne znajući da se unutra žrtvuju muškarci feminističkim bogovima, i jedna stvar je vodila drugoj.
Pa da, nema potrebe posezati za zaverom kad je glupost dovoljna za objašnjenje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°578
Creepy Uncle wrote:jfchampollion wrote:Meni slika sa tribina ne deluje naročito autentično. Ova, na žalost, deluje
Slika sa tribina je bila na instagramu samog počinioca.
Znam to, no bez obzira, možda se loži lik na to pa je ubacio sebe fotošopom.
- Post n°579
navodno ima fotku i sa aleksandrom jerkov
- Post n°580
Lepo!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°581
jfchampollion wrote:Creepy Uncle wrote:
Slika sa tribina je bila na instagramu samog počinioca.
Znam to, no bez obzira, možda se loži lik na to pa je ubacio sebe fotošopom.
Nije, ima Ultra Boys tetovazu na podlaktici.
- Post n°582
William Murderface wrote:Creepy Uncle wrote:Ako idemo tim putem onda moramo ponovo i da se osvrnemo na činjenicu da se Sergej hvali da mu jedan Pana spašava fondaciju, pa da se zapitamo ko tu sa kim sve leže u krevet. Ipak, Okamova oštrica nalaže da je odgovor upravo "ortaći, zezanje". Sergej voli živopisne likove sa beogradskog asfalta, ušli su tokom pohoda u savamalski klub verovatno ni ne znajući da se unutra žrtvuju muškarci feminističkim bogovima, i jedna stvar je vodila drugoj.
Pa da, nema potrebe posezati za zaverom kad je glupost dovoljna za objašnjenje.
ok
- Post n°583
Ma ne želim da prekidam raspravu, to je samo moj utisak na osnov ovoga što znam o incidentu. Ne isključujem mogućnost da je lik mutan in more ways than one, samo mi se čini da ovaj konkretan slučaj nije ništa više od budalastog bahaćenja.
_____
- Guest
- Post n°584
Isto.
Ja bih prvi voleo da je ovo malo sočnije, kuvam dva ručka (dete malo izvodi sa kuvanom hranom) pa mi treba tračerski impuls da mi prekrati dan.
Ja bih prvi voleo da je ovo malo sočnije, kuvam dva ručka (dete malo izvodi sa kuvanom hranom) pa mi treba tračerski impuls da mi prekrati dan.
- Guest
- Post n°585
William Murderface wrote:Ma ne želim da prekidam raspravu, to je samo moj utisak na osnov ovoga što znam o incidentu. Ne isključujem mogućnost da je lik mutan in more ways than one, samo mi se čini da ovaj konkretan slučaj nije ništa više od budalastog bahaćenja.
Ti, ti si govedo jedno, javno pozivao da budem linčovan.
Zna da Vučić da sa takvima kao ti ima posla, zato vam i piša u usta. Gutaj, samo traži da malo secka, dok prethodni piš progutaš.
- Post n°586
sad se ispostavlja da ima i snimaka
[size=33]Policija uzela snimke napada na Kseniju Radovanović[/size]
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uzeli su snimke iz Kulturnog centra Grad, kako bi identifikovali čoveka koji je 8. marta udario Kseniju Radovanović, aktivistkinju Inicijative Ne davimo Beograd, na dodeli nagrada BeFem za doprinos feminizmu.
16Piše: K. Ž.13. marta 2019. 19.14
[size=11]Foto: Medija centar
– Postoje snimci i policija ih je uzela. Nismo sigurni da će se nešto konkretno i videti, ali smo bili na raspolaganju. Pripadnici MUP-a su uzeli i izjave od zaposlenih – potvrdio je za Danas Dejan Ubović, direktor KC Grad. Tabloidi su juče izveštavali o tome da je policija identifikovala napadača i da mu je na tragu.
U MUP-u Srbije i dalje nisu odgovorili na pitanje Danasa dokle se stiglo sa istragom.
Napadač je, inače, bio u društvu lidera PSG Sergeja Trifunovića, ali je on izjavio da ga ne poznaje.[/size]
[size=33]Policija uzela snimke napada na Kseniju Radovanović[/size]
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uzeli su snimke iz Kulturnog centra Grad, kako bi identifikovali čoveka koji je 8. marta udario Kseniju Radovanović, aktivistkinju Inicijative Ne davimo Beograd, na dodeli nagrada BeFem za doprinos feminizmu.
16Piše: K. Ž.13. marta 2019. 19.14
[size=11]Foto: Medija centar
– Postoje snimci i policija ih je uzela. Nismo sigurni da će se nešto konkretno i videti, ali smo bili na raspolaganju. Pripadnici MUP-a su uzeli i izjave od zaposlenih – potvrdio je za Danas Dejan Ubović, direktor KC Grad. Tabloidi su juče izveštavali o tome da je policija identifikovala napadača i da mu je na tragu.
U MUP-u Srbije i dalje nisu odgovorili na pitanje Danasa dokle se stiglo sa istragom.
Napadač je, inače, bio u društvu lidera PSG Sergeja Trifunovića, ali je on izjavio da ga ne poznaje.[/size]
- Post n°587
yoyogi wrote:William Murderface wrote:Ma ne želim da prekidam raspravu, to je samo moj utisak na osnov ovoga što znam o incidentu. Ne isključujem mogućnost da je lik mutan in more ways than one, samo mi se čini da ovaj konkretan slučaj nije ništa više od budalastog bahaćenja.
Zna da Vučić da sa takvima kao ti ima posla, zato vam i piša u usta. Gutaj, samo traži da malo secka, dok prethodni piš progutaš.
_____
- Post n°588
sta sam to propustioooooo
jao jao
jao jao
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°589
u guzvi sam, kasnije cu ih jebem
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°590
e, ovaj nasilnik pomalo liči na tebe mr.pink
- Guest
- Post n°591
Ne bih se mnogo uzdao u te snimke, videće se neke senke samo. Izuzetno mračan prostor a ne verujem da imaju cutting edge kamere.
- Post n°592
nisam ga video, pratio sam dr na tajnu misiju na sever kosova
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°593
yoyogi wrote:William Murderface wrote:Ma ne želim da prekidam raspravu, to je samo moj utisak na osnov ovoga što znam o incidentu. Ne isključujem mogućnost da je lik mutan in more ways than one, samo mi se čini da ovaj konkretan slučaj nije ništa više od budalastog bahaćenja.
ne kaže se gutaj nego googlaj
- Post n°594
Mr.Pink wrote:nisam ga video, pratio sam dr na tajnu misiju na sever kosova
E sad je baš tajna
- Post n°595
Znači tolko me sve ovo ljuti, ne mogu da dišem kako treba. Do juče se maltene došlo do toga da je Ksenija ili prva udarila lika ili izmislila da se napad uopšte desio. Znači polovina ljudi je bila u fazonu - ona sigurno laže.
A sad kad se ispostavilo da Trifunović zapravo laže, nikom ništa, muk, šta li ovo Sergeju treba uopšte, nek odjebe histerike.
A sad kad se ispostavilo da Trifunović zapravo laže, nikom ništa, muk, šta li ovo Sergeju treba uopšte, nek odjebe histerike.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°596
A Trifunović u fazonu, šta se time bavite, vidite seku drveće.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°597
Aj sad svi koji imaju fotke iz bilo odakle sa mnom, dajte ih ovde, da probam sve da vas zapamtim. Ajmo!
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 14, 2019
- Post n°598
Da li on ima makar jednog savetnika?
- Post n°599
kad je u blizini ekipe iz psg, sluša ih, to su oni malobrojni trenuci lucidnosti,
čim se udalji od njih imamo ovo.
čim se udalji od njih imamo ovo.
- Post n°600
Draga gospodjo Službo: jel imate nekog ko prethodno nema fotku sa mnom? Jel imate uopšte evidenciju ko sve ima fotku sa mnom? U svakom slučaju, ovo je maštovitije od nalaženja kokaina prilikom pretresa. Čestitamhttps://t.co/nSjlvvyfqZ
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 14, 2019