Hrvatska
- Post n°177
Re: Hrvatska
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°179
Ne mozes da kupujes ni oruzje koje hoces kada si u nato. Cak ni od americkih saveznika van nato kao sto je Izrailj.
Ima da kupis ono sto ti ameri narede da kupis, dakle njihovo, eventualno nemacko.
Grci imaju dosta iskustva sa Nemcima. Sve posteno.
Ima da kupis ono sto ti ameri narede da kupis, dakle njihovo, eventualno nemacko.
Grci imaju dosta iskustva sa Nemcima. Sve posteno.
- Post n°181
Vojko V. je prošlost-
https://www.index.hr/magazin/clanak/ne-meze-morate-cuti-kako-je-krsticevic-govorio-na-sjednici-vlade/2056350.aspx
https://www.index.hr/magazin/clanak/ne-meze-morate-cuti-kako-je-krsticevic-govorio-na-sjednici-vlade/2056350.aspx
- Post n°182
Ode i mtteleuropska kulutura a sve zbog nato...
Uzas, uzas...
Uzas, uzas...
- Post n°183
ccccc... glavno propustas
https://vijesti.hrt.hr/483444/incidenti-i-optuzbe-za-veleizdaju
https://vijesti.hrt.hr/483444/incidenti-i-optuzbe-za-veleizdaju
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°184
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°185
Zasto da se ne podsetimo malo nekih reci Josipa Boljkovca.
- Post n°186
Penava otvorio sezonu lova na srpsku decu?
Vukovar -- Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava održao je u ponedeljak konferenciju za medije na kojoj je naveo da je Hrvatska ugrožena “puzajućom velikosrpskom agresijom“.
Izvor: index.hr petak, 18.01.2019. | 20:19 -> 22:19
Kako prenosi hrvatski portal “Indeks“, Penava je u skoro jednosatnom obraćanju medijima prozvao i predsednika SDSS-a Milorada Pupovca zbog poseta osuđenim ratnim zločincima u zatvoru i upozorio na četnička obeležja širom grada.
Penava je na svojoj stranici na Fejsbuku objavio i link na službeni sajt Grada Vukovara na kojoj je izveštaj njegovog nastupa sa konferencije, ali i snimak lokalne fudbalske utakmice, na početku koje neki vukovarski tinejdžeri ne ustaju tokom izvođenja hrvatske himne.
Kako navodi “Indeks“, nije zamagljeno lice maloletnika, niti na bilo koji drugi način nije zaštićen njihov identitet dok ih “koristi kao alat u svojim političkim potezima“.
“Dakle, svako iz Vukovara je tinejdžere mogao da prepozna i podstaknut Penavinom retorikom o tome da su baš ti tinejdžeri dokaz puzajuće velikosrpske agresije na Vukovar i Hrvatsku da reaguje u skladu sa svojim mentalnim i fizičkim kapacitetima“, navodi portal “Indeks“.
Dva dana nakon što je Penava na Fejsbuku objavio link sa snimkom, 16. januara, u večernjim satima je u Vukovaru napadnut srpski učenik kom je razbijena arkada i nanesene su mu lakše telesne povrede. Reč je učeniku trećeg razreda škole sa Penavine konferencije – Tehničke škole “Nikola Tesla“.
Učenik koji pohađa nastavu na srpskom jeziku, a koji je inače iz Mirkovca nedaleko od Vukovara, čekao je autobus kada ga je napalo pet-šest maloletnika sa fantomkama na glavama, kao i jedan bez fantomke.
Njega je napadnuti mladić prepoznao, a navodno se radi o učeniku koji pohađa istu školu, ali na hrvatskom jeziku.
Mediji su vest o napadu objavili u četvrtak.
Vukovar -- Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava održao je u ponedeljak konferenciju za medije na kojoj je naveo da je Hrvatska ugrožena “puzajućom velikosrpskom agresijom“.
Izvor: index.hr petak, 18.01.2019. | 20:19 -> 22:19
Kako prenosi hrvatski portal “Indeks“, Penava je u skoro jednosatnom obraćanju medijima prozvao i predsednika SDSS-a Milorada Pupovca zbog poseta osuđenim ratnim zločincima u zatvoru i upozorio na četnička obeležja širom grada.
Penava je na svojoj stranici na Fejsbuku objavio i link na službeni sajt Grada Vukovara na kojoj je izveštaj njegovog nastupa sa konferencije, ali i snimak lokalne fudbalske utakmice, na početku koje neki vukovarski tinejdžeri ne ustaju tokom izvođenja hrvatske himne.
Kako navodi “Indeks“, nije zamagljeno lice maloletnika, niti na bilo koji drugi način nije zaštićen njihov identitet dok ih “koristi kao alat u svojim političkim potezima“.
“Dakle, svako iz Vukovara je tinejdžere mogao da prepozna i podstaknut Penavinom retorikom o tome da su baš ti tinejdžeri dokaz puzajuće velikosrpske agresije na Vukovar i Hrvatsku da reaguje u skladu sa svojim mentalnim i fizičkim kapacitetima“, navodi portal “Indeks“.
Dva dana nakon što je Penava na Fejsbuku objavio link sa snimkom, 16. januara, u večernjim satima je u Vukovaru napadnut srpski učenik kom je razbijena arkada i nanesene su mu lakše telesne povrede. Reč je učeniku trećeg razreda škole sa Penavine konferencije – Tehničke škole “Nikola Tesla“.
Učenik koji pohađa nastavu na srpskom jeziku, a koji je inače iz Mirkovca nedaleko od Vukovara, čekao je autobus kada ga je napalo pet-šest maloletnika sa fantomkama na glavama, kao i jedan bez fantomke.
Njega je napadnuti mladić prepoznao, a navodno se radi o učeniku koji pohađa istu školu, ali na hrvatskom jeziku.
Mediji su vest o napadu objavili u četvrtak.
- Post n°187
Tek sam sad saznao da je umro Mladen Schwartz...
- Post n°190
OK, pisemo prvu gresku u koracima za Novosti...
- Post n°191
Decko zvani Bog!
Mladić koji je išarao Tuđmana: Anđeli su mi rekli da to napravim
Mladić koji je išarao Tuđmana: Anđeli su mi rekli da to napravim
Drača je dao izjavu za Index i kazao da su mu anđeli rekli da išara spomenik.
"Serafi su mi tako rekli. Poslali su svoje komesare. To vam je najelitniji red anđela i oni su, kad je taj spomenik bio podignut, imali svoju sjednicu centralnog komiteta i poslali su komesare da mi prenesu zapovijed. Sprej je ravno s nebesa pao meni u torbu", rekao je Drača za Index.
- Post n°192
Kakav je to komunisticki sukob?
Neki novi IB?
Udaraju na junaka NOB-a partizana Tudjmana.
Neki novi IB?
Udaraju na junaka NOB-a partizana Tudjmana.
- Post n°193
Isti Srđa Trifković. Damned if you do, damned if you don't. Da nisu udarili bilo bi kako eto Hrvati ne udaraju na Tuđmana. Isto kao za Ciprasa, ne valja kad se suprotstavi, ne valja kad popusti, ergo ne valja.
- Post n°194
Kulturnjaci prosvjedovali. Žele posao, plaću i puno više love poreznih obveznika
https://www.index.hr/vijesti/clanak/kulturnjaci-prosvjedovali-zele-posao-placu-i-puno-vise-love-poreznih-obveznika/2061455.aspx
Koji naslov.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°195
Kako Zapad reče, bio sam ubijeđen da čitam Dežulovića
- Ovdje u Imotskom ljudi kažu da više ne mrze Srbe. Kako su onda rasisti? - pita on sad nas, a tek što smo zaustili, na vratima se stvorio njegov sunarodnjak, od glave do pete u kockasto odjeven, sa suzama u očima.
- Izbacili su me! Deportiraju me! Iz moje Hrvatske… - nariče Kinez ulazeći u apartman, grabi s kreveta veliku zastavu, izlazi ispred vrata i počinje pjevati "Lijepa naša domovino".
- Ma znam ja zakone. Znam ja. Ali samo dizanje desnice je ilegalno! A kako ću se ja kontrolirati ako mene netko tako pozdravi, moram mu uzvratiti, jače je od mene… - emotivno će Demi. U Kini to stalno radi. Nema nikakvih problema. Da nas uvjeri, pustio nam je nekoliko snimki.
- Post n°196
"Imotska krajina na veliko izvozi mladost i pamet, ali zato uvozi polovne kineske ustaše."
Ето идеје!
Ето идеје!
- Guest
- Post n°197
Zajebancija na stranu, ovi su se ozbiljno pripremali za dolazak. Dobro se informisali, šablonski ali sasvim dovoljno. Za mjesto dolaska izabrali ono kroz koje kamioni jure i voze Fancetićeve Crnce, naučili dovoljno da se dopadnu lokalcima i sasvim ozbiljno ušli u ovu priču, čak je i tetovažama ovjerili. Volio bih da vidim film o njihovim pripremama za dolazak, Poliip da napiše scenario i da režira, ima dovoljno materijala da postane ozbiljan i uticajan režiser pa će onda moći da snimi i onaj o Rackoviću
- Post n°198
Sotir wrote:"Imotska krajina na veliko izvozi mladosti pamet
Dobro, nemojmo preterivati
- Post n°200
Vi ste to izgleda Imoćane s nekim pobrkali.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.