Hrvatska
- Guest
- Post n°251
Re: Hrvatska
The commander of the Cordula Jacob tanker, allegedly a Croatian captain, is under investigation by the prosecution in Rome for failing to assist the shipwrecked. About 117 people eventually drowned, including ten women, one of whom was pregnant, and two children, including one infant, reports 24sata.hr on February 10, 2019.
- Post n°252
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°254
Ali U kao Udarnik. Ostvarenje Franjinog sna.
_____
- Post n°255
Novi grb HNS?
Vidim da boja odgovora dresovima boginje pobede Nike, nova linija.
Vidim da boja odgovora dresovima boginje pobede Nike, nova linija.
- Post n°256
Puška puca a top riče, grmi kao grom,
Mlad Udarnik bojak bije za hrvatski dom!
_____
- Post n°258
Franci su drzali pokorenu Liburiju a Ana je sorbsko ime.
otto katz wrote:Puška puca a top riče, grmi kao grom,
- Guest
- Post n°259
otto katz wrote:Ali U kao Udarnik. Ostvarenje Franjinog sna.
Stvarno, ovo je jače i od Spaićevog Hvatskog dragovoljca.
Volio bih da vidim kako im je grb izgledao u jugoslovensko doba, ime mi pomaže da naslutim.
- Guest
- Post n°260
Tajani nastavlja da mezeti, sad i isprikom u zvaničnom saopštenju.
Nakon sastanka s hrvatskim eurozastupnicima predsjednik Europskog parlamenta Antonio Tajani poslao je priopćenje.
Ispriku Antonija Tajanija prenosimo u cijelosti:
"Danas poslijepodne sastao sam se s europarlamentarcima iz Hrvatske I Slovenije koji su mi uputili pismo.
Iskreno žalim i ispričavam se zbog svojih riječi koje su mogle uvrijediti vas i vaše sugrađane i koje su se protumačile kao nekakva vrsta teritorijalne pretenzije. Uvjeravam vas da to nije bila moja namjera, niti je takvo moje stajalište o toj temi.
Kad sam spomenuo Istru i Dalmaciju, obraćao sam se Istranima i Dalmatincima, njihovoj djeci i unucima, od kojih su mnogi bili na ceremoniji.
Sve vrste totalitarnih režima zaslužuju osudu i sve žrtve fašizma, nacizma i komunizma moraju se tretirati s jednakim poštovanjem.
- Post n°261
otto katz wrote:Ali U kao Udarnik. Ostvarenje Franjinog sna.
Na putu ka Varazdinu sam video neku firmu kojoj je naziv na slovo U, i naravno nisu propustili priliku da ga urade u ovom stilu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°262
http://rtv.rs/sr_lat/region/hrvatski-istoricar-srbi-oslobodili-dalmaciju-i-spasili-je-od-okupacije_992225.html
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°263
taj lik deluje kao frindz alt rajt budala. vrlo verovatno mu se u porodicnoj istoriji na neki bizaran nacin pralamaju srb i hr identitetski markeri i onda su rat i poratno stanje u HR dodatno pogorsali ionako dramaticno situaciju.
https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3015733-teolog-iz-rijeke-zapalio-beogradjane-svojim-recima-srbi-i-hrvati-su-jedan-narod-i-potomci-ilira-a-zavadio-nas-je-vatikan
https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3015733-teolog-iz-rijeke-zapalio-beogradjane-svojim-recima-srbi-i-hrvati-su-jedan-narod-i-potomci-ilira-a-zavadio-nas-je-vatikan
_____
Spomen-naplatna rampa "Zoran Babić"
- Post n°265
Feral naših dana.
Iz članka o školskoj lektiri:
Nova lista školske lektire sastavljena je prema provjerenom kriteriju temeljito konzervirane kulture – tko diše, taj ne piše
Meni je osobito drago da su tu antifašist/komunjare okupljeni oko ugroženih Srba kao u najslavnijim danima ZAVNOH.
Iz članka o školskoj lektiri:
Nova lista školske lektire sastavljena je prema provjerenom kriteriju temeljito konzervirane kulture – tko diše, taj ne piše
Meni je osobito drago da su tu antifašist/komunjare okupljeni oko ugroženih Srba kao u najslavnijim danima ZAVNOH.
_____
- Guest
- Post n°266
Super mi je da pratim reakcije kad u društvu pomenem da mi je najbolji medij na našem jeziku novina srpske nacionalne manjine u Hrvat koj
To nešto četničko
To nešto četničko
- Post n°267
ovde na tu konstataciju doživim tri reakcije:
1. gledaju me belo, wtf ti je to?
2. to je pupovac izdao srpske interese u hrvatskoj, kako možeš to da čitaš, oni treba da su na srpskoj strani!
3. apsolutno slaganje sa izrečenim
2. to je pupovac izdao srpske interese u hrvatskoj, kako možeš to da čitaš, oni treba da su na srpskoj strani!
- Post n°268
Xexoxical Endarchy wrote:taj lik deluje kao frindz alt rajt budala. vrlo verovatno mu se u porodicnoj istoriji na neki bizaran nacin pralamaju srb i hr identitetski markeri i onda su rat i poratno stanje u HR dodatno pogorsali ionako dramaticno situaciju.
mozda je alt rajt (verovatno), ali nije budala, medjutim dosta puta prica o stvarima o kojima ne zna dovoljno. Ali ok, bar neka vajda od toga sto je autohtonista na takav nacin da nije srbofob. jbg. posto ljudi koji su hrvatski autohtonisti to mahom jesu.
- Post n°269
plachkica wrote:ovde na tu konstataciju doživim tri reakcije:
Da, to je super kad neko prica iz nekog kafica u Beogradu.
- Post n°270
Xexoxical Endarchy wrote:taj lik deluje kao frindz alt rajt budala. vrlo verovatno mu se u porodicnoj istoriji na neki bizaran nacin pralamaju srb i hr identitetski markeri i onda su rat i poratno stanje u HR dodatno pogorsali ionako dramaticno situaciju.
Da, posto Srbi nisu dva puta oslobodili Dalmaciju. Jebiga, treceg puta nece biti, uzivajte!
- Post n°271
Ovako će to biti:
-Upomoć, braćo Srbi, napali nas Taljani, oće Istru&Dalmaciju!
-Dolazimo na našim najnovijim helikopterima, al da date Krajinu!
-E, niente, niente.
-Upomoć, braćo Srbi, napali nas Taljani, oće Istru&Dalmaciju!
-Dolazimo na našim najnovijim helikopterima, al da date Krajinu!
-E, niente, niente.
_____
- Post n°272
: )
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°273
Dobro je rekao Njegoš, jer manji se potok u veći ulijeva, a najveći evropski potok je Švabija, tako da jawohl, svi da se ponijemčimo i otklonimo temelj etničkih napetosti. Ja sam spreman. Spremte se spremte i vi ostali.
_____
- Post n°274
otto katz wrote:Dobro je rekao Njegoš, jer manji se potok u veći ulijeva, a najveći evropski potok je Švabija, tako da jawohl, svi da se ponijemčimo i otklonimo temelj etničkih napetosti. Ja sam spreman. Spremte se spremte i vi ostali.
Ти, тавариш, њичево ње пањимајеш. Вељикаја река, ета Расија...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°275
neko vrece bas sa zilnikom zuborio u uljaniku i talijanima
zakljucismo da se priprema neka pula na vodi, radnici komplet u veneciju juliju i talijanska brodogradilista
al bice engleza i airbnb
zakljucismo da se priprema neka pula na vodi, radnici komplet u veneciju juliju i talijanska brodogradilista
al bice engleza i airbnb
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk