William Murderface wrote:
Ja sam ti već rekao da si jedini forumaš čije postove povremeno ne uspevam da razumem upravo ti. Ono prevođenje sa engleskog pa tm-ovanje, i tome slične jezičke navike pretvaraju tvoje postove u enigmatiku, a pošto stvarno nemam vremena da dešifrujem svaki post, ja takve postove prosto preskočim. Mislim, tvoja stvar, neću ja da ti solim pmet kako da pišeš sopstvene postove. Hoću da kažem nešto drugo - ako je do jasnoće, onda je Agdw-ov stil, sa sve mešanjem jezika, mnogo razumljiviji od tvog.
А, онда сам био довољно попиздео па покушао на примеру да објасним како мени изгледа добар део писања на форуму. Пошто је примена тог поступка на српском већ постала нова нормала па је нико не примећује, применио сам га на енглески, примера ради. Ко је приметио приметио је. Ако сам донекле дочарао како се ја осећам док читам, довољно, урађено је и нема потребе да се понавља.
Dakle, problem je u nečemu drugom - ne smeta ti nerazumljivost, nego je u pitanju nekakav jezički purizam, ili šta ja znam. Tvoja stvar, ne smeta mi, ali nemoj molim te druge proganjati tim stavom. TO otežava komunikaciju i iritira sve oko tebe.
Neću da se rapsravljam dalje, samo te lepo molim.
Ма нисам ни мислио да се расправљам, него сам био штогод попиздео и заборавио историју, одреаговао из живца. Јер ми се скупило... нагло улетање у јесен, и јбт два дана ме нема на послу и онда четири дана не могу да стигнем честито да се испишам, а ништа хитно нисам оставио незавршено пре одмора.
А то за неразумљивост, ја сам из Зрењанина, прва гимназија, код нас није лепо да се смејеш први, него пусти слушаоце. Па ако не успе, ником ништа, ниси се истрчао да се једини смејеш, а ако успе, можеш да се придружиш међу последњима. То је временом довело до
мртавтигањ зајебанције, што одлично ради уживо (осим што неки та тране блену бело, не капирају кад је зајебанција кад озбиљно) али онлајн... хм, уме да збуни. Ал' већ давно сам дошао дотле да ми је непријатно да дајем додатна објашњења, испада да потцењујем слушаоца. Тако да да, уме да буде неразумљиво. Навикао сам.
п.с. примам као комплимент то што мислиш да се ја још могу преваспитати а од њега си дигао руке