Povratak Šešelja, pbp
- Post n°76
Re: Povratak Šešelja, pbp
mislim jebeni haški tribunal, severnoj koreji ako se omakne neka balistička raketa neka je sruče tamo. ovaj ustaški cirkuzant je uspeo da izfejkuje ovakvu dijagnozu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°77
Njega Hag nije ni pregledao nego su prihvatili dijagnozu Bojića i sličnih Mengelea.
- Post n°78
e onda 2 balističke na ševeningen, priti pliz
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°79
Bojić je izdanak ekipe koja je imala stabilne tarife i uhodane kanale za kupovinu terminalnih dijagnoza, nadobijali se onomad ljudi stanova i invalidskih penzija, pa ozdravili tri do šest meseci kasnije, ihaj. Šta mu je još jednom za staru ekipu...
- Guest
- Post n°80
btw, umro je zoran krasić
https://www.blic.rs/vesti/politika/preminuo-zoran-krasic/pzlgfrk
https://www.blic.rs/vesti/politika/preminuo-zoran-krasic/pzlgfrk
- Post n°81
Daj sta das
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°82
Seseljuga ce nadziveti celu stranku.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°83
xie saike wrote:
ovim se sticu i zvanicni uslovi da se sa foruma banuje smrdljiva nakaza koja se divi zlikovcima seselju i vucicu.
Изгледа да ниси свестан да би по истом критеријуму за сопствене јавне политичке изјаве баш ти био осуђен на једно 310 година. И то само ако би Теодор Мерон узео као олакшавајућу околност да показујеш изразиту хуманост према животињама.
_____
"Mogu li ja da kažem ili ćete Vi da vodite intervju sami sa sobom? Samo kad bih mogla da kažem nešto… Prvo, uvek smo govorili našim građanima da ne možemo i nećemo da gledamo na EU kao na ćup sa novcem. Da bolji kvalitet života, radna mesta i bolje plate moraju doći od nas samih i snage naše ekonomije. Želimo da budemo deo EU jer je to mirovni projekat i jer delimo vrednosti sa EU." - Ana Brnabić
- Post n°85
xie saike wrote:govno koje podrzava zlocince i ubice treba trajno banovati.
Ако досад није ставио прст на чело и замислио се над срамотом коју су нам ти нанели, време му је да оде и тихује неколико година. Ако су све то радили у његово име, у моје нису.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°86
umobolnik nikada toga nece biti svestan, da je svestan ne bi se divio ubicama
- Post n°87
— sheridan (@ZmajSheridan) April 18, 2018
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°88
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=04&dd=18&nav_category=167&nav_id=1382809
- Guest
- Post n°89
15:48 Predstavnici političkih stranaka iz redova opozicije najavili su bojkot parlamentarnih sednica do konstatovanja prekida mandata lideru SRS Vojislavu Šešelju. Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković rekao je da će skupštinske klupe napustiti predstavnici PSG, DS, pokreta Dosta je bilo, a očekuje se i da će drugi opozicioni poslanici početi sa bojkotom parlamentarnih sednica koje se, kako je ocenio, odvijaju u atmosferi nasilja.
- Vojislav Šešelj više ne ispunjava zakonske uslove za predstavljanje građana u parlamentu, a njegovo ponašanje uvodi u ovo telo do sada neviđen nivo primitivizma i bahatosti - ocenio je Janković.
Last edited by Vasilij on Wed Apr 18, 2018 4:44 pm; edited 1 time in total
- Post n°90
Aj nek nadjose neki razlog...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°91
hehe ne bi oni napustili skupstinicu svoju ni za sta na svetu, salim se ja malo.
napisao sam vest kakva je morala da se objavi, umesto ovih koje sada citamo.
napisao sam vest kakva je morala da se objavi, umesto ovih koje sada citamo.
- Post n°92
Hahaha, znavi opet nista? Carevi.
_____
- Post n°93
A več sam hteo da primetim kako je sluzavo izbegao da pomene da je Vjekoslav Šešelj osvedočeni ratni zločinac.
Predlažem da predsednicu skupštinu oslovljavaju sa "bivša bliska saradnica ratnog zločinca", što se može proširiti i na Predsenika Države itd.
- Guest
- Post n°94
nego sta se bitno treba progurati kroz skupstinu na mala vrata ovih dana sad kad je opet pojacan divljacki cirkus ovih zlocinackih govana
- Post n°95
Kosovo.xie saike wrote:nego sta se bitno treba progurati kroz skupstinu na mala vrata ovih dana sad kad je opet pojacan divljacki cirkus ovih zlocinackih govana
- Guest
- Post n°96
ma i to je nebitno, mislio sam da nije nesto od zakonskih regulativa novih, ono sto radikali ubace po 400 amandmana pa dodatno obesmisle i sprece svaku smislenu raspravu i primedbe i predloge. iz oblasti koje ostaju i nakon sto se prizna kosovo.
- Guest
- Post n°97
Beograd -- Srpska radikalna stranka saopštila je da je lider SRS Vojislav Šešelj ispred Skupštine Srbije "izgazio hrvatsku zastavu" i psovao delegaciju Sabora Hrvatske.
U saopštenju se navodi da je Šešelj oko 12.00 ušao u zgradu Skupštine Srbije i da je sa njim bio narodni poslanik SRS-a Filip Stojanović.
"Kada je na ulazu u Skupštinu ugledao hrvatsku zastavu, pritrčao je, oborio steg na beton, pokušao da iscepa zastavu, a onda su je on i Filip Stojanović gazili nogama. Pet članova obezbeđenja nisu bili u stanju da im otmu zastavu i steg", piše u saopštenju.
Dodaje se da su Šešelj i Stojanović potom ušli u skupštinsko predvorje, gde se nalazila delegacija Sabora, kojoj je Vojislav Šešelj uputio niz psovki.
Beograd -- Predsednik hrvatskog Sabora Gordan Jandroković izjavio je da je Šešeljv postupak nešto preko čega nisu mogli da pređu, zbog čega je poseta prekinuta.
“Dobro je krenulo, sa željom da popravimo odnose između Srbije i Hrvatske, imali smo i dva dobra sastanka, ali se onda dogodio incident sa Šešeljem“, kaže Jandroković.
Kako kaže, Šešeljev postupak je nešto preko čega nisu mogli da pređu, zbog čega je doneta odluka da napuste Beograd.
“Nismo to videli, znamo samo prema informacijama iz saopštenja Šešeljeve stranke da je gazio po hrvatskoj zastavi. To je gnusno i neprihvatljivo“, kaže Jandroković.
Osim toga, on je istakao da će delegacija imati obraćanje novinara kada se vrati u hrvatski Sabor.
Srpska radikalna stranka je nešto ranije saopštila da je Šešelj u Skupštini Srbije psovao hrvatsku delegaciju i gazio hrvatsku zastavu.
- Guest
- Post n°98
Beograd -- Srpska radikalna stranka najavila je da će 6. maja održati miting u Hrtkovcima, mestu u Vojvodini u kojem je, prema presudi Haga, Šešelj počinio ratni zločin.
"Na Đurđevdan, 6. maja u 11 časova Srpska radikalna stranka održaće veliki narodni miting u centru Hrtkovaca. Na mitingu će govoriti predsednik srpskih radikala dr Vojislav Šešelj. Vidimo se", napisala je na Tviteru funkcionerka i poslanica SRS Vjerica Radeta.
Ipak, predsednik Skupštine opštine Ruma Slađan Mančić (SNS) izjavio je da opština nije dobila nikakvu potvrdu, niti najavu da će radikali održati miting u Hrtkovcima, koji pripadaju opštini Ruma.
Kako je naveo, “građani mogu da budu spokojni“.
Mančić je za Betu rekao da ne zna ništa o tim najavama, da nema potvrdu tih namera, niti je dobio informaciju o tome.
"Mislim da nema razloga za paniku, nije to više kao što je nekada bilo, ali ne mogu da komentarišem poteze dok ne vidimo tačno o čemu se radi", rekao je Mančić.
Prema njegovim rečima, opština Ruma i Hrtkovci više nisu "ničije uporište", pa građani opštine, a pre svega Hrtkovaca, "mogu da budu mirni i spokojni".
- Post n°99
Kome je namenjen ovaj šou? Mislim, stranoj ili domaćoj publici?
_____
- Post n°100
Pa stranoj da se vidi koje muke Alek savladava i opet ima uspehaWilliam Murderface wrote:Kome je namenjen ovaj šou? Mislim, stranoj ili domaćoj publici?