Imao sam skoro turu Kburma-Centar-Banjica (pre VMA) i nazad, 3:40 h.
Beograd
- Guest
- Post n°876
Re: Beograd
Ma jok, pa vozim se svaki dan, znam koji je raspad zadnjih meseci / godinu dana. Mada je ovo bilo baš previše, 16/23 su među "najjačim" linijama, čekanje na njih 20-30 minuta nije do sad bilo obeležje ni naprdnjačkog prestonog tzv grada.
- Post n°877
jel možeš nekako bajsem da ideš? meni od centra do banjice treba 25 minuta max, do karaburme 10ak
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°879
jebiga. ovako je svaki dan i čini se da će biti sve gore i gore. meni ljudi odustaju od časova, krenu i posle sat vremena nisu ni na pola puta, pa se samo okrenu i vrate kući
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°880
Meni je flexi sa poslom, mogu lako da se organizujem itd. Samo ispižđavam sve češće. A nije sve ni do ovih idiota iz grada, niti je sve rešivo na neki kraći rok.
- Guest
- Post n°882
Verovatno je sve veći broj automobila što pojačava gužve; vozači GSPa će, kao i ostali ljudi iz celog regiona narednih x godina gledati da idu u inostranstvo.... To su neki elementi koji pojačavaju gužvu i degradiraju saobraćaj u gradu a nisu lako rešivi.
- Post n°883
Да тих разлога нема нешто више од стотинуGargantua wrote:Ma ne, nije zgodno iz nekoliko razloga.
ПС отвори се за електрични бицикл, или чак онај тротинет.
Онај тротинет је сад хипстерај прави, возе га све више ликови у оделима.
Само узми неки профи модел.
- Post n°884
beograd treba raseliti
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°885
Padni mi na grudi!disident wrote:beograd treba raseliti
- Korisnik
- Post n°886
to će vršiti pritisak na vlast da povećaju plate vozačima ako ne žele da se digne kuka i motika
a građani bi i za prevoz i za ovo razvaljivanje grada treba da ih kazne na izborima, jezivo je kad se prođe kroz cara dušana
a građani bi i za prevoz i za ovo razvaljivanje grada treba da ih kazne na izborima, jezivo je kad se prođe kroz cara dušana
- Post n°888
Iskreno, jedan od glavnih razloga zašto sam našao posao van Beograda je jebeni saobraćaj i GSP. Više nisam mogao da izdržim. I jedna od glavnih stvari koja me drži da se ne vratim je pomisao na to.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°889
Jebes sve ako ti vise od 10% zivota ode na prevoz
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°890
a koliko ti ode na rad za druge?
tokom prevoza možeš da vreme koristiš i za još nešto što nije prevoženje
tokom prevoza možeš da vreme koristiš i za još nešto što nije prevoženje
- Post n°891
Сутра наслов у информеру: "...коначно признао да је годинама пипао све женско по превозу".
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°892
svratio na Beobuild..pa ono je sad naprednjačka i fah idiot kloaka, a admin je izgleda Ana Brnabić.
"Ada Mall je čaroban, monumentalan, pun lepih brendova, najlepši TC u Beogradu, oh kakva arhitektura i pogled, btw sad je tu stalni saobraćajni kolaps koji će biti još gori i tu više ne važe saobraćajni propisi evo ja ih prvi kršim da bih došao do TC".
"Ada Mall je čaroban, monumentalan, pun lepih brendova, najlepši TC u Beogradu, oh kakva arhitektura i pogled, btw sad je tu stalni saobraćajni kolaps koji će biti još gori i tu više ne važe saobraćajni propisi evo ja ih prvi kršim da bih došao do TC".
- Post n°893
16 ima veoma gadno zacepljenje u laznom buleveru despota stefana, poznatiju kao 29. novembra. Pri vrhu te ulice, blizu ulivanja na trg republike, jednostavno se stane i stoji se pola sata, nekada i duze. Brutalno je. Jednostavno moze da se desi da nijedan autobus ne prodje po 20-40 minuta. Najgore je kada se formira kolona autobusa od vrha ulice sve do Djordja Vasingtona.
- Guest
- Post n°894
Juče sam zaglavio u Višnjičkom bulevaru u 35ici, od Vojvode Micka do malo pose Big Fashiona, trebalo je 20ak minuta da se prođe tih ~500m. WTF.
- Guest
- Post n°895
lepo su strateški rasporedili te tržne centre
tamo pored ade je i do sada bilo loše, a sada je eine echte Katastrophe
- Post n°896
Mislim da 20ak godina nisam usao u gradski prevoz.
Ili kolima ili sedim kuci ili taxi. Mozda jedino nabacim neki motorčić
Ili kolima ili sedim kuci ili taxi. Mozda jedino nabacim neki motorčić
- Post n°897
Svuda su ih nagurali, a u okolini ne da nisu postavili nove trake za saobraćaj, nego ni semafor nisu menjali. Dobro, iz grada ka ušću jesu proširili traku.Mr. Moonlight wrote:lepo su strateški rasporedili te tržne centre
Ali realno gledano, svuda su nagurali TCe što veće mogu, a saobraćaj ko jebe.
- Post n°898
Najuzi deo (Dzordza Vasingtona - Cetinjska) je odavno planiran za prosirenje. Jednom ce se valjda smisliti da sruse tih par zgradaFilipenko wrote:16 ima veoma gadno zacepljenje u laznom buleveru despota stefana, poznatiju kao 29. novembra. Pri vrhu te ulice, blizu ulivanja na trg republike, jednostavno se stane i stoji se pola sata, nekada i duze. Brutalno je. Jednostavno moze da se desi da nijedan autobus ne prodje po 20-40 minuta. Najgore je kada se formira kolona autobusa od vrha ulice sve do Djordja Vasingtona.
_____
Belaj Boy
- Post n°899
Па могу да само подсеку приземље и први спрат... има се сад техника и за то.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°900
heh tu mi zivi ortak sa zenom i dvoje odrasle dece
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.