Beograd
- Post n°776
Re: Beograd
pa šta. ovako će da ide dok jednog dana sve ne stane i dok ljudi ne izađu iz kola i ostave ih tako na ulici. ja navijam za to. generalno dok ne krene da se obrušava ovaj sistem će trajati i trajati na krpež.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°777
sve je usmereno na terazijski tunelkuku wrote:gresis gari*, ovo sad je 100% posledica divljanja u centru jer pre mesec dana nije bilo ovako.
dovoljno je bilo da izbegavas spiceve radnim danima (i to zavisi u kom smeru ides) plus petkom i kad je pljusak jos malo opreza i to je bilo dovoljno za lagodan prevoz po gradu
- Guest
- Post n°778
istovremeno se i na razne nacine potpuno urusava i ukida javni prevoz, podilazi se poslovnim vozilima svake vrste, privredna vozila bukvalno divljaju gde i kako stignu. postojeca infrastruktura cak i uz neke manje zahvate prosto ne moze da trpi uvecanu frekvenciju vozila, kojima upravljaju sve nepismeniji vozaci. gomila faktora tu deluje odjednom i jakim intenzitetom. ne postoji kvalitetno uredjenje za najmanju nastalu devijaciju u saobracaju, da li zbog radova ili neke druge izmene redovnog rezima. jednostavno nema tu resenja.
- Post n°779
meni inače glavna zabava da se ne sklanjam kolima sa rotacijom. večeras tražim parking oko kalenića a neki gari*-jev čobanin iz srpske atine upalio rotaciju tj ona 2 svetla u šajbni u koče kapetana, jednosmernoj ulici sa 1 trakom u kojoj i da hoću nemam gde da se sklonim. ali zato mogu da usporim i da se krećem brzinom puža. neka škoda oktavija, ne verujem da je big shot, verovatno neki jovanov ili slična pomija koja nikad nije krocila u gusto naseljeno mesto pa se ponasa kao da je na seoskom putu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°780
ja se takvima namerno ne sklanjam, upucace me neko jednom, zato sto to cesto koriste i neke obicne mafijaske seljacine koje i nemaju pravo na takvu signalizaciju vec privatno montiraju
- Post n°781
ma mafijaske seljacine ne voze skodu nego od audija pa nagore, kondo je osetio seljaka iza sebe a ne bi me cudilo da je cobaninu rotacija usla u krv i ne kapira da se pod time ne vozi u gradskom jezgru narocito tamo gde nema funkcionalnu upotrebu - fizicki nema prostora za obilazenje.
_____
#FreeFacu
- Post n°782
Gomila sluzbenih vozila mupa i vs su skode
kondo upravu
kondo upravu
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°783
eeee sinko, od kad vlada sns gomila mafijasa i manjih krimosa siledzija je pozaposljavana u javne firme ili neke lokalne strukture, i upravo su im podeljene crne oktavije i crne superb skode. to sto ne znaju gde se sta i kako koristi, naravno.
u sv slucaju u ns nemojte puno da se kurcite oko crnih superb skoda zatamnjenih.
u sv slucaju u ns nemojte puno da se kurcite oko crnih superb skoda zatamnjenih.
Last edited by venexiana stevenson on Wed Apr 10, 2019 11:24 pm; edited 1 time in total
- Post n°785
pa nemam pojma, ja sam sve radio regulare, nisam hteo da vozim brže od 20kmh jer mi je blinkovao sleđa - išao sve normalno kako inače vozim kada tražim parking. meni nije bilo jasno šta lik radi jer me je pratio sve dok nisam nabo slobodno mesto, onda je nastavio dalje. moguće da je bio skroz pogubljen.
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°786
http://beta.rs/vesti/vesti-drustvo/109409-konzervatori-zavoda-za-zastitu-spomenika-protiv-izgradnje-gondole-na-kalemegdanu#.XK412X2GLp8.facebook
- Post n°787
kuku wrote:divljanje u stanogradnji je poremetilo omladinskih brigada i jurija gagarina na nbg-u
Nisam siguran u to. Licno, smatram da je prosto ulica unistena divljanjem sa semaforima. Nema raskrsnice koja nije semaforizovana, sto je u nacelu u redu, ali je i gomila deonica duz ulica koje su semaforizovane. Svaki ulaz sa desne ili leve strane je semaforizovan, a ubacena je i nova ulica koja vodi direktno na novi most, koja je totalno antikoordinisana sa linijom semafora. Niz Omladinskih Brigada se moglo jezditi nekom brzinom od oko 60 na sat i da se uhvati zeleni talas sve do Jurija Gagarina, i nije bilo bitno da li ima 4-5-6 semafora, mozda se na jednom stane. Danas ima 11 semafora na toj deonici, od toga barem 3 su direktno i namerno u desinhronizaciji i ne mogu se nikako proci. Potpuna katastrofa. Ceka se po minut na neku bocnu ulicu iz koje mozda prodju 2 automobila. Mozda bi moglo to da funkcionise da postoji integrisano upravljanje raskrsnicama kao u evropskim zemljama, pa da zeleno u jednom pravcu traje dok treba, a u drugom se gasi cim prodju 2-3 automobila, pa se opet vraca prioritet vaznijoj ulici. Ovako, sa semaforima od kojih je pola programirano 1975. godine, uzas.
- Post n°788
Jojogi ih je programirao dok je još bio funkcioner DSa.Filipenko wrote:
Ovako, sa semaforima od kojih je pola programirano 1975. godine, uzas.
- Post n°789
ne znam, pre 20 god su bili moc, mercedes, petosevic, obdaniste i ona zgrada u kojoj je bila tehnomanija
i gvero naravno
i gvero naravno
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°790
pitam se kad ce blok gde je fdu biti priveden nameni
_____
- Post n°791
kakav je gvero skorije?
_____
#FreeFacu
- Post n°792
nisam bio godinama, nema razloga da se cimas
_____
- Post n°794
venexiana stevenson wrote:sa takvom dostupnoscu vozila bukvalno svakome, i dok je srbija neuredjeni auto otpad, nema resenja. domaci strucnjaci predvidjaju rast broja automobila na 1000 stanovnika pominjuci cifre koje su bliske ili iste jednoj nemackoj npr, s tim sto ta vozila tamo nisu grupisana u bukvalno dva tri veca centra.
U redu. Kome bi, po tebi, vozila trebala da budu dostupna?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°795
imam viška opel astra H karavan povoljno
_____
#FreeFacu
- Post n°796
Godište, kilometraža, garažiran - da, ne?
_____
~~~~~
- Post n°797
decembar 2015, 317.000km pravih, nije garaziran
dizel 150KS, ide ko mecava, ubrzanje 0-100 8 sekundo
tehnicki - motor, menjac - perfektan
spolja dosta ogrebotina od gradske voznje
uostalom evo ovde sve
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14224129/opel-astra-h-19-cdti-150-sport
dizel 150KS, ide ko mecava, ubrzanje 0-100 8 sekundo
tehnicki - motor, menjac - perfektan
spolja dosta ogrebotina od gradske voznje
uostalom evo ovde sve
https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14224129/opel-astra-h-19-cdti-150-sport
_____
#FreeFacu
- Post n°798
Pa nije ti ovo loše. Ja se ozbiljno razmišljam da si pazarim auto. Doduše, ne karavan. To možda kad budem imao porodicu.
_____
~~~~~
- Post n°799
dobro je vozilo realno ali ne ocekujem da ga brzo prodam, dosta je izubijan spolja plus ja jedini mentol nisam vracao cajger sa km. ljudi nemaju predstavu sa kojim sve kilometrazama kupuju kola.
_____
#FreeFacu
- Post n°800
Ја имам представу, без глумаца: још мало па ће цајгер на комбију да обрне 400к. Пали, иде.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...