Serije kao takve
- Guest
- Post n°101
Re: Serije kao takve
sredinom 1980-ih, nešto u redovnom programu a nešto u "Programu plus", hrt je prikazao nekoliko mini-serija, po treš bestselerima uglavnom, ili po istinitim krimi pričama, i to je bilo odlično. Kao da je bilo nečeg oslobađajućeg u tom saznanju da se serija neće snimati unedogled.
- Post n°102
Nemamo temu o Superstoreu? Blasphemy!
Scene u kojima Cheyenne razvija carpooling logistiku su svetska baština contemporary televizije, maykemi.
Scene u kojima Cheyenne razvija carpooling logistiku su svetska baština contemporary televizije, maykemi.
- Guest
- Post n°103
odgledao The Little Drummer Girl i prilično je dobro. oko treće epizode ima pad i ima delova koji su malo preterano artsy i izgledaju kao neke usporene koreografije, ali sve ukupno valja. šljivovica ima važnu ulogu u ključnom trenutku. Florence Pugh bi mogla da ispadne ozbiljno dobra glumica. full disclosure: nisam čitao knjigu.
- Post n°104
Opa, nisam znao za ovo. (Čitao, a i posedujem)
- Guest
- Post n°105
Dobro, sad bez ti-vija a bez znanja da mažnjavam preko neta, mogu da se tešim da imam perdrasudu prema ovom rimejku. Repertorarski mi se čini kao izrabljivanje zbog manjka ideja.Djamolidine Abdoujaparov wrote:odgledao The Little Drummer Girl i prilično je dobro. oko treće epizode ima pad i ima delova koji su malo preterano artsy i izgledaju kao neke usporene koreografije, ali sve ukupno valja. šljivovica ima važnu ulogu u ključnom trenutku. Florence Pugh bi mogla da ispadne ozbiljno dobra glumica. full disclosure: nisam čitao knjigu.
Voleo sam film Džrodža Roja Hila s Dajanom Kiton, Klaus Kinski je igrap mosadovskog šefa, a i Dejvid Suše (Sačet) ima neku epizodicu, prilično je šlank.
Zbog filma sam uzeo i primerak romana iz biblioteke i pročitao ga. Dobro prenet Karirani Đoka.
E sad, ovo su razvukli u 6 epizoda, koliko vidim.
Pomalo sam radoznao da vidim koliko su morali da "modernizuju", ako jesu uopšte, ili su se držali epohe sa zvoncarama i bakelitnim telefonima i svim tim.
- Guest
- Post n°106
deluje da su dosta pazili na detalje. mislim, čak i ejtiz hol provincijskog SFRJ hotela izgleda sasvim uverljivo. čini mi se da sam negde video da su promenili kraj u odnosu na knjigu.
- Guest
- Post n°107
najslabija tačka je, jbg, Erik the Viking. sve vreme kao da pokušava da prikaže lika sa ozbiljnom konstipacijom. bolje mu stoje vampirski zubi.
#fangtasia4evah
e da, baš su se trudili sa izborom lokacija, arhitektura je u celoj seriji upečatljiva.
#fangtasia4evah
e da, baš su se trudili sa izborom lokacija, arhitektura je u celoj seriji upečatljiva.
- Post n°108
Otvorio da čitam ovo http://www.noviplamen.net/glavna/istorijski-revizionizam-u-srpskim-tv-serijama/?fbclid=IwAR3DgAZaGLLyR_cxKNm9QWTqL35YMB8zHJxCvWYiL3znGhbPLwVSZtDuazs
i kaže, Ranjeni orao, najgledanija serija, a ja ni čuo. Pa šta je to, šta šta šta?
i kaže, Ranjeni orao, najgledanija serija, a ja ni čuo. Pa šta je to, šta šta šta?
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°109
jedna od ekranizacija mir jam
godinama su se vrtele na rts-u
godinama su se vrtele na rts-u
- Post n°110
A. to.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°111
Neko gledao novi, interaktivni, Black Mirror (osim mene)? Gejmeri, programeri, nostalgičari za 80im, hipsteri svih fela?
- Post n°112
ja nisam.. kakav je?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°113
ja sam poco i doso do biranja muslija za dorucak pa nemogu da komentarisem
- Post n°115
Meni je BM uvek zanimljiv, premda mislim da ta interaktivnost nema budućnost.bela maca wrote:ja nisam.. kakav je?
et Xie - Kasnije su izbori nešto krucijalniji
- Guest
- Post n°116
ja sam kad sam bio klinja te interaktivne price zavoleo kao koncept jos od nekih koje sam dobio od brata od ujaka i mikijevog zabavnika i almanaha gde su povremeno izlazile takve epizode
- Post n°117
To ima gomilu razlicitih scenarija i ima smisla samo da se gleda preko Netflixa jer se tu bira prica, tj. selektuje kako zelite da se prica nastavlja i zavrsava. Tako da vi koji imate Netflix, javljajte se, treba mi taman da nesto popisem.
- Spoiler:
- Post n°123
Имам нетфликс преко ћерке, не гледам ништа.
Нема више стааарог нетфликса, кад ти други пут пошаљу исти преломљен диск након што им пријавиш да је преломљен.
Нема више стааарог нетфликса, кад ти други пут пошаљу исти преломљен диск након што им пријавиш да је преломљен.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°124
kad odem u njemacku na netflixu imam gomilu materijala vise nego sto se nudi u srbadiji
- Post n°125
Па ни ћерка кад је овде, иако има америчку претплату, не може да гледа шта је гледала тамо, јер јебига нема система него све појединачни уговори са убирачима харача за ауторска права. Па где је шта и с ким уговорено. Но, исто је прошла и на Филипинима, јер шта је почела тамо да гледа после није могла да гледа у САДу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...