Povratak Šešelja, pbp
- Post n°176
Re: Povratak Šešelja, pbp
Зато мени још звони нешто у ушима... а ја мислио тинитус.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°178
Више ми леже Живко, Здравко, Срећко, Веселин и Добривоје, кад их споменем са дигнутом чашом.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°179
Најновија књига проф. др Војислава Шешеља: “Лажљива генералска плачипичка Божидар Делић” pic.twitter.com/dJVZii6EvX
— Српски радикали (@srpski_radikali) December 11, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°180
Је ли ико оверио неку од тих његових књига, има ли ичег између корица? Сви знају наслове, нико не зна речи.
_____
- Post n°181
pretpostavljam neki stream of (un)consciousness
- Post n°183
vucic?
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°184
Al se neko namucio sa latinicomficfiric wrote:
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°185
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°186
1997.
2000.
2000.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°187
Ко је уклоњени? (Осим облака што су замењени замућењем)
_____
- Post n°188
Ceda Vasiljevic
Random pogodak na google - https://www.kurir.rs/stars/3064053/ceda-vasiljevic-deda-ucesnice-parova-aleksandra-je-unuka-ministra-foto
Random pogodak na google - https://www.kurir.rs/stars/3064053/ceda-vasiljevic-deda-ucesnice-parova-aleksandra-je-unuka-ministra-foto
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°189
Nataša Jovanović napustila Srpsku radikalnu stranku
Posle tri decenije članstva i visokih funkcija u Srpskoj radikalnoj stranci (SRS) Nataša Jovanović podnela je ostavku na sve funkcije i članstvo u SRS, potvrdila je za N1 višedecenijska narodna poslanica iz Kragujevca.
„Da, podnela sam ostavku na članstvo i funkcije u Srpskoj radikalnoj stranci. To nije od juče, ima tome izvesno vreme. Lični razlozi su u pitanju. Nisam htela da izlazim u medije, ali vi novinari ste saznali. Ponovo kažem, lični razlozi su u pitanju“, kaže za N1 Nataša Jovanović.
Ona dodaje da nije pristupila nekoj drugoj političkoj opciji.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°190
:ljaksofon:
Koliko do prelaska u SNS?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°192
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°193
Kurir
NATAŠA JOVANOVIĆ O ODLASKU IZ RADIKALA: Moje viđenje politike poklapa se sa stavovima vlasti!
Politikom ću nastaviti da se bavim, tek ću odlučiti u kojoj formi, ali verujem da ću biti od koristi društvu i državi, kaže bivša radikalka
Nataša Jovanović, jedno od najprepoznatljivijih lica SRS, pre oko mesec dana podnela je ostavku na sve funkcije i članstvo u stranci i to, kako tvrdi u razgovoru za Kurir, jer se njeno viđenje politike poklapa sa stavovima vladajuće koalicije.
Jovanovićeva smatra da je aktuelna vladajuća garnitura uradila mnogo po pitanju državnih i nacionalnih interesa, zaštiti Srba u regionu, a naročito po pitanju ekonomskog razvoja. Politikom će nastaviti da se bavi, tek će odlučiti u kojoj formi, ali, dodaje, veruje da će biti od koristi društvu i državi s obzirom na ogromno iskustvo koje ima u politici.
- Moje viđenje politike, a nastaviću politikom da se bavim, u kojoj formi, tek ću odlučiti, najbliže je politici vladajuće koalicije u Srbiji, i po pitanju državnih i nacionalnih interesa, zaštite Srba u regionu, po pitanju ekonomije... Obilazim Srbiju, napredak je i više nego očigledan. Evo, recimo, u Kragujevcu su ogromna ulaganja i investicije, od "Simensa" do drugih direktnih investicija, to se meri stotinama miliona evra. O Beogradu da ne pričam - kaže Jovanovićeva i dodaje:
- Velika su ulaganja i u turizam, od juga, Zlatibora - koji je procvetao, planirane su gondole koje će se praviti u Bajinoj Bašti, na Goču... I Beograd će dobiti i gondolu i metro, i sva moja razmišljanja za buduće bavljenje politikom idu u tom pravcu, da se Srbija razvija i da se štite nacionalni interesi. Jovanovićeva tvrdi da i dalje sve najbolje misli o radikalima i lideru Vojislavu Šešelju i da nije napustila stranku jer nije dobila očekivano visoko mesto na (budućoj) poslaničkoj listi. - Nikada me nije interesovalo da li ću biti narodni poslanik i na kom mestu ću biti. Ostavku sam podnela pre mesec dana. Ja sam se pasivizirala, to je tačno, ali isključivo iz ovih razloga. Organizacionim pitanjima u stranci se ne bavim već šest godina - navodi, a na pitanje da li su je zvali iz vladajuće koalicije, kaže: - Nisam pregovarala ni sa kim. Posvećujem se onome što je moj poziv, a to je turizam, u skladu sa sloganom koji ima naša Turistička organizacija - biram srcem i biram Srbiju. Biram poredak koji će dati mir našem narodu.
Kurir/ K. Blagović
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°194
Suptilnosti, ime ti je Natasa.
_____
- Post n°196
Na jugu.
_____
- Post n°197
Odustala od granice Ogulin-Karlovac-Karolobag-Virovitica. Sad se zalaze za Srbiju do Priboja
Gde su srpske gondole...
Gde su srpske gondole...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°198
Једном сам је слушао 15 минута силом прилика на некој Кг телевизији. Мозак ми се у желе истопио.
Кад сам неко време гледао преносе из Скупштине, уз знање да они доносе законе, схватио сам да они само 1% времена проводе дискутујући о законима које доносе. Све остало су страначка препуцавања и млаћење празне сламе, у чему предњаче овакве сподобе. Карикатуре накарадне и неупотребљиве демократије.
Кад сам неко време гледао преносе из Скупштине, уз знање да они доносе законе, схватио сам да они само 1% времена проводе дискутујући о законима које доносе. Све остало су страначка препуцавања и млаћење празне сламе, у чему предњаче овакве сподобе. Карикатуре накарадне и неупотребљиве демократије.
- Post n°199
Inace, ovo (i ne samo ovo) pokazuje zasto radikali vise ne mogu da opstanu kao ista vise od porodicne firme. Previse su blizu vlasti, a istovremeno ne i u njoj, da bi za bilo koga imalo smisla da gubi vreme kod njih, cak i za 1 Natasu Jovanovic. Bolje da se odmah prebacis u neku od vladajucih stranaka (btw, zanimljivo je da Nata stalno govori o "vladajucoj koaliciji", sto me navodi na pomisao da nece u SNS, nego npr kod Vulina), ako ti je vec do toga. A ako ti je do opozicije Vucicu, onda tek nema smisla tu da sedis.
_____
- Post n°200
Alo wrote:EKSKLUZIVNO - ŠEŠELJ SE POVLAČI Srpski narod me odbacio, SRS će voditi novi predsednik!
Lider SRS Vojislav Šešelj najavio je da će tu stranku na sledećim izborima verovatno voditi drugi predsednik.
- Ja sam sad u prilično lošem stanju. Na novim izborima verovatno će stranku voditi novi predsednik. Ne osećam se dobro, a već sam dva puta na izborima odbačen od srpskog naroda i ja sam to shvatio kao krajnje vreme da se povučem - rekao je Vojislav Šešelj za portal Alo!.
Na pitanje da li misli da postoji pritisak stranih ambasada da posle haške presude ne bude više u skupštini, lider radikala kaže da je o tome razmišljao, ali nema dokaza za takvu tezu.
- To je moguće, ali da je narod za mene glasao u dovoljnoj meri, ne bi to tako lako moglo da se završi - izjavio nam je predsednik SRS.
Lider radikala kaže da više nema legitimitet za nastupe u ime stranke.
_____
★
Uprava napolje!