Sergej Trifunović - Legijatan
- Guest
- Post n°251
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
To je klovnovsko poziranje, a sve zajedno - glupavi distraction koji nas košta još nedelju dana.
- Post n°253
Bio sam sam, u pratnji Bojana Pudara, sekretara poslsničke grupe u NSRS koji mi je pomogao oko adrese, i sa pratiocem koji mi pomaže jer se teško krećem. Fido je bio okružen sa desetak ljudi.
— Nenad Čanak (@XXLTulip) March 5, 2019
Kukavica. https://t.co/WCyOpjOzJo
- Post n°254
plachkica wrote:je l to pretnja?
Ваљда најава фактуре за глумачке услуге приказивања своје особе на лицу места и импровизовања текста. Било би јефтиније да је добио текст.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°255
Koja će ovo igračka plačka biti kada se skonta da Sergej uopšte ne razume ništa što se proteže izvan njegovog ega i njegovog mehanizma za samopromociju.
O odnosima sa kumom Aleksandra Vučića, tipom sa 13 krivičnih prijava, Šešeljevim telohraniteljem, bliskim drugarom Dušana Spasojevića, bliskim saradnikom Gorana Vesića:
O odnosima sa kumom Aleksandra Vučića, tipom sa 13 krivičnih prijava, Šešeljevim telohraniteljem, bliskim drugarom Dušana Spasojevića, bliskim saradnikom Gorana Vesića:
- Post n°258
Pana? Zar on nije ubijen pre vise od 10 godina?!
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°259
Gde ubijen, ne izbija iz Vesicevog drustva, mlati demokrate po Mionici, vodi gorile po Srbiji kad su izbori, u slobodno vreme spasava bolesnu decu tesku ruku ima ali je dusa od lika, vidi se po faci odmah
- Post n°260
jbte. ja sam bio siguran da je panic ubijen na nekim demonstracijama.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°261
Izvukao se on iz tih priča, sada igra na bezbedno. Zver par ekselans. Kako uopšte dođeš u životnu situaciju da ti to bude neko sa kim se fotkaš i posle ga braniš po tviteru?
- Post n°262
dobro onda je vec prilicno ocigledno da je ovo sve setap sa ovim demonstracijama, sergejem, nogom, boskom verovatno i djilasom itd
_____
#FreeFacu
- Post n°263
setap?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°264
Creepy Uncle wrote:Koja će ovo igračka plačka biti kada se skonta da Sergej uopšte ne razume ništa što se proteže izvan njegovog ega i njegovog mehanizma za samopromociju.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°265
Kondo wrote:dobro onda je vec prilicno ocigledno da je ovo sve setap sa ovim demonstracijama, sergejem, nogom, boskom verovatno i djilasom itd
pa ima tu poneki red flag, ali daj da ne paranoisemo, ko od nas moze da kaze da nije u bliskim odnosima sa glavnim Vucicevim stranackim batinasem i ubicom.
eeee setio sam se, pa ti si mislio na Ranka Panica, on je poginuo na demonstracijama povodom hapsenja Radovana Karadzica.
- Post n°266
ja sam jednom bio u prisustvu tog coveka i mogu reci da nikada nisam bio u drustvu monstruoznije pojave. doslovce vidis da sva tela oko sebe vidi kao meso koje se ili mlati ili siluje.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°267
kuku wrote:setap?
u najmanju ruku, pitanje koje bi nekakva razboritija javnost postavila Sergeju bilo bi - u kakvoj je vezi Pana sa fondacijom koju ti vodis, i na koji nacin je podrzao, cak spasao, njen rad.
- Guest
- Post n°268
bruno sulak wrote:ja sam jednom bio u prisustvu tog coveka i mogu reci da nikada nisam bio u drustvu monstruoznije pojave. doslovce vidis da sva tela oko sebe vidi kao meso koje se ili mlati ili siluje.
- Post n°269
jeste ratko panic mislio sam da je to ovaj šešeljev pana, kad ono ali međutoa
hvala
hvala
_____
#FreeFacu
- Post n°270
bruno sulak wrote:ja sam jednom bio u prisustvu tog coveka i mogu reci da nikada nisam bio u drustvu monstruoznije pojave. doslovce vidis da sva tela oko sebe vidi kao meso koje se ili mlati ili siluje.
Slike ili se nije desilo.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°271
Creepy Uncle wrote:kuku wrote:setap?
u najmanju ruku, pitanje koje bi nekakva razboritija javnost postavila Sergeju bilo bi - u kakvoj je vezi Pana sa fondacijom koju ti vodis, i na koji nacin je podrzao, cak spasao, njen rad.
pih sergej na to ne bi odgovorio ili bi protrljao nesto bez veze.
mene zanima da li vi proteste vidite kao dogovor vrhovnog balegara i tzv opozicije?
meni je to previse
_____
- Post n°272
Creepy Uncle wrote:bruno sulak wrote:ja sam jednom bio u prisustvu tog coveka i mogu reci da nikada nisam bio u drustvu monstruoznije pojave. doslovce vidis da sva tela oko sebe vidi kao meso koje se ili mlati ili siluje.
Iako je novinarima pričao da u SRS-u radi za platu od 200-300 maraka, Panić je uspešno razvijao biznis. Sa bivšim sportistom Darkom Đikanovićem pokrenuo je noćni klub „Arhaik“. Saradnja je trajala do 2. septembra 1995, kad su se potukli do smrti. Prema policijskim podacima, Panić je Đikanovića odvezao u Urgentni centar, ali nije bilo pomoći, mladić je sutradan preminuo. Okružni sud je prihvatio Panićevo objašnjenje da je Đikanović pred „Arhaik“ došao pijan, počeo svađu i prvi potegao pištolj. Prema presudi, Panić je „u nužnoj odbrani“ udario partnera, koji je pao, udario glavom o beton i zadobio kobne povrede.
ja sam gledao kao student kako svedoci menjaju iskaze o ovom ubistvu. nismo videli, mozda je on, ne mogu reci...
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°273
kuku wrote:Creepy Uncle wrote:
pih sergej na to ne bi odgovorio ili bi protrljao nesto bez veze.
mene zanima da li vi proteste vidite kao dogovor vrhovnog balegara i tzv opozicije?
meni je to previse
Ne. Meni lično sve što se dešava liči na izvestan stepen nejedinstva u the strukturama.
- Post n°274
+1
_____
- Post n°275
strukturama kao tzv dip stejt?
_____