opozicija
- Post n°301
Re: opozicija
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°302
Meni je ovo urnebesno . kako rece pajkic stariji, satira nikad nije u sluzbi vlasti, ziv dokaz da se obije o glavu kad se tako nesto pokusa . Ambijent me podseca na onaj klip gde psiho vraca knjigu posle 30 godina, vrv isti autori, simpaticno je da je tajkun bezimen za razliku od jeremica i djilasa, koji su toliko iskarikirani da su tu na nivou crtaca, tj simpaticno smesni lol. Jbg preterali su do te mere da ce se na ovo zagroktati onaj najmanji deo njihovih glasaca, za vecinu je ovo ipak preogoljeno da bi imalo zeljeni efekat
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°303
A zasto je Djilas sa Jeremicem? Gde mu je Solak?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°304
disident wrote:Meni je ovo urnebesno . kako rece pajkic stariji, satira nikad nije u sluzbi vlasti, ziv dokaz da se obije o glavu kad se tako nesto pokusa . Ambijent me podseca na onaj klip gde psiho vraca knjigu posle 30 godina, vrv isti autori, simpaticno je da je tajkun bezimen za razliku od jeremica i djilasa, koji su toliko iskarikirani da su tu na nivou crtaca, tj simpaticno smesni lol. Jbg preterali su do te mere da ce se na ovo zagroktati onaj najmanji deo njihovih glasaca, za vecinu je ovo ipak preogoljeno da bi imalo zeljeni efekat
plus jedan na sve. satira je uvek subverzivna, po prirodi stvari ne moze vlast time da se bavi
inace da je 100 jaja poletelo na RTS ove sline bi se usrale do grla. ja bukvalno neveruem sta im rade mirni protesti jednom u 7 dana i u kakvu histeriju zapadaju. jajare, bednici, pizde.
- Post n°305
mene zanima ko su glumci?
(ovaj što glumi đilasa me malo podseća na krstovića, ali pretpostavljam da je on dovoljno
veliki glumac da sebi ne bi ovako nešto dozvolio.)
(ovaj što glumi đilasa me malo podseća na krstovića, ali pretpostavljam da je on dovoljno
veliki glumac da sebi ne bi ovako nešto dozvolio.)
- Post n°306
video kao da je došao sa aleksandar vučić srpski elijot nes pejdža
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°307
Ovo je jezivo glupo. Da, imaće publiku, ali neveliku
- Post n°308
Koliko neduhovit moras da budes pa da napravis nesmesnu foru na racun Jeremije?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°309
А ја вам кажем да ово итекако гађа у мету. То је та иста сорта која се церекала на Љубу Мољца, Индексовце и сл. Они управо имају карикатурално поједностављени светоназор - па ко би други икада гласао за сподобу ранга Вучића?
- Post n°310
sta fali ljubi moljcu?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°311
No Country wrote:А ја вам кажем да ово итекако гађа у мету. То је та иста сорта која се церекала на Љубу Мољца, Индексовце и сл. Они управо имају карикатурално поједностављени светоназор - па ко би други икада гласао за сподобу ранга Вучића?
To nije dovoljan broj ljudi. Za Vucica glasaju, drugacije ne bi bio na vlasti, i oni koji savrseno znaju da je ovaj spot sranje, ali glasaju iz drugih razlog. Nemoj zaboraviti da Vucic nije prosto samo neki mladji Sloba
- Post n°312
odličan mačor u spotu, od iste sorte kao moj takashi - turska angora
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°313
Eto nove ciljne grupeKondo wrote:odličan mačor u spotu, od iste sorte kao moj takashi - turska angora
- Post n°315
kapetanm wrote:Eto nove ciljne grupeKondo wrote:odličan mačor u spotu, od iste sorte kao moj takashi - turska angora
- Post n°316
ontheotherhand wrote:Šta je KKS ujače?
Santrač.
- Post n°318
Stefanović: Raspisujemo potragu za osobom koja je nosila vešala na protestima http://rs.n1info.com/Vesti/a457411/Potraga-zbog-vesala-na-protestima.htmlCreepy Uncle wrote:disident wrote:Meni je ovo urnebesno . kako rece pajkic stariji, satira nikad nije u sluzbi vlasti, ziv dokaz da se obije o glavu kad se tako nesto pokusa . Ambijent me podseca na onaj klip gde psiho vraca knjigu posle 30 godina, vrv isti autori, simpaticno je da je tajkun bezimen za razliku od jeremica i djilasa, koji su toliko iskarikirani da su tu na nivou crtaca, tj simpaticno smesni lol. Jbg preterali su do te mere da ce se na ovo zagroktati onaj najmanji deo njihovih glasaca, za vecinu je ovo ipak preogoljeno da bi imalo zeljeni efekat
plus jedan na sve. satira je uvek subverzivna, po prirodi stvari ne moze vlast time da se bavi
inace da je 100 jaja poletelo na RTS ove sline bi se usrale do grla. ja bukvalno neveruem sta im rade mirni protesti jednom u 7 dana i u kakvu histeriju zapadaju. jajare, bednici, pizde.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°319
a sa m21 sta je bilo opet?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°320
disident wrote:
Stefanović: Raspisujemo potragu za osobom koja je nosila vešala na protestima http://rs.n1info.com/Vesti/a457411/Potraga-zbog-vesala-na-protestima.html
Žuti prsluci su nosali giljotinu u prirodnoj veličini, pa niko nije reagovao. Opozicija treba da ospori ovu budalaštinu. Danas policija odvede ovog, sutra će svi gledati u svoje transparente hoće li proći dobru volju Neše Stefanovića.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°321
Naravno. Nije nezakonito, dakle mrš. Branite čoveka makar bio i provokator, u pitanju je princip.
- Guest
- Post n°322
Jesu li i na protestima '96. hapsili onog momka što je nosio lutku sa likom Miloševića ili sam to ja u nekom filmu vidio?
- Post n°323
Hapsili su ga i tukli, ali je to kasnije dobro naplatio.
- Guest
- Post n°324
Onda to hapšenje može da bude korisno i ovome ako ga uhapse i protestima generalno.
Prilično glup potez vlasti.
Prilično glup potez vlasti.
- Post n°325
Летећи Полип wrote:disident wrote:
Stefanović: Raspisujemo potragu za osobom koja je nosila vešala na protestima http://rs.n1info.com/Vesti/a457411/Potraga-zbog-vesala-na-protestima.html
Žuti prsluci su nosali giljotinu u prirodnoj veličini, pa niko nije reagovao. Opozicija treba da ospori ovu budalaštinu. Danas policija odvede ovog, sutra će svi gledati u svoje transparente hoće li proći dobru volju Neše Stefanovića.
Podrška za Polipa!