by Guest Wed Jun 19, 2019 11:43 pm
Ja sam oko 2 sata putovao od Ušća do Kburme.
Prvo sam čekao 16 kod Ušća, pošto je nije bilo 15ak minuta i uopšte je nije bilo na aplikaciji da postoji, vratio sam se na onu stanicu gde staju trandže i 95 i ostali. I posle 10ak minuta čekanja bilo čega, i par propuštenih taksija koji su bili već puni, dođe tramvaj 7. Ajde, mislim se, do Bulevara pa ću videti, posle na 25, 74, tako nešto. Pored autobuske stanice, na skretanju udesno ka železničkoj, šine su bile dobrano pod vodom. U penjanju uz Nemanjinu šoferka nas obaveštava da je kod Vuka tramvaj ispao iz šina zbog vode i da će voziti samo do Taša. Ok, no frx. Kad je pokušala da skrene levo u Resavsku nije mogla jer je zeleni tramvaj švajcarac imao neko čukanje sa automobilom, šta li, i blokirao je prolaz. Posle par minuta je šoferka rekla da će ići na Slaviju pa uz Beogradsku. Onda je na ulazu u kružni tok na Slaviji morala da stane jer je voda preplavila skretnicu iz kružnog toga ka Beogradskoj, navukla mulja i čega već i tramvaji nisu mogli da skrenu uzbrdo. Tu sam čekao 10ak minuta pre nego što sam izašao. Žena pored mene mi kaže "pa ja sam ušla u ovaj tramvaj u bloku 45 u 5 sati, a sad je 7 i 5 i tek smo na Slaviji". Alal vera. Uglavnom otpešačim nazad do Londona, sačekam trolu 40 pošto 23 nije bila blizu, pa onda iz Cvijićeve odem do Despota Stefana, tu sačekam neku 35icu jer od 16 ili 23 nije bilo ništa, pa je 35 zaglavila kod Pančevca, pa dok sam stigao do Tri bika pojavila se 23. Presednem u nju, a pošto su radovi u Marijane Gregoran sad sva tri busa idu i dolaze preko Višnjičkog i Mirijevskog bulevara pa se penju u S. Aljendea kod ŠC Karaburma. Neko vreme smo se probijali kroz gužvu kod Big Fashion-a, i dogegah se posle nekako do stare okretnice.
Malo preko 2 sasta.
Na kurac vas nabijem.