Bakalnica
- Guest
- Post n°252
Re: Bakalnica
Redovna je pojava da svake godine neko glavom plati brkanje srijemuša i mrazovca, mislim da su korona virus i ograničenja kretanja zaslužni što toga ove godine još uvijek nije bilo.
- Post n°253
do sada moji romi sa kalenica jos nisu imali zrtava
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°255
Halászlé wrote:Sremuš nikad ne raste na suncu, kako to može da se pobrka
Edit: lapsus
Plus jak miris i ukus bijelog luka, mrazovac to nema ali ljudi se opuste pa griješe, kao i sa gljivama.
- Post n°256
Marius Lăcătuș wrote:
taj što traži 150 dinara mislim da je veza koja odgovara 5 ovih normalnih pijačnih... pročitajte bolje
hoces da kazes da su vas u Bg i do sada varali sa vezama sa po 20 listova sremusa?
inace vec posle 10min branja sremusa sve mirisi na beli luk..ruke,prsti,vazduh,u nosu ti je samo taj miris i sve sto doirnes i miris vise nije merodavan kod razlikovanje mrazovca...
kako to mislite sremus ne raste na suncu?
vrlo raste na obodima sume i u retkim sumama sa dosta sunca..
ono sto moze biti od koristi je tekstura lista sremus je tanji dok je mrazovac deblji i to sto sremus raste pojedinacno list iz zemlje a mrazovac raste iz jedne kao stabljike vise listova...ne znam kako da objasnim...ali zna biti dosta zajebano kada se kosi sve redom za prodaju jer su to nepregledna zelena polja sremusa...
evo jedno tipicno staniste na Fruskoj Gori...sve to zeleno dokle god vam pogleda seze je sremus...a mozda i mrazovac tu negde..
- Post n°257
Ajvi Je l to neka mrtva životinja u potoku?
- Post n°258
ju ladno moze biti...nemam pojma nisam ni obratila paznju...slika je od drugarice,nije moja..
ali ne znam da li bi tako nesto propustila da primeti..
ali ne znam da li bi tako nesto propustila da primeti..
- Guest
- Post n°259
Jeste, u fazi je raspadanja, vide se rebra kako izbijaju ispod kože, jasno se razazanaju noge/šape, najvjerovatnije pas.
Može ovo komotno i na pijano postovanje ali ja idalje vidim psa.
Može ovo komotno i na pijano postovanje ali ja idalje vidim psa.
Last edited by József Csuhay on Mon Apr 13, 2020 9:24 pm; edited 1 time in total
- Post n°261
haha
da me ovaj pas mučeni nije smorio sad bi prebrojao broj listova u vezici sremuša koju imam u frizideru
da me ovaj pas mučeni nije smorio sad bi prebrojao broj listova u vezici sremuša koju imam u frizideru
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°262
evo kaze autorka fotke sa lica mesta da je vepar
- Post n°263
e da..sad sam se setila..kad budete sledeci put u Lidlu.. imaju kokosovo mleko u redovnoj ponudi,dobro je mozda mrvicu bolje nego maxijevo... ali od tih u jeftinijem rangu..
samo pazite izmesane su im konzerve sa 13g i 20g masti
samo pazite izmesane su im konzerve sa 13g i 20g masti
- Post n°264
plavaivy wrote:...kad budete sledeci put u Lidlu...
_____
#FreeFacu
- Post n°267
plavaivy wrote:sto?
Има људи који не воле да гурају колица под онај ниски кров. Подсећа их на године проведене у руднику.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°268
ma svejedno...uopste ne vidim razlog osim čistog pišanja po sirotinji...
meni baš znaći to za kokosovo mleko jer imam jedno mesto u gradu gde kupujem maxijevo a ono nema parking pa moram da skladištim zalihe..ovo mi dosta olakšava zivot..
meni baš znaći to za kokosovo mleko jer imam jedno mesto u gradu gde kupujem maxijevo a ono nema parking pa moram da skladištim zalihe..ovo mi dosta olakšava zivot..
- Guest
- Post n°269
ja mislim da se ljudi sada plaše lidla zbog velikih gužvi, pa da je u tom smislu
ne pišanje po sirotinji
ne pišanje po sirotinji
- Post n°270
pa ne znam stvarno mora li baš sad da se crta...
_____
#FreeFacu
- Post n°272
ako ako
_____
#FreeFacu
- Post n°273
pa zato sam i rekla kada sledeci put odete,naravno da se nece ici sada....
uostalom kakva je ono bila reakcija takva i kontrareakcija
uostalom kakva je ono bila reakcija takva i kontrareakcija
- Post n°274
Jesu sad redovi ispred svakog Lidla? Do pre nedelju dana se opusteno ulazilo u ovaj kod Ade
_____
Belaj Boy
- Post n°275
Hajde što su redovi, nego što je unutra najverovatnije kao u devedespetici u špicu.