Ne znam ja nekako plivam bez ulaska u radnje vece od 20m2
Hleb mi donosi ortak pekar. Setio sam se da ga pitam da mi da neko vulgaris belo brašno da pravimo proju i palačinke, i to sam pokrio.
Imam dostavu za ribu isto preko njega.
Imam dostavu za meso - mesara Ljuba sa Kalenića, vrlo korektno. Za Uskrs završio mladu jaretinu preko Branke koja prodaje kozji sir. Za sir imam nju i Vesnu isto sa Kalenića za kravlji, sremski, ukajmačeni ili rolovani. Rumunka Violeta koju sam jurio, sa Bajlonija, nažalost ključ u bravu, daje mleko u otkup.
Imam dostavu za razni zeleniš mada vidim da po okolnim ulicama oko Kalenića, Topolska, Mutapova, Maxima Bittera
romska braća kidaju na asfaltu, sve ima, jagode, sremuš, kristalka, zelje. Malopre sam vozići bajs kupio mlade krompiriće za kasnije.
Pivo uzimam u radnji u prizemlju ili se spustim do diskonta u Njegoševoj po Erdinger, Valjevsko i Jagodinsko.
Imam radnjicu na obodu Kalenića, diskontna radnja od Silbe koja je veliki Horeca uvoznik pa tamo ima super kul stvari tipa vrhunskog italijanskog pršuta narezanog 500g 750 dinara, mocarele, njoki, druge testenine, zamena za mleko koje mi trebaju, gavrilovićev mesni dorucak.... Njih baš toplo preporučujem, nikad ne čeka više od 1 osobe ispred mene, ulaziš sam unutra.
Za sve ostalo me zabole. Pokriven sam.
Užasno mi prija osećaj laganog trošenja svega ovog, frizider se napuni pa se isprazni, delovi kuhinjskih elemenata koji glume špajz se isto lagano krckaju mada mahunarki ima i za 2021....
Za sada je dobro koliko to može biti.