e to
Jede mi se
- Post n°101
Re: Jede mi se
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°102
uz ovu brate obicnu ne stavljam nista
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°103
Turul madár wrote:
Zar nije na kolinju doručak na tanjirači pečena džigerica i dosta bluka uz nju?
na slovačkom svinjokolju meso koje se spremi za kobasice se baci u rernu sa krompirom, ali baš samo meso u slopi džo fazonu, ne kao kobasice
Uh, ja b' to sad jeo.
Sarmu, kao i podvarak, uglavnom jedem sa pro(j)hom, onom tvrđom, sirotinjskom. Otprilike kao ova na slici, samo od bijelog kukuruznog.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°104
to u podvarak masni je bomba
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°105
Prasece pecenje. Jos od proletos prizivam. Smaraju me ova preslana I premasna u Bgd. Samo malo bih (ne merem mnogo). Da krcne.
- Guest
- Post n°106
Znam za samo jedno mesto koje me je zadovoljilo kvalitetom prasetine (koja se peče ispred lokala, što je velika retkost za Beograd). To je jedna malena pečenjara u neposrednoj blizini policijske stanice u Mirijevu, pa eto ako ti to nije isuviše egzotična lokacija, probaj Mora koordinacija telefonom s njima, pa i rezervacija mesa, brzo se razgrabi. Zaboravi na dostavu, ni ne pitaj.
- Post n°107
Turul madár wrote:da li jedete pavlaku sa sarmom?
senf, kečap, majonez?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°108
Kakvo svetogrdje. Pa to je jelo tradicionalno
- Post n°109
Fala lepo. Pa gde drugde. Mirijevo rula :-D. Zvuci dovoljno konspirativno. Probacemo!Cousin Billy wrote:Znam za samo jedno mesto koje me je zadovoljilo kvalitetom prasetine (koja se peče ispred lokala, što je velika retkost za Beograd). To je jedna malena pečenjara u neposrednoj blizini policijske stanice u Mirijevu, pa eto ako ti to nije isuviše egzotična lokacija, probaj Mora koordinacija telefonom s njima, pa i rezervacija mesa, brzo se razgrabi. Zaboravi na dostavu, ni ne pitaj.
- Post n°110
kondo wrote:Turul madár wrote:da li jedete pavlaku sa sarmom?
senf, kečap, majonez?
А шта, није било трик питање?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°111
jeste bilo donekle, jer gedžovani blage veze nemaju da se pavlaka jede sa sarmom, to ispod dunava niko ne radi, a iznad kod nas, slavonija, rumunija.
- Guest
- Post n°112
dakako mislim na klasičnu sarmu sa kiselim kupusom, a ne od zelja, blitve ili vinovog lišća koje se jedu sa kiselim mlekom.
- Post n°113
Ne pricaj. Pa ja jedem slavonsku sarmu koji kurac pavlaka
Jeste, i karamelizovana crevca sa slagom
Jeste, i karamelizovana crevca sa slagom
- Post n°114
Тја, није баш да први пут чујем ал' код мене то није било на столу, а ни код мојих. Какво млечно, сарма се заљути.
А сармице од зеља, блитве (извини, крвавозелена), те мусаку од блитве терамо обавезно са павлаком. Анархија ол овер башаршија, неће мени никакав бонтон улазити у тањир, тиждамикаеш.
А сармице од зеља, блитве (извини, крвавозелена), те мусаку од блитве терамо обавезно са павлаком. Анархија ол овер башаршија, неће мени никакав бонтон улазити у тањир, тиждамикаеш.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°117
Ту нисам стручан, а већ неколико година и не морам, благодарим.
Последње што сам чуо за чесницу је да мећу у њу жетон из Лидла.
Последње што сам чуо за чесницу је да мећу у њу жетон из Лидла.
_____
- Post n°119
Prvi put cujem, 1/4 sam Slavonac, 1/4 Svaba, volim sarmu i kisela testa
- Guest
- Post n°120
pa da, posebno kad se stave ljute kobasice i jako suvo meso, da malo relaksira taj miks ljutog slanog i kiselog
- Post n°121
Jedina mi je ceznja za kulenom, u kola bih seo i otisao do Pozege
- Guest
- Post n°122
ako ti je mrsko ti da se jebavaš sa naručivanjem i slanjem, imaš sasvim lep kulen u katama kamendin
- Post n°123
Turul madár wrote:pa da, posebno kad se stave ljute kobasice i jako suvo meso, da malo relaksira taj miks ljutog slanog i kiselog
Ма да, само је питање размере. Кад се трефи свега таман колико треба, па се прескочи трећи дан и други пут подгрева тек четврти, уф. Госпоја обично нациља да се сарма једе у четвртак, петак и недељу. Само још да се напољу забели, па да се развалимо.
_____