Sergej Trifunović - Legijatan
- Guest
- Post n°526
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
Dakle zakon ne sankcioniše udaranje žena u lice? Smem da uđem u pekaru i nokautiram prodavačicu?
- Post n°527
Razumeo sam u kontekstu krivicnog dela tako i kazem.Creepy Uncle wrote:Dakle zakon ne sankcioniše udaranje žena u lice? Smem da uđem u pekaru i nokautiram prodavačicu?
Prema dosadasnjoj prici, ako idemo u detalje "Segejev drug" je osamario zrtvu. Tu nema lake telesne povrede. Nema nasilnickog ponasanja jer radnja nije ponavljana. To je prekrsaj - i tako ce se zavrsiti.
Ne smes da nokautiras prodavacicu .
Ali verovatno se vec zna ko je u pitanju verovatno je bilo gomila ljudi okolo ali niko ih ne pominje
- Post n°528
Ako ćeš tako da naučiš o pravu možeš da probaš.Creepy Uncle wrote:Dakle zakon ne sankcioniše udaranje žena u lice? Smem da uđem u pekaru i nokautiram prodavačicu?
- Post n°529
Nisam znao da je OK da prosipam zenama vodu na glavu, hvala na informaciji!
Ako budu reagovale nasilno protiv mene, tuzicu vam ih, da znate s kakvim nasilnicama imate posla.
Ako budu reagovale nasilno protiv mene, tuzicu vam ih, da znate s kakvim nasilnicama imate posla.
- Guest
- Post n°530
nisam želeo da se dalje ubeđujem s vama jer ste ti i Kapetanm bili vrlo decidni. no, tužilac, kao i ja, vidi ovo delo kao nasilničko ponašanje.Sotir wrote:Ako ćeš tako da naučiš o pravu možeš da probaš.Creepy Uncle wrote:Dakle zakon ne sankcioniše udaranje žena u lice? Smem da uđem u pekaru i nokautiram prodavačicu?
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=03&dd=14&nav_category=16&nav_id=1517519
- Post n°531
kapetanm wrote:Razumeo sam u kontekstu krivicnog dela tako i kazem.Creepy Uncle wrote:Dakle zakon ne sankcioniše udaranje žena u lice? Smem da uđem u pekaru i nokautiram prodavačicu?
Prema dosadasnjoj prici, ako idemo u detalje "Segejev drug" je osamario zrtvu. Tu nema lake telesne povrede. Nema nasilnickog ponasanja jer radnja nije ponavljana. To je prekrsaj - i tako ce se zavrsiti.
Ne smes da nokautiras prodavacicu .
Ali verovatno se vec zna ko je u pitanju verovatno je bilo gomila ljudi okolo ali niko ih ne pominje
prvo je na grub nacin prosao pored nje (u situaciji gde to ne moze biti nicim opravdano i kao da je namerno), posle joj je dobacivao "ćoro" i onda udario. posla koliko hoces za organe reda i pravosudje. rec je o kriminalu kao svakom drugom
sergej to ne razume. da je video da je neko tu nesto ukrao ostao bi za policiju, a za ovo ne bi, to mu je u granicama normalnog evidentno.
- Post n°532
Насилничко понашање је и вређање, тај део није био споран.Creepy Uncle wrote:
nisam želeo da se dalje ubeđujem s vama jer ste ti i Kapetanm bili vrlo decidni. no, tužilac, kao i ja, vidi ovo delo kao nasilničko ponašanje.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=03&dd=14&nav_category=16&nav_id=1517519
https://www.besplatnapravnapomoc.rs/2013/07/clanak-8661/
- Guest
- Post n°533
dakle Petar Vladulović, Sergejev razbacani ortać sa kojim izlazi u klabing i fotka se za društvene mreže.
Sergej je jednostavno lažljiva uličarska uštva.
(informaciju o identitetu dobio sam tri dana pre Informera, ali nisam mogao da je širim)
Sergej je jednostavno lažljiva uličarska uštva.
(informaciju o identitetu dobio sam tri dana pre Informera, ali nisam mogao da je širim)
- Post n°534
Znaci, ipak mu je pajtos?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°535
Mozda se u petak drugi put upoznao sa njim
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°537
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°539
Tri dana se pitam šta Sergej ima od laganja kad će sve biti jasno iste sekunde čim objave Vladulovićevo ime. Tek sad sam shvatio: mozak petnaestogodišnjaka. Da odložim problem, a za tri dana neka bude šta bude.
- Guest
- Post n°540
Quincy Endicott wrote:
jel to ovaj?
Da. To je fotka sa njegovog instagrama, ali je deaktivirao nalog.
- Guest
- Post n°541
U 10 maraka da će sad reći kako ga je nepoznati lik zamolio da se fotkaju zajedno.
- Guest
- Post n°542
sejlor wrote:U 10 maraka da će sad reći kako ga je nepoznati lik zamolio da se fotkaju zajedno.
I to više puta. Izvinite zbog prenošenja fotke sa Informera.
- Guest
- Post n°543
Pa veliki obožavalac, šta ćeš.
Last edited by sejlor on Thu Mar 14, 2019 5:59 am; edited 1 time in total
- Post n°544
lik je trebalo sam da se prijavi, to je navodno bio razlog zašto sergej niti iko iz psg-a
nije izašao sa imenom.
nije izašao sa imenom.
- Guest
- Post n°545
meni je to delovalo kao najverovatnije kad je Sergej počeo da napada Kseniju po tviterima.William Murderface wrote:Znaci, ipak mu je pajtos?
- Guest
- Post n°546
Tranpara ima one predugačke kravate, naša populistička nada vuče šalove i ešarpe po poduCreepy Uncle wrote:sejlor wrote:U 10 maraka da će sad reći kako ga je nepoznati lik zamolio da se fotkaju zajedno.
I to više puta. Izvinite zbog prenošenja fotke sa Informera.
- Post n°547
ovo će da se ispinuje kao db nameštaljka, zna se ko su navijači i ko ih kontroliše,
uvalio db sergeju navijača da napravi sranje, siroti sergej.
uvalio db sergeju navijača da napravi sranje, siroti sergej.
- Post n°548
kripi, kako si znao identitet?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°550
Sergej će se uskoro probuditi, osvežen i voluminiziran, na skijanju se ustaje rano, pa očekujem ozbiljno luđenje na tviteru.
jbt jebo Tramp Čedu i rodio se Sergej.
jbt jebo Tramp Čedu i rodio se Sergej.