Bakalnica
- Post n°226
Re: Bakalnica
Ja ne znam kako za 149 dinara može kilo piljevine da se kupi a ne salame.
- Guest
- Post n°227
100 grama, sorry.Quincy Endicott wrote:Ja ne znam kako za 149 dinara može kilo piljevine da se kupi a ne salame.
1499 je kilo.
- Guest
- Post n°228
alkalisanje organizma je jedna žešća šitina, ovo pišem ako te posthumno neko zajebava što si to radio da možeš da mu kažeš kako te je neko nekad sa neke ip adrese upozorio
- Post n°229
Deluxe proizvodi u Lindi su cudo. Nadam se da ce ih stalno biti.
Danas uzeo neki red pepper sauce. Kao Pista, al jos bolji i jeftiniji.
Sos od pomorandze i rena je sjajan.
Tiramisu i profiterole 350 kinti pakovanja od 400g. Odlicne.
Danas uzeo neki red pepper sauce. Kao Pista, al jos bolji i jeftiniji.
Sos od pomorandze i rena je sjajan.
Tiramisu i profiterole 350 kinti pakovanja od 400g. Odlicne.
_____
Belaj Boy
- Post n°230
Kakav gružanaki kiseli kupus valjaju Bugari ovde, mrtva usta da ga jedu... Spariću ga sa savojskim dimljenim kobasicama i prebrancem od vendejskog pasulja.
- Guest
- Post n°232
dr. Labrador Špegelj wrote:Kakav gružanaki kiseli kupus valjaju Bugari ovde, mrtva usta da ga jedu... Spariću ga sa savojskim dimljenim kobasicama i prebrancem od vendejskog pasulja.
i viiiinom iz Bordoaaaaa
- Post n°233
Zapravo sam razmišljao da pazarim neki Beaujolais nouveau ali ovde to slabo mirišu.
- Post n°234
Madjarska radnja iz ded tu mi! Nema vise Taurus salame, sad imaju nesto iz Slovenije.
_____
Belaj Boy
- Post n°235
Metro
Par nedelja ranije u tim istim friziderima ubudjani gran padana i cedar
Par nedelja ranije u tim istim friziderima ubudjani gran padana i cedar
_____
Belaj Boy
- Post n°236
А то су ти аутоматски поклопци. Боље тако него да им експлодујеРЖ на полици.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°238
Ovo je odlično, hvala kovidu
https://www.kupujemprodajem.com/Poljoprivreda/Domaca-hrana/501-2383-1-grupa.htm
https://www.kupujemprodajem.com/Poljoprivreda/Domaca-hrana/501-2383-1-grupa.htm
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°241
Halászlé wrote:Tom što korov prodaje za 150 dinara želim da samo to ima da jede.
Једна дефиниција корова је "права биљка на погрешном месту". Он је, ето, премешта где треба, и то наплаћује
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°242
ali plus postarina..to izadje onda 400-500din veza sremusa
- Post n°246
Meni je gadan beli luk, a volim sremuš. Veza je pre desetak dana bila pedeset dingera u švapskoj maloprodaji pred kojom mora da se gurne plastični novčić u kolica.
- Post n°247
moram priznati da ni ja nisam neki fan..ok mi je da ga uberem kad sam u sumi ali nemam ga bas blizu pa u tu sumu gde ga ima odemo mozda 1-2 puta u sezoni,ove godine nisam bila nijednom...i ranije kada sam ga kupovala u lokalnoj piljarnici ubacim ga u salatu 1-2 puta i ugl mi ostatak propadne...pesto ne pravim..
nemam pojma koliko kosta ove godine ali sigurno nije 150din..plus postarina
ali se zato od koprive razbijamo ovog proleca...pravim nesto svaki dan vec poslednjih 10tak dana..pozelenecemo
nemam pojma koliko kosta ove godine ali sigurno nije 150din..plus postarina
ali se zato od koprive razbijamo ovog proleca...pravim nesto svaki dan vec poslednjih 10tak dana..pozelenecemo
- Post n°248
dok ne poraste bosiljak, sremuš je neprejebiv sastojak za domaći pesto, treba samo mulje, morska so i nešto orašasto (ne idem dalje od oraha)
zeleno je, smrdi na beli luk, kome je prejak neka preseče sa peršunom i/ili rukolom
pesto može da stoji više nedelja u frižideru u zatvorenoj posudi
korisno je, ne mora samo za paste i slično nego rkneš (kopi: buba morina) kašiku u gulaš, čorbicu, bilo koje varivo... manje je dominantan od pesta na bazi bosiljka
taj što traži 150 dinara mislim da je veza koja odgovara 5 ovih normalnih pijačnih... pročitajte bolje
zeleno je, smrdi na beli luk, kome je prejak neka preseče sa peršunom i/ili rukolom
korisno je, ne mora samo za paste i slično nego rkneš (kopi: buba morina) kašiku u gulaš, čorbicu, bilo koje varivo... manje je dominantan od pesta na bazi bosiljka
taj što traži 150 dinara mislim da je veza koja odgovara 5 ovih normalnih pijačnih... pročitajte bolje
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°249
Marius Lăcătuș wrote:dok ne poraste bosiljak, sremuš je neprejebiv sastojak za domaći pesto, treba samo mulje, morska so i nešto orašasto (ne idem dalje od oraha)
korisno je, ne mora samo za paste i slično nego rkneš (kopi: buba morina) kašiku u gulaš, čorbicu, bilo koje varivo...
Nekog davnog prvomajskog uranka sjedili smo pokraj jedne majevičke rječice, stotinak metara od nas teferičila je druga grupa, vidim ko su i pošto sam ih poznavao, prošetam malo do njih. Oni pripremaju jaganjca za ražanj, nađu u njemu spakovane iznutrice i htjedoše da ih bace. Ne bacaj, daj to ovamo, uzmem i od dva kompleta jagnjećih iznutrica skrčkam spektakl. Pravio sam to i prije i poslije ali nikad mi tako dobro nije uspjelo kao tad. Jeli smo ga tek sutradan, sa friško pečenim hljepčićima i na lagani do osrednji mahmurluk. Jeli su svi i kazali su da sam sam sebe prevazišao, zasrijemušio sam ga obilno i tako podgrijan je zaista bio spektakl.
Jednom sam eksperimentisao i upakovao po par listova u ribu koju sam žario na roštilju, dobro se uklopio i tu. Dobar je i kao pojačanje za satricu, mada nije za svakoga, sama satrica, a kamoli pojačana srijemušom
- Post n°250
e dobro si tu, setih se da je pre par godina bilo trovanje pa i smrt nekih koji su zamenili za sremuš neku otrovnu travku sličnog izgleda. znaš li nešto o tome?
_____
#FreeFacu