Povratak Šešelja, pbp
- Post n°101
Re: Povratak Šešelja, pbp
Petorica nisu mogla da ga zaustave! ZMAJ!!!
- Guest
- Post n°102
jedva cekam da pocnu da ih jebu za ostatak neresenih teritorija u srbiji.
- Guest
- Post n°103
faktor stabilnosti koji odoleva pomahnitalim četnicima, vi'te stranci sa kim vam je bolje. sa druge strane, možda opet hoće da se pravi da je primoran na izbore--opet poludeli u skupštini, gaze zastave, maltretiraju žene... neam pojma, ukratko.
- Post n°104
kapetanm wrote:Pa stranoj da se vidi koje muke Alek savladava i opet ima uspehaWilliam Murderface wrote:Kome je namenjen ovaj šou? Mislim, stranoj ili domaćoj publici?
To i meni zvuči logičnije, a opet - koga misle time da prevare? I najniži činovnik EU zadužen za Srbiju zna da je Šešelj Vučićeva kučkica koja ne radi ništa bez gazdinog dopuštenja.
Druga opcija je prosto sluđivanje naroda i proizvodnja pseudo-događaja kako bi se odukla pažnja sa drugih stvari.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°105
njihovi ciljevi su mozda ovakvi ili onakvi, ali konacni uticaj na prosecan obican plebs ce biti proizvodnja novih umno-nacionalno poremecenih ljudi u dovoljno uznemirujucem i opasnom broju.
- Post n°106
U to nema nikakve sumnje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°107
Ovo se radi da Guardian i Johanes Han mogu da kažu da se balkanski reformator bori protiv nacionalista. To što je sa tim istim nacionalistima u de fakto koaliciji je fusnota u nebitnim blogovima.
A pride stvara uslove za nove izbore ako zatreba. A pride i zaluđuje javnost. A pride i održava etničke tenzije na poželjnom nivou. Ukratko, why the fuck not, eto zašto radi.
A pride stvara uslove za nove izbore ako zatreba. A pride i zaluđuje javnost. A pride i održava etničke tenzije na poželjnom nivou. Ukratko, why the fuck not, eto zašto radi.
- Post n°108
Kratka, britka, suštastvena analiza.
- Post n°109
+1
Bravo.
Bravo.
_____
- Post n°110
Гле стварно, већ пола априла а ни трага од неких избора...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°111
Moze biti da i prijateljima iz HDZ odgovara jedna runda prepucavanja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°112
Pa da. Da je Lucić živ, sastavio bi na jedan kvalitetan stenogram&kamenogram tog dogovora.
- Alo, Kolinda, šta ima?
- Pusti, čovječe, ne znam gdje mi je glava, sjebaše nas Rusi za Agrokor. Kod tebe?
- Ma pusti, jebu me Ameri za Kosovo, one Nišlije za aerodrom, ne sećam se kad sam šnicu pojeo, dunju jedva da stižem da liznem...
- Ajme, pa šta ćemo?
- Eh, šta ćemo, ono naše!
- Alo, Kolinda, šta ima?
- Pusti, čovječe, ne znam gdje mi je glava, sjebaše nas Rusi za Agrokor. Kod tebe?
- Ma pusti, jebu me Ameri za Kosovo, one Nišlije za aerodrom, ne sećam se kad sam šnicu pojeo, dunju jedva da stižem da liznem...
- Ajme, pa šta ćemo?
- Eh, šta ćemo, ono naše!
Last edited by William Murderface on Wed Apr 18, 2018 8:11 pm; edited 1 time in total
_____
- Guest
- Post n°113
što više razmišljam to mi je verovatnije da su glavni razlog izbori. kad se zimus pričalo o vanrednim, bilo je reči da se EU mršti na nove izbore koji bi odgodili bavljenje rešenjem za Kosovo. naprednjacima sad odgovara da otežu oko Kosova a izbori su jak izgovor za to. i onda Šešelj i eventualni bojkot opozicije daju dobar izgovor: parlament disfunkcionalan, ne možemo u tim uslovima da rešavamo Kosovo. ako to vide Živković i ostali koji su protiv bojkota, makar taktički bi mogli biti u pravu: ne treba dati alibi sns-u da prikači disfunkcionalnost parlamenta opoziciji ako to treba da vodi u nove vanr. izbore.
svi drugi efekti Šešeljevog luđenja su ekstra vajdica--malo opet ratujemo, malo opet sabornost kurci palci, malo pretnja šiptaroustaša...
svi drugi efekti Šešeljevog luđenja su ekstra vajdica--malo opet ratujemo, malo opet sabornost kurci palci, malo pretnja šiptaroustaša...
- Post n°114
Mala digresija - ovi Hrvati zapravo nisu ni videli taj cin nego su jednostavno otisli?
- Post n°115
Ja sam mislio da postoji konsenzus oko toga da su Hrvati ko borgovi, što vidi jedan, to su vidli svi.
A vido je Šešelj.
A vido je Šešelj.
_____
- Guest
- Post n°117
neka ovo ovde
kad bih imao moc da dodelim tri najgore bolestine od kojih se dugo raspada troma ovdasnjih politicarskih fasistickih govana ovo bi bio moj izbor
- Post n°118
Prilično je jezivo kad shvatiš da je ovaj trojac danas tu gde jeste i da radi šta radi.
_____
- Guest
- Post n°119
За све са кратким памћењем. Усташка Хрватска је окупирала Реоублику Српску Крајину и побила или протерала Србе са њихових огњишта. Какво дружење с њима?! Можемо разговарати тек када ослободе окупирану сроску дршаву.
— Вјерица Радета (@VjericaR) 18. април 2018.
"Sroska dršava"
gari, slobodan si da koristiš termin u budućnosti
- Post n°120
Ni Reopublika nije za baciti.
- Post n°121
И да врате и САО Паоло и САО Тома & Краљевић.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°122
Gargantua wrote:За све са кратким памћењем. Усташка Хрватска је окупирала Реоублику Српску Крајину и побила или протерала Србе са њихових огњишта. Какво дружење с њима?! Можемо разговарати тек када ослободе окупирану сроску дршаву.
— Вјерица Радета (@VjericaR) 18. април 2018.
"Sroska dršava"
gari, slobodan si da koristiš termin u budućnosti
mozda je neko od gostiju balkaninfoa taj termin vec definisao ranije u knjizi ili tako nesto
- Post n°123
Uzasnut sam nazivanjem predstavnika hrvatskog parlamenta, pokrovitelja redovite obljetnice u Blajburgu - ustasama.
- Guest
- Post n°124
pa ko im jebe mater svima zajedno i njima i njihovom smrdljivom kolegi i saradniku seselju, mada mozes meriti da li vise smrdi cetnicko ili ustasko bolesno govno
- Guest
- Post n°125
mani se tih fora al su vucic-seselj skresali hrvatima ili albancima ili bilo kome.