opozicija
- Post n°326
Re: opozicija
profesionalni bokser koji je tokom protesta zutih prsluka u parizu iznabadao jednu nindza-kornjacu uzivo preko kamera, kada mu je drzava francuska pripretila institucionalizovanim drakonskim jebanjem u dupe, ovaj je prikupio 300 k eura za odbranu od gradjanina francuske u vidu donacija
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°327
fikret selimbašić wrote:Onda to hapšenje može da bude korisno i ovome ako ga uhapse i protestima generalno.
Prilično glup potez vlasti.
Sta znam. U 10e da je u pitanju SNS-ovac a da je pretnja hapsenjem samo bacena koska koju "savez za vesanje i silovanje" treba da zagrize
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°328
ficfiric wrote:fikret selimbašić wrote:Onda to hapšenje može da bude korisno i ovome ako ga uhapse i protestima generalno.
Sta znam. U 10e da je u pitanju SNS-ovac a da je pretnja hapsenjem samo bacena koska koju "savez za vesanje i silovanje" treba da zagrize
- Post n°329
Lici ali ne bih stavljao ruku u vatru da je to bas taj lik.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°330
+1
A i glupa mi je priča. Pa šta ako je neko doneo vešala. I treba da ih donese.
A i glupa mi je priča. Pa šta ako je neko doneo vešala. I treba da ih donese.
- Guest
- Post n°331
ficfiric wrote:fikret selimbašić wrote:Onda to hapšenje može da bude korisno i ovome ako ga uhapse i protestima generalno.
Onda je vrlo mudar i opasan potez vlasti. Ako je ovaj sa vješalima njihov igrač, nakon njega mogu da hapse bilo koga zbog zbog bilo čega sa protesta i neće biti potrebe da izvodi kordone da pendreče.
- Guest
- Post n°332
mene baš briga da li je u pitanju podmetačina ili ne
vešala su najblaže od arsenala koji mislim da su zaslužili
ne pitam se ja, jbg
vešala su najblaže od arsenala koji mislim da su zaslužili
ne pitam se ja, jbg
- Post n°333
upravo
cemu vesala pored onolikih terazija
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°334
Creepy Uncle wrote:A i glupa mi je priča. Pa šta ako je neko doneo vešala. I treba da ih donese.
Ja bih prvo da vidim ko je u pitanju - ako je provokator onda me ne interesuje pokusaj spina a ako je opozicionar, ima moju podrsku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°335
Mr.Pink wrote:cemu vesala pored onolikih terazija
Dobra ideja, trebalo bi sledeći put poneti kakav kandelabr (da ne kažem banderu).
- Post n°336
fikret selimbašić wrote:Onda je vrlo mudar i opasan potez vlasti. Ako je ovaj sa vješalima njihov igrač, nakon njega mogu da hapse bilo koga zbog zbog bilo čega sa protesta i neće biti potrebe da izvodi kordone da pendreče.
Vec su pokazali da mogu da hapse bilo koga. Kad je letos bio prvi skup SzS u Sapcu, SNS je izveo provokatore. Iako su sva desavanja snimljena iz sto uglova, iako je bio i direktan prenos na TV Sapcu, jedan dveras je uhapsen zbog "napada" na neku zenu iako ona ni u jednom trenutku ne stoji ni blizu njega. Dovoljno je bilo da se uhvati za vrat i uperi prst u njega, da lik zavrsi u pritvoru
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°337
Mr.Pink wrote:upravo
Daj, nismo Nemci, kakva vesala, kakve Terazije... ima valjda neko prazno ostrvo u drzavi
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°338
@fićo
Hapsili su i zbog ražnja™, znam za to. Mislio sam na učesnike beogradskih protesta, najmasovnijih i najneprijatnijih za vlast. Nema potrebe za šmrkovima i pendrečenjem, hapsiš selektivno i koliko zatreba. Kasnije preko svojih medija to mogu da predstavljaju kroz njima podesnu priču i obrazloženja. Dobra stvar po opoziciju je što to ne može dugo da traje, vlasti moraju da brzo završe s tim jer ako potraje i ako kandidata za hapšenje bude više onda je teže i krpiti tu priču.
Hapsili su i zbog ražnja™, znam za to. Mislio sam na učesnike beogradskih protesta, najmasovnijih i najneprijatnijih za vlast. Nema potrebe za šmrkovima i pendrečenjem, hapsiš selektivno i koliko zatreba. Kasnije preko svojih medija to mogu da predstavljaju kroz njima podesnu priču i obrazloženja. Dobra stvar po opoziciju je što to ne može dugo da traje, vlasti moraju da brzo završe s tim jer ako potraje i ako kandidata za hapšenje bude više onda je teže i krpiti tu priču.
- Post n°339
Vesalo je skoro izvesno doeno sns provokator jer koliko sam video na snimcima posle Terazije koja su prikazivala celu masu nije ih bilo.
Dakle, iznesena su na Terazijama, simbolicki, slikana a onda nestala.
Nije prvu put da Vucic pravi provokacije na ovim protestima.
Niko ne bi smeo da se hapsi zbog vesala jer na njima nije pisalo sta ce da se radi. Moze da znaci da hoce da se obesi sam nosioc...
Dakle, iznesena su na Terazijama, simbolicki, slikana a onda nestala.
Nije prvu put da Vucic pravi provokacije na ovim protestima.
Niko ne bi smeo da se hapsi zbog vesala jer na njima nije pisalo sta ce da se radi. Moze da znaci da hoce da se obesi sam nosioc...
- Post n°340
Sigurno da je provokator. Vesala nisu predmet koji se vrzma po dvoristu pa ga ucesnik protesta ponese iz zezanja. To treba napraviti i transportovati.
Nisam do sada vidjao da se obicni ucesnici toliko angazuju oko nekog rekvizita za protest. Te stvari rade organizacije. Dakle, ili je to radila Nogina ekipa ili je SNS u pitanju - nema trece opcije
Nisam do sada vidjao da se obicni ucesnici toliko angazuju oko nekog rekvizita za protest. Te stvari rade organizacije. Dakle, ili je to radila Nogina ekipa ili je SNS u pitanju - nema trece opcije
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°341
Pokušaj diskreditacije je usmeren ka "tihoj većini" koja drži ove na vlasti, zarad pravljenja distinkcije kod pre svega starijih glasača ("mi pristojni oni bi da vešaju") i daljeg uveravanja mekih glasača, tj stabilizacije meke podrške, da ne otkliza u neopredeljene.
- Post n°342
Mislim da se nosioci vesala pojavio u sredini protesne setnje gde su bili pusteni marksisti njih 21, a znamo sta oni rade na protestima, pa ko zna sta moze biti tacno.
Ali ne verujem da su oni.
Ali ne verujem da su oni.
- Post n°343
Gargantua wrote:Pokušaj diskreditacije je usmeren ka "tihoj većini" koja drži ove na vlasti, zarad pravljenja distinkcije kod pre svega starijih glasača ("mi pristojni oni bi da vešaju") i daljeg uveravanja mekih glasača, tj stabilizacije meke podrške, da ne otkliza u neopredeljene.
Nisu usmerena na sam protest.
- Guest
- Post n°345
Msm on se inače ne obraća nikom više osim korpusu svojih stvarnih i potencijalnih glasača.
- Post n°346
ma svi ti rezoni, racimoce, muckovi i podvale im se mogu za tili cas obiti o glavu
nemo posle da ta vesala uistinu postanu nekakav benchmark narodne volje
nemo posle da ta vesala uistinu postanu nekakav benchmark narodne volje
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°347
Gargantua wrote:Msm on se inače ne obraća nikom više osim korpusu svojih stvarnih i potencijalnih glasača.
Pa i neopredeljenima, da se slučajno ne bi aktivirali na suprotnoj strani.
Mislim da je ogroman deo SNS propgande usmeren upravo ka njima. Cilj je mućenje vode i stvaranje utiska da je politika besmislena, da je do istine nemoguće doći (ili je pak "negde na sredini"). Sedi di si, ni za di si nisi, a kamoli da se odvučeš do biračkog mesta.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°348
Meni je uvek merilo onaj moj berberin, što je nekad glasao za Tadića, mrzi Vučića, al ne glasa, jer će ionako sve da pokradu, a i nema za kog. Jeremija mu antipatičan, Janković ništa nije uradio na mestu Zaštitnika građana (pošto je on pomno pratio njegov rad) i sve tako nešto.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°349
Na stočiću u salonu Men's Health i Informer.
_____
- Post n°350
Bože sad kad se setim ovoga, i kakva bi histerija danas bila. Dobar je Čanak ovde bio. Šteta što danas opozicija nema muda kao onda.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!