Ali zato da kaze da ce se formirati, kako trebuje i dolikuje po pravdi svevisnjeg, zemlja od Draca do Dubrovnika; od Djerdapa do Plitvica; od Palica do Ohrida, to bi vec bio nesto.
Ovako, gde je bio, sta je radio-nista.
Tebi prlo nacističko, treba govnjiva motka. Tamo, u toj Nemačkoj, gde si se kao veliki Srbin sklonio da braniš srpske interese. To što pljujem Čanka, ne znači da mi se ti svidjaš. Nimalo. Ista ste govna, ti i Čanak. To je suština. pic.twitter.com/k80nv8Kdco
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 4, 2019
ja pomislio da se obraca bihaljiu ovim prlo nacistickoplachkica wrote:Tebi prlo nacističko, treba govnjiva motka. Tamo, u toj Nemačkoj, gde si se kao veliki Srbin sklonio da braniš srpske interese. To što pljujem Čanka, ne znači da mi se ti svidjaš. Nimalo. Ista ste govna, ti i Čanak. To je suština. pic.twitter.com/k80nv8Kdco
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 4, 2019
Onda me je Zdravko naterao da napišem onaj seamni tvit u kome sam optužio Suzanu za ovakav razgovor. I evo ja ti ovom prilikom dajem toliko željeno izvinjenje i nemojte me zvati u Kg, jer neću doći. Idem u Knić i Topolu i Batočinu, budite bezbrižni, evo trećeg konačnog dogovora.
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 5, 2019
Creepy Uncle wrote:Folić čovek od integriteta
No Country wrote:Сад тек видим да су ствари могле да буду још и много горе. Нпр. да је био измишљен твитер у доба Вука Драшковића.
Upravo je u prostorije PSG, ušao Nenad Čanak. Sa telohraniteljima i dramskim patosom:
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 5, 2019
“Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Vi ste uvredili moju porodicu. A to košta.”
Okrenu se i ode.