Sergej Trifunović - Legijatan
- Post n°176
Re: Sergej Trifunović - Legijatan
to s orguljama jeste bilo super. Mislim, kapiram da je Vučićeva ideja kolko ovaj Vojvođanski front opozicionih glasača u Vojvodini da otkine nek otkine - super
- Post n°177
'napravio je kuću pored kuće, da mi mogao u nju da stavi orgulje, nabijem mu te orgulje u debelo dupe', tako nešto.
a ušao je u velikog brata i izvređao gledaoce velikog brata i za dva, tri dana skupio 2 miliona evra,
ne znam da li se može porediti sa ovim.
a ušao je u velikog brata i izvređao gledaoce velikog brata i za dva, tri dana skupio 2 miliona evra,
ne znam da li se može porediti sa ovim.
- Post n°178
reakcija na čanka je zbog najavljenje koalicije lsv-a i onog odžića, o kog se i janković u predsedničkoj
kampanji opekao.
kampanji opekao.
- Post n°179
JMa dobro, realno, glupa tema za raspravu
- Post n°180
plachkica wrote:reakcija na čanka je zbog najavljenje koalicije lsv-a i onog odžića, o kog se i janković u predsedničkoj
kampanji opekao.
ma to je režimsko maslo 100%, nema greške
- Post n°181
Kad se i ako pojavi prava vojvođanska opcija ona će se iznedriti iz samog režima ovog ili već nekog, kao Milo. E to će biti frka. Ali to će se sigurno desiti ako Srbija nastavi da luduje.
- Post n°182
Vojvodina na sledecem popisu 75% Srba, za dve dekade na 85%...porekla iznad...
- Post n°183
da nam gari malo politički sazri i ojača
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°184
Inace meni je zao za Starim Sadom i tim starim lalinskim vremenima Dundjerskih, secam se kao juce kako je lepo bilo dok smo cezili kroz Titel i Mosorin za guskama, i sad mi samo ostaje da pevusima i secam se nekih boljih vremena, kada postane vojvodjane nisu naizvali krmcima...
Nema vise stare Vojvodine, nema vise Nemaca, nema vise Zichydorfa...kakvo je uopste to ime Plandiste?
Nema vise stare Vojvodine, nema vise Nemaca, nema vise Zichydorfa...kakvo je uopste to ime Plandiste?
Last edited by Zuper on Fri Mar 01, 2019 11:25 pm; edited 1 time in total
- Post n°185
Publikumbeschimpfung kao metod političke agitacije, od mene pozitivno brojanje.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°186
Zuper wrote:
Pa nisu ni Crnogorci kao nacija nastali iz Albanaca.
- Post n°187
Naravno, nego od starijeh Dukljana.KinderLad wrote:Zuper wrote:
Pa nisu ni Crnogorci kao nacija nastali iz Albanaca.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°189
Steva Supljikac i patrijarh Rajacic kao mesto okupljanja pravih Vojvodjana.
Dogovoricemo se o svemu u Karlovicma mestu mome dragom, trlatateralno kao nekada Svaba, Englez, Turcin i Rus.
Eh, Stari Sade...i Varadinski mostu...
Dogovoricemo se o svemu u Karlovicma mestu mome dragom, trlatateralno kao nekada Svaba, Englez, Turcin i Rus.
Eh, Stari Sade...i Varadinski mostu...
- Post n°190
ne lazi, vojvoda supljikac je ulica na krstu
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°191
Sećam se Sergeja Trifunovića koji kao student I godine uznemirenog govorenja i dopisni član ”Levih jatana”, u kožnom mantilu martinkom udara vrata menze Studentskog doma ”Slobodan Bajić” i sa vrata u maniru politkoma vikne: ”Vi ovde jedete i pijete dok naša braća dole kod fontane ginu!”
- Post n°192
Cool svi. Sergej je danas samo spiker u Legijinom obraćanju Novosađanima. #pokretslobodnih građana i jednog, koji zbog mene, za Sergeja i njega „najgoreg u Srbiji“, to 40 godina nije.
— Čedomir Jovanović (@Ceda_Jovanovic) March 1, 2019
- Post n°193
Joj, Čeda o Legiji...
- Post n°194
on se po zadatku družio sa legijom, da pazi za njega, sergej zato što voli
[img][/img]
[img][/img]
- Post n°195
LSV: Trifunović u maniru neofašističkih jurišnika
LSV ocenjuje da je govor predsednika PSG Sergeja Trifunovića na protestu „Jedan od pet miliona“ u Novom Sadu "ispod svake granice pristojnosti i istine".
Kako se navodi, Trifunović je izneo salve mržnje prema Vojvodini u "maniru neofašističkih jurišnika".
"I kao što je u Kragujevcu pozivao na kačenje slika Dimitrija Ljotića, u gradu u kome su ljotićevci učestvovali sa okupatorima u pogubljenjima đaka 1941. godine, tako se Trifunović juče u našem glavnom gradu odlučio na salve mržnje prema Vojvodini, u najboljem maniru neofašističkih jurišnika", navodi LSV u saopštenju.
Ta stranka takođe poziva organizatore protesta da se ograde od reči Sergeja Trifunovića.
"Mržnja prema Vojvodini i prostačko vređanje političkih neistomišljenila ne smeju biti poruka upućena sa građanskih protesta", ukazuje LSV.
- Post n°196
Fašištički? Moj govor je upravo bio protiv vas, secesionista, otcepljivača Vojvodine, u usta vam se serem fašistička.
— Serge Truffaut (@WhistlerDick) 1 March 2019
E daj, nek neko napravi nešto pored SzS, ovo go debil do debila
- Guest
- Post n°197
Ma pokidao je Sergej, šta ti je otvorio je jedno veliko pitanje, treba zaustaviti vojvođanski separatizam.
Ovaj tvit kao da je sastavljao Paja Levijajan, kome je fašizam sve osim fašizma.
Ovaj tvit kao da je sastavljao Paja Levijajan, kome je fašizam sve osim fašizma.
Last edited by Creepy Uncle on Sat Mar 02, 2019 9:02 pm; edited 2 times in total
- Post n°199
Creepy Uncle wrote:Ma pokidao je Sergej, šta ti je otvorio je jedno veliko pitanje, treba zaustaviti vojvođanski separatizam.
Ништа лакше, ево на ум ми падају бар три лака решења.
- укинути сепаратистима разлог за постојање тако да им се испуни циљ, да видимо шта ће онда... као пас који најзад стигне кола
- да им се укину докази - тако да нпр. војвођанским општинама остане од пореза исто као Вождовцу, да видим на шта ће сад да кукају
- да се прво уради редефиниција граница, тако да се Војводини да сва земља северно од Саве и Дунава, осим делова општине Шабац, који стичу статус Хонгконга. Док се снађу са тим, наредна генерација неће знати одакле да крене даље.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°200
Sergej u patroli
teofil pančić
Krenimo, u pravom novinarskom maniru, s izveštajem sa terena. Pošto stalno putujem na toj relaciji (jer sam tako u mogućnosti), redovno proveravam stanje u ataru između Batajnice i Nove Pazove, i slobodan sam da raportiram: nisam primetio ništa neobično, nikakve antidržavne aktivnosti. Beskrajne njive na jednoj strani, onoj batajničkoj, beskrajne na drugoj strani, onoj pazovačkoj. Kićeni Srem je ionako i s jedne i s druge strane.
Nema, dakle, tamo ničega neobičnog, baš kao što nema ničega čudnog ni na Tamišu između Beograda i Pančeva (i tamo redovno proveravam), ni na drumu ka Zrenjaninu tamo između Dunavca i Čente, kao ni na zagrebačkom autoputu između Dobanovaca i Šimanovaca: niko ne podiže granični prelaz, carinsku ispostavu ili bilo šta slično. Ne vijori se zastava Vojvodine na kraju pazovačkog atara (mada, i da se vijori, pa šta?), nema ljutih slaninara sa zelenim kapama da kontrolišu kretanje ljudi i robe iz centralne Srbije, i uopšte, nema tamo ničega osim vrana i poljskih miševa. Oh da, i Sergeja Trifunovića koji, valjda za svaki slučaj, patrolira virtuelnim pograničjem na svojoj Rosinanti, telom svojim i svoje verne rage sprečavajući "otcepljenje Vojvodine", koje inače samo što nije, zna Sergej, reče mu jedan čoek. Kao što on inače u poslednje vreme svašta zna o stvarima o kojima ništa ne zna, jer mu reče jedan čoek. Bilo koji čoek, ako me razumete.
A ko će to da "otcepi Vojvodinu"? Nenad Čanak, "debelo krme" i đubre neopevano, separatistički zlikovac, kao što to već o njemu, naime Čanku, odavno zna i odavno trubi ama baš svaki vojvođanski, i ne samo vojvođanski, fašista, radikal, četnik-početnik, nedićevac, ljotićevac, i tako već trideset godina. Pitajte, uostalom, i ekipu koja vlada na obema obalama, od Vučić Aleksandra pa do Gojković Maje, Mirović Igora i ostalih: koliko li su samo puta do sada naglas fantazirali "vojvođanski separatizam" od kojeg će dobrohotno da nas odbrane ako ih zauzvrat postavimo i zadržimo ih na vlasti, i koliko su ga puta politički locirali baš tamo gde ga sada locira i Sergej Trifunović, ili možda – voleo bih da verujem – neko ko je oteo glumca i vešto ga imitira, usput ga sramoteći? Pa, sto mu gromova, celokupne političke karijere svih desničara severno od Dunava i Save nisu ništa drugo nego udobna dugogodišnja parazitiranja na "odbrani Severne Srbije od vojvođanskog separatizma", najčešće atribuiranog baš Čanku i njegovoj Ligi! Ništa drugo (i ništa korisno i pametno) ti ljudi ne rade već trideset godina, ništa osim što brane Vojvodinu od nepostojećeg ili mikronskog separatizma nekih misterioznih zlih sila. I, šta biva nakon svega? To što sve vreme znaju svi politički i kulturni vampiri, paraziti i upropastitelji Vojvodine i Srbije, to sada sa njima i istovetno njima, a navodno protiv njih, isto zna i urla i Sergej Trifunović, i to usred Novog Sada. Dočekan odobravanjem mase u kojoj neki spremno terciraju govorniku zaurlavajući "Velika Srbija, Velika Srbija".
Nije stvar, razumećete, u uvredama Nenadu Čanku. Političari moraju svašta da otrpe, a Čanak je ionako poslednjih godina učinio mnogo i previše toga da mnogima više ne predstavlja dostojan subjekt za odbranu. Hoću da kažem, po mnogo čemu je postao neodbranjiv... I zato možete misliti i govoriti šta hoćete o njegovim sumnjivim ili kvarnim političkim vratolomijama, o neprincipijelnim koalicijama, o bogaćenju i šegačenju – sve je to OK. Ne pada mi na pamet da branim Čanka i njegove od njihovih nepočinstava, o kojima sam, uostalom, pisao mnogo puta, i to mnogo pre nego što je Sergej Trifunović saznao da ovi ljudi postoje. Ali, onog trenutka kada se u priču uvede stari, dobri fantom "vojvođanskog separatizma", pa se nadigne malograđanska moralna panika oko njega, ona ista koja je proizvela svaku političku nakaradu u Vojvodini od "jogurt revolucije" do danas, pa se po trgovima novosadskim zaurlava o "srpskoj Atini", bre, koju neki Ja ili neki Mi, eto, nećemo dati tamo-već-nekome ("okupacionoj vojsci", ej!) onda više ništa nije smešno, čak ni bizarno, ponajmanje umetnički razbarušeno. Onda đavo odnosi svaku šalu, a politička scena i politička borba pretvaraju se u štalu. Onda se tu otvara Pandorina kutija zla, gluposti i mržnje, a kako ona izgleda iznutra, u to su se Novi Sad i Vojvodina mnogo puta uverili, i skupo su platili svako njeno pražnjenje, tj. izlivanje. I otuda dobro znaju, pamćenjem vlastite kože, šta je to strah, kako i otkuda dolazi.
Strah je normalna ljudska reakcija, i strah nije isto što i kukavičluk. Kada se nekoga ili nečega uplašiš, to treba sebi priznati, a onda videti zašto (ti) se to dogodilo, i kako se može protiv toga. Neki strahovi su iracionalni, neosnovani, pa ih treba čupati iz sebe kako god znaš. Drugi su opravdani utoliko što motiv za njih dolazi spolja: onda treba videti šta ćeš s onim što te je uplašilo, kako ćeš se zaštititi od toga.
O strahu sam, dakle, morao danas da svedočim. Jer, od danas, od malopre, nakon što sam pogledao snimak njegovog novosadskog govora, ja se plašim Sergeja Trifunovića. Plašim se toga šta taj čovek misli, govori, šta taj čovek može da učini ako mu u ruke dospe bilo kakva moć. Plašim ga se onako kako sam se plašio i svih njegovih prethodnika, na delu dokazanog potencijala za destrukciju "boraca protiv vojvođanskog separatizma"; inače, velika većina njih sedi u odajama vlasti, gradske, pokrajinske, državne. Sam bog zna šta se desilo da se Sergej nešto naljutio na njih, ali verujem da će ga proći i da će oni opet biti ekipa, jer je sada jasno da nema načelnih razloga da ne budu. Pa će i dalje zajedno braniti "srpsku Atinu" i "srpsku Vojvodinu" od zlih separatista. Makar i patrolirajući na Rosinanti među vranama i poljskim mišima, prkosno odolevajući podjebavajućem sremskom severcu.