http://rs.n1info.com/Vesti/a456335/Cedomir-Jovanovic-Bojkot-parlamenta-odraz-nemoci.html
opozicija
- Post n°276
Re: opozicija
odgledala sam do pola i ismejala se
http://rs.n1info.com/Vesti/a456335/Cedomir-Jovanovic-Bojkot-parlamenta-odraz-nemoci.html
- Post n°278
PRAVE NOVU STRANKU! Masovna bežanija iz Sergejevog pokreta, formira se novi
Slobodni građani“ koji su pobegli iz PSG-a najpre zbog ponašanja Saše Jankovića, a posle toga i nakon izbora novog predsednika Sergeja Trifunovića
Slobodni građani“ koji su pobegli iz PSG-a najpre zbog ponašanja Saše Jankovića, a posle toga i nakon izbora novog predsednika Sergeja Trifunovića
- Post n°279
Ne znam ko ce ostati u tom pokretu sergejevih gradjana...
- Post n°280
Sto hiljada slobodnih građana grada cikaga
Smor kada i tabloidima nestane ideja o drozi pa roknu tako nebitnu vest, sergej je iovako one man show(kao i svaki drugi političar u srbalja)
Smor kada i tabloidima nestane ideja o drozi pa roknu tako nebitnu vest, sergej je iovako one man show(kao i svaki drugi političar u srbalja)
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°281
KinderLad wrote:Ne znam ko ce ostati u tom pokretu sergejevih gradjana...
Tesko da ce iko ostati od starih Jankarinih simpatizera ali verujem da ce doci gomila novih - uglavnom bivsih glasaca Belog
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°282
v
Last edited by disident on Sat Feb 02, 2019 7:56 pm; edited 1 time in total
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°283
Protestna šetnja "1 od 5 miliona" u Kosovskoj Mitrovici
Oko sto građana Kosovske Mitrovice priključilo se protestu "Jedan od pet miliona". Oni su prošetali do mesta gde je ubijen Oliver Ivanović i tu zapalili sveće. Skup je protekao bez problema.
Kako prenosi Kossev, među okupljenima su i najstariji sin Olivera Ivanovića, Nikola Ivanović, supruga Olivera Ivanovića, Marina Ivanović, Rada Trajković, bivši narodni poslanik, Dragiša Đoković, Nenad Radosavljević i troje aktivista Lokalnog fronta iz Kraljeva.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°284
Hahahhaha ne daju im da se priključe protestu
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°285
Наравно, увек је међу говнима могуће наћи разлике, ако се човек довољно удуби у проблематику. Међутим, ту си већ до гуше...
- Post n°286
disident wrote:Hahahhaha ne daju im da se priključe protestu
Ko kome?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°287
redari protesta ovom m21 bloku
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°288
bilo bi dobro da naprave nekakav spisak ko ne moze na protest (Mira Karanovic, zastave Vojvodine, levi pokreti...)
ovako je suvise ad hoc i ostavlja prostor za dobronamerna tumacenja.
- Post n°289
https://informer.rs/vesti/politika/419005/video-djilasovci-napali-marksiste-protestu-lider-opozicije-prosli-put-psovao-majku-sada-krenuo-fizicki-obracun
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°290
ma dobro, jasno je od starta ko stoji iza protesta i da nije upitanju nikakvo budjenje naroda.Ili progutas zabu tj djilas i setas uz tj iza njega, ili pravis svoje proteste i protiv djilasa i protiv vucica.Creepy Uncle wrote:bilo bi dobro da naprave nekakav spisak ko ne moze na protest (Mira Karanovic, zastave Vojvodine, levi pokreti...)
I dok se za prva dva(karanovic,zastave vojvodine) slazem da su politicki potezi i profilisanje, ovo sto radi m21 je debilizam i privlacenje paznje tako sto ce da guraju prst u oko, i da olaksaju malo djv i ekipi . Trivie radi ndvbg je koliko vidim bio prisutan i vcrs, tako da nije da je do levih pokreta
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°291
Nema ni promil sanse da Marks21 ovo radi da olaksa posao DJVu. Ostalo OK.
Meni je i dalje zao zbog toga sto ne mogu da participiram na ovim protestima, okuplja se posten svet ali ja sam izgleda odsvirao svoje, bukvalno bih se pre ubio nego da ucestvujem u necemu iza cega stoji predsednik KKS duboko zahvalan Vucicu. It's not them, it's me.
Meni je i dalje zao zbog toga sto ne mogu da participiram na ovim protestima, okuplja se posten svet ali ja sam izgleda odsvirao svoje, bukvalno bih se pre ubio nego da ucestvujem u necemu iza cega stoji predsednik KKS duboko zahvalan Vucicu. It's not them, it's me.
- Post n°292
samo misli na nemogućnost kupovine piva posle 10 uveče i biće ti lakše
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°293
Nema, slazem se, to sam i napisao na one prve optuzbe da su vucicevi spavaci, sad je nespretno zvucali. Oni to rade jer su skupina pajsera na celu sa wannabi vodjom i teskim bolesnikom kojem je samo bitno da dodje u zizu javnosti i da bude ideoloski sto cistiji i tvrdjiCreepy Uncle wrote:Nema ni promil sanse da Marks21 ovo radi da olaksa posao DJVu. Ostalo OK.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°294
Vidim ima neki antiopozicioni video, ne prenosim ga jer je preglupo glupavo tup. Izgubio sam 90 sekundi života uzalud. Jedino me interesuje (mada ne preterano) ko su izvođači radova, pošto su verovatno i Vulin i dr Slina učestvovali u osmišljavanju scenarija.
- Post n°295
Daj okaci, nemoj si takav!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°296
Mnogo je neprijatno.
snimili su antiprotestni video po ugledu/kao nastavak onih predizbornih što su ih pravili. pic.twitter.com/dbQdUWlcqB
— AstroG (@Astr0G) February 2, 2019
- Post n°297
Creepy Uncle wrote:Mnogo je neprijatno.
Ocekivano
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°299
Jel se ovo pusta negde na TVu ili ima samo na netu?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°300
opozicija kao spektra iz bonda
trivia: marketinška agencija bebe popovića se zvala spektra
trivia: marketinška agencija bebe popovića se zvala spektra