Bakalnica
- Post n°476
Re: Bakalnica
moja drugarica u Novom Sadu gaji bar 6 vrsta patlidzana..ako ne i vise..i to u sred grada
- Post n°478
a jbga..imaju se baste u gradovima..ali zato o svemu drugom jako vodi racuna o zemljistu i organskoj proizvodnji bez hemikalija ...nemos sve imati..
- Post n°480
Cousin Billy wrote:Prirodno dimljeni patlidžan
Koliko sam pojačano priglup odjutros, uopšte nisam bio skapirao foricu
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°481
sad kad vidim ove fotke.... jebote, kako mi se ide u Aziju. bilo koju :/
_____
zvona i praporci
- Post n°482
Cousin Billy wrote:Ma znam, zezam se. Super je urbano baštovanstvo.
Шта је све госпоја посејала по авлији, на башту има да идемо само због воћа. А ни за ђубрење није проблем, од 2014. држимо и носиље па се накупила извесна геолошка формација, коју од милоште зовемо Сијера Гуано.
dimitrije iz čakova wrote:sad kad vidim ove fotke.... jebote, kako mi se ide u Aziju. bilo koju :/
Ако ти добро стоје мали бројеви, има ту једна мало ближе.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°483
Ima i u njoj svega mnogo Sunca, ali baš mnogo, sa očekivanim rezultatima. Kad vidiš iz aviona plantaže u podbrđima Antalije, pođe ti voda na usta.
- Post n°484
Može!
Ja bih, istina, radije u Daleku, ali i Mala bi prošla.
Ja bih, istina, radije u Daleku, ali i Mala bi prošla.
_____
zvona i praporci
- Post n°485
da li se i vama čini da su ove godine uvozne jagode bolje nego ikad?
pazarim već treći put neke grčke, i mirišu, i slatke, sve kako treba. jedino im peteljka ona klasična plastenička, žilava i duboka, pa odsečem zadnjicu jagode, ali sve ostalo čista petica.
ili sam se samo navikao na bezvezarije... :/
pazarim već treći put neke grčke, i mirišu, i slatke, sve kako treba. jedino im peteljka ona klasična plastenička, žilava i duboka, pa odsečem zadnjicu jagode, ali sve ostalo čista petica.
ili sam se samo navikao na bezvezarije... :/
_____
zvona i praporci
- Post n°486
Isto sam primijetio i komentarisao kad sam početkom februara pazario prve uvozne, gotovo pa pravi miris i ukus.Sad sam već malo razmaženiji jer su mi zadnjih petnaestak dana dostupne i domaće, fenomenalne, hvalio sam ih već i ovde.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°487
Bolje su, kako ne. Uglavnom nisam kupovao te jagode a sada ode kutija dnevno.
Kvalitet ploda je ujednačeniji, takođe. One sa dna kutije jesu sitnije ali su i dalje dobre.
Kvalitet ploda je ujednačeniji, takođe. One sa dna kutije jesu sitnije ali su i dalje dobre.
- Post n°488
Ja sam bio prilično podozriv prema njima, ali bih im dao sada šansu. Gde ih najčešće kupujete?
- Post n°489
Odlično, dakle, nisam poludeo
@mstislav - ja na pijaci, nbg
@mstislav - ja na pijaci, nbg
_____
zvona i praporci
- Post n°490
Одлично држе место док наше не почну да рађају.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°491
Prošle godine su isto bile odlične ovako rano, na sličnu foru. Komentarisali smo na forumu. S tim da imate u prodaji 2 vrste - grčke, gajbice jasno obeležene, i albanske, gajbice bez ikakve oznake. Koliko znam i ovaj drugi biznis drže Grci tako da su jako slične i ne verujem da bi na slepom testu uočili razliku
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°492
u maxiju celer stapic danas 174,00 ...masala..
- Post n°493
plavaivy wrote:u maxiju celer stapic danas 174,00 ...masala..
i lidlu 189,00
- Post n°495
poenta je da je pre 7dana celer stapic kostao 120-130din
- Post n°496
Krastavci, jestivi pet maraka, uslovno jestivi 3 marke. Kijamet.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°497
ovde je dobar krastavac kod moje dilerke 200din ali mi je rano za krastavac,jedemo mladi kupus koji je 90-100din/kg i redje zelenu salatu
rotkivce su jako skupe ove sezone
rotkivce su jako skupe ove sezone
- Post n°498
Još nema domaće špargle nigde, kasni sezona. Juče nisam odeleo, uzeo uvozne iz Linde, 500 rsd za pola kile, sasvim fer cena i odlične su, spržio sam pola pakovanja uz dva poširana jaja i komad miročkog jutros.
Takođe, odlična jagnjetina u SuperVeru za 700 i neki dinar po kili. Baš mlada, skroz roza, mesnata, taman prošarana, kao da nije iz tova. Uzeo juče, ali neću ja spremati, javiće mi kakvo je.
@Ivy - što se tiče mladog kupusa, baš ga volim, ali sam postao oprezan. Ove godine sam dva puta bacio i salatu i ostatak glavice (jednom s pijace, drugi put iz Maksija). Sve normalno izgleda, jedar, svež, ali ima jak ukus na plesan. Mislim da je problem u plastenicima, jer je taj kupus pun vode, i među listovima je vlažan, a onda je tu viša temperatura u plasteniku i eto nevolje.
Takođe, odlična jagnjetina u SuperVeru za 700 i neki dinar po kili. Baš mlada, skroz roza, mesnata, taman prošarana, kao da nije iz tova. Uzeo juče, ali neću ja spremati, javiće mi kakvo je.
@Ivy - što se tiče mladog kupusa, baš ga volim, ali sam postao oprezan. Ove godine sam dva puta bacio i salatu i ostatak glavice (jednom s pijace, drugi put iz Maksija). Sve normalno izgleda, jedar, svež, ali ima jak ukus na plesan. Mislim da je problem u plastenicima, jer je taj kupus pun vode, i među listovima je vlažan, a onda je tu viša temperatura u plasteniku i eto nevolje.
_____
zvona i praporci
- Post n°499
Takođe, odlična jagnjetina u SuperVeru za 700 i neki dinar po kili. Baš mlada, skroz roza, mesnata, taman prošarana, kao da nije iz tova
+1
- Post n°500
to je baš nenormalno povoljno, ne znam kako neko može da uzgaji jagnjetinu za te pare
i ovde kod mene na ostrvu je poskupela jagnjetina, sad je 9-10-11e, prethodnih godina oko uskrsa je padala sa 9e na 7e zbog velike potrošnje.
i ovde kod mene na ostrvu je poskupela jagnjetina, sad je 9-10-11e, prethodnih godina oko uskrsa je padala sa 9e na 7e zbog velike potrošnje.
_____
#FreeFacu